reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
wika20 dlatego prędzej pojadę do Świdnika niż na Kraśnicką. Mam nadzieję, że jednak uda się na lubartowskiej.
Natalka a jakiej przeglądarki używasz?

wika20 ja też nie chcę na Krasnickich, produkcja taśmowa i bardzo duży nacisk na poród naturalny, zwlekanie z cesarką. Tak przynajmniej słyszałam.

to tak samo jak w Warszawie na Karowej...wszytscy się tam pchaja, zachwalają a tam taśmiociąg i tez nastawieni na poród naturalny...znam pare dziewczyn które tam rodziły i tak samo jak u Ciebie...zwlekali z cesarką, pomimo,że bliźniaki i wcześniaki, dziwczyna się męczyła pare godzin a i tak ją w końcu pocieli ,bo nie dało rady-dzieci wymęczone o niej już nie mówie...Ale wiadomo,że w wielu szpitalach zwlekają z cc..poprostu szpitalowi się to nie opłaca, NFZ nie chce refundować a szpital szuka oszczędności ,wiec męcz się babo za wszelką cenę.. :eek:

eliza80 dla mnie to porażka, przecież w takich sytuacjach zagrożone jest życie mamy i dziecka. Nie rozumiem takiego podejścia, dlatego będę omijała ten szpital dużym łukiem.
Natalka wypróbowałam explorera i też nie widzę, poza tym wyskakuje mi jakiś błąd na stronie.

reklama
to tak samo jak w Warszawie na Karowej...wszytscy się tam pchaja, zachwalają a tam taśmiociąg i tez nastawieni na poród naturalny...znam pare dziewczyn które tam rodziły i tak samo jak u Ciebie...zwlekali z cesarką, pomimo,że bliźniaki i wcześniaki, dziwczyna się męczyła pare godzin a i tak ją w końcu pocieli ,bo nie dało rady-dzieci wymęczone o niej już nie mówie...Ale wiadomo,że w wielu szpitalach zwlekają z cc..poprostu szpitalowi się to nie opłaca, NFZ nie chce refundować a szpital szuka oszczędności ,wiec męcz się babo za wszelką cenę.. :eek:

ale co to znaczy ze szpitalowi nie refunduja cesarek !! refunduja wszystkie jak jedna !! moga nie placic za inne zakontraktowane zabiegi bo nie ma kasy ale ginekologia i poloznictwo ma refundowane wszystko bez wyjatku !!! /szfagier zajmuje sie takimi sprawami na ujastku w krakowie i mowil ze jeszcze nie bylo przypadku ze nfz nie zaplacil za jakikolwiek porod !! jedynie cesarki bez wskazan tzw na zyczenie nie sa refundowane !!

Do góry