Marta1981
Rodzyneczka
Julowi prysznic zrobiłam,jeszcze Olek i zmykam spać
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to zalatana bylas wczoraj dzisiaj tez....No, nadrobiłam w końcu. przepraszam, że wczoraj tak bez pożegnania chyba zwiałam, ale poleciałam biegiem po makaron na łazanki, a za 10 min mięi mi sklep zamknąć, bo tylko do 17, a musialam mala szybko ubtrac, obuzić jeszcze i w te pędy, no a póżńiej to juz zięłam się za szykowanie Piotrkowi obiadu i zaczelam kroic na kalafirwą, matko, tyle wyszło, że połowe zamroziłam, a i tak jak dziś już się wszystko gotuje to gar pelniutki po brzegi, ciekawe jak to wyjdzie.
A no i witam się dziś, późo, bo już chate posprzatałam, na zakupach byłam, w mieście po zamówione gaciory dla małej i zupa sie gotuje, i Piotra obiad gotowy, mała za niedługo stanie i P dzis do 14, ja człowiek wróci do domu, ale co ja sie ciesze, pewnie spac pódzie
Wyglądasz fantastycznie baaardzo mi się podoba, no ale ładnej to we wszystkim ładnie, hihi. Pięknie, aż zazdroszczę, ale tak pozytywnie!
No i mów jak sie Twojemu podobasz...
A jabłecznik pierwsza klasa, aż siępochwalę, daaawno nie piekam, a smakował mi jak taki upragniony, nawet z zakalcem byłby mi pyszota, hihi
ja uzywam przy Sewkowi nasivin i uwazam ze sa bardzo dobreWitam
Maja śpi a ja z kawką przy komputerze.
W przedszkolu byłyśmy i w październiku za wyżywienie płacę tylko połowę, bo tylko pół m-ca Maja we wrześniu chodziła
Kupiłam też nasivin do noska,, może zmiana kropelek coś pomoże![]()
heh dowikla pamietasz jak w zime razem chodzilysmy bedac na BB ja do okna a Ty na balkon ?? hehe a teraz juz nie pale na szczescieMy juz po obiadku i ja sie zdazylam wyprysznicowac
Teraz czekam na Brzydule,ale najpierw musze sobie skoczyc na balkon;-):-)
fajnie ze wpadlaswitajcie babeczki.
ja tylko od siebie.
Nil zdrowieje,z sąsiadem na bakier.
Kuba daje czadu,Klaudia na wycieczce a ja biorę się za pracę z historii
Miłego dnia.
no to ja tez czekam na focie... :-)Cześć kobitki,
Ja zrobiłam dziaj przemeblowanieRozkręciłam i wyniosłam na korytarz starą szafę
Przewróciłam sypialnie do góry nogami
Jestem mega zmęczona ale też zadowolona
Wprawdzie garderoba jeszcze nie gotowa ale powoli widać zmiany na lepsze
Niki była przegrzeczna, bawiła się cały cza s w łóżeczku jak mama szalałaA teraz śpi
![]()
mnie podoba sie to drugiePapa
Helence to bede nowe kupować, tylko sie zdecydować nie mogę
PIĘTROWE ŁÓŻKO DLA DZIECKA (769909325) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ŁÓŻKO DLA TWOJEJ POCIECHY Z BARIERKAMI (763106306) - Aukcje internetowe Allegro
kochana nie denerwuj sie tak, wspolczuje tego jak sie czujesz... bo przy dziecku to napewno nie pomagaa ja dzis mega wkurzona cały dzień,Oliwka rozrabia już dziś sie wsciekła,mnie do tego głowa boli przez cały dzień,usta dalej spuchnięte,nic nie schodzi,te usta raz mnie swędzą raz szczypią już wychodzę z siebie.do kitu ten dzień niech on się już skończy![]()
Mi sie bardziej podoba to pierwsze:-)Musialabys jeszcze zobaczyc do ikea bo tam tez maja super wyrka dla dzieciPapa
Helence to bede nowe kupować, tylko sie zdecydować nie mogę
PIĘTROWE ŁÓŻKO DLA DZIECKA (769909325) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER ŁÓŻKO DLA TWOJEJ POCIECHY Z BARIERKAMI (763106306) - Aukcje internetowe Allegro
Ja bez budzika był do południa mogła spać-oczywiście gdyby nie ZuziaWyobraz sobie ze wiem
Ale jakos nie uzywam;-):-)
Ja odkurzam codziennie. Jak Zuzia dorwie ciastko to masakramnie też odkurzanie czeka bo tyle paprochów na dywanie![]()
Witam was dziewczyny czwartkowo.
ja do sprzątania zagoniłam wczoraj M. to dzisiaj mam wolne.
a na obiadek to chyba będzie rosół i zapiekanka z kurczaka.:-)
miłego dnia życzę:-)
To sie jeszcze okaze;-)no a jednak jeszcze ktos przyszedl - hehe dowikla pewnie wybierzesz to zamarzanie![]()
A ja leze w wyrku z laptopem bo w tv nie ma nic co by mnie zainteresowaloJestem i ja ale zaraz lece do łóżeczka i bede oglądać film na 2-ce cos o tancu
To ile Ona a juz tych zabkow????Dowikla nie wiem czemu nie chce jeść. Byłam u lekarza wczoraj i mówi że przez zeby chociaz wszystkie sie juz przebiły
Dobranoc:-)Dobranoc)