reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No, nadrobiłam w końcu. przepraszam, że wczoraj tak bez pożegnania chyba zwiałam, ale poleciałam biegiem po makaron na łazanki, a za 10 min mięi mi sklep zamknąć, bo tylko do 17, a musialam mala szybko ubtrac, obuzić jeszcze i w te pędy, no a póżńiej to juz zięłam się za szykowanie Piotrkowi obiadu i zaczelam kroic na kalafirwą, matko, tyle wyszło, że połowe zamroziłam, a i tak jak dziś już się wszystko gotuje to gar pelniutki po brzegi, ciekawe jak to wyjdzie.
A no i witam się dziś, późo, bo już chate posprzatałam, na zakupach byłam, w mieście po zamówione gaciory dla małej i zupa sie gotuje, i Piotra obiad gotowy, mała za niedługo stanie i P dzis do 14, ja człowiek wróci do domu, ale co ja sie ciesze, pewnie spac pódzie:-D:-D:-D

Wyglądasz fantastycznie baaardzo mi się podoba, no ale ładnej to we wszystkim ładnie, hihi. Pięknie, aż zazdroszczę, ale tak pozytywnie!
No i mów jak sie Twojemu podobasz...
A jabłecznik pierwsza klasa, aż siępochwalę, daaawno nie piekam, a smakował mi jak taki upragniony, nawet z zakalcem byłby mi pyszota, hihi
no to zalatana bylas wczoraj dzisiaj tez....
kochana Ty mi tak nie slodz bo za chwile odlece :-p:-p:-p
ogolnie to mojemu m podobam sie w dlugich wlosach - nigdy nie chcial zebym scinala wlosow jak odrosly a tu pach... (domyslasz sie jego zaskoczenia) powiedzial ze ladnie... - ale to nie brzmialo jakos przekonujaco z jego strony :sorry: coz plakac nie bede :laugh2:
Witam
Maja śpi a ja z kawką przy komputerze. :tak::tak::tak:
W przedszkolu byłyśmy i w październiku za wyżywienie płacę tylko połowę, bo tylko pół m-ca Maja we wrześniu chodziła:tak::tak::tak:
Kupiłam też nasivin do noska,, może zmiana kropelek coś pomoże:sorry::sorry:
ja uzywam przy Sewkowi nasivin i uwazam ze sa bardzo dobre :tak:
My juz po obiadku i ja sie zdazylam wyprysznicowac:tak::tak::tak:
Teraz czekam na Brzydule,ale najpierw musze sobie skoczyc na balkon;-):-)
heh dowikla pamietasz jak w zime razem chodzilysmy bedac na BB ja do okna a Ty na balkon ?? hehe a teraz juz nie pale na szczescie :laugh2: ale kto wie czy nie zaczne bo ja nerwus jestem... :confused2:
witajcie babeczki.
ja tylko od siebie.
Nil zdrowieje,z sąsiadem na bakier.
Kuba daje czadu,Klaudia na wycieczce a ja biorę się za pracę z historii:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia.
fajnie ze wpadlas :laugh2:
ale streszczenie zrobilas :laugh2:
Cześć kobitki,

Ja zrobiłam dziaj przemeblowanie :tak: Rozkręciłam i wyniosłam na korytarz starą szafę :tak: Przewróciłam sypialnie do góry nogami :rofl2: Jestem mega zmęczona ale też zadowolona :tak: Wprawdzie garderoba jeszcze nie gotowa ale powoli widać zmiany na lepsze :tak:
Niki była przegrzeczna, bawiła się cały cza s w łóżeczku jak mama szalała :tak: A teraz śpi :tak:
no to ja tez czekam na focie... :-)
mnie podoba sie to drugie :tak::tak::tak:
a ja dzis mega wkurzona cały dzień,Oliwka rozrabia już dziś sie wsciekła,mnie do tego głowa boli przez cały dzień,usta dalej spuchnięte,nic nie schodzi,te usta raz mnie swędzą raz szczypią już wychodzę z siebie.do kitu ten dzień niech on się już skończy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochana nie denerwuj sie tak, wspolczuje tego jak sie czujesz... bo przy dziecku to napewno nie pomaga :confused2:

No maly juz spi - to dobrze...
ja czekam na m bo obiad musze mu przyszykowac - ziemniaki mialam jeszcze gotowac - ale za bardzo mi sie nie chce :sorry::laugh2:

bylam dzisiaj u Panstwa G. bo przyszly jakies dwa listy jedno ze spoldzielni o czlonkostwie a drugie to czynsz tylko wzielam spakowalam to i nawet nie zwrocilam uwagi na to ze to czynsz na nas... ale my nie placimy go bo jeszcze tam nie mieskzamy :confused2:
wiec musze do niekj jutro zadzwonic ze ma sobie to zaplacic :tak: no zreszta sami sie tak ugadywalismy :-)

Edit:
helooooooołłłłłłłłł jest tu ktoś :eek::eek::eek:

to ja mykam :-)
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja jestem ale nie wiem jak dlugo bo klaudia na mnie wlazla:no:Wicia i Dominik spia :-):tak:Ogladam teraz W11:-)Zjadlam jzu kolacyjke ale jakos sie nie najadlam:szok::no:

Mi sie bardziej podoba to pierwsze:-)Musialabys jeszcze zobaczyc do ikea bo tam tez maja super wyrka dla dzieci:tak::tak::tak:Ja Dominikowi tam kupowalam jak mial 3 latka

PATRYSIU
No ale zima to jest masakra z tym wychodzeniem na balkon:no::no::no:Teraz juz jest mi zimno i zakladam kamizelke:-DAle w domu to nie bede palila wiec albo bede zamarzala albo sie mega mocno ogranicze:-p

no a jednak jeszcze ktos przyszedl - hehe dowikla pewnie wybierzesz to zamarzanie :-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja mojemu jednak obralam ziemniaki i juz sie gotuja - on zaraz bedzie wiec dostanie jesc a ja pojde do wyrka :-D

I sie rozpadalo :eek::eek::eek::eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! U nas dzisiaj cały dzien padało. Byłam zawieźć Siostre do dentysty ale nic jej nie robiła bo napierw rtg musi mieć. Zuzia zasnęła. Nic nie chciała dzisiaj jeść. Przez cały dzień tylko jogurt, zupa i kaszka na kolację:no:

Wyobraz sobie ze wiem:-p
Ale jakos nie uzywam;-):-)
Ja bez budzika był do południa mogła spać-oczywiście gdyby nie Zuzia:zawstydzona/y:

mnie też odkurzanie czeka bo tyle paprochów na dywanie :szok::szok::szok::szok:
Ja odkurzam codziennie. Jak Zuzia dorwie ciastko to masakra:szok: Marzy mi sie nowa podłoga wtedy rozpale ognisko z dywanów:-D

Witam was dziewczyny czwartkowo.

ja do sprzątania zagoniłam wczoraj M:sorry:. to dzisiaj mam wolne.

a na obiadek to chyba będzie rosół i zapiekanka z kurczaka.:-)

miłego dnia życzę:-)

Kolejna Mama której mąż sprzata:szok:Gdzie takie chłopy?:laugh2:

Można się śmiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Całkiem inna osoba! Super:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry