reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Świetne wieści:tak: Oj ja jutro odbieram wynik morfologii, boję się jak tam moja hemoglobinka;-)

Napewno sie poprawi;-)trzymam kciuki za piekny przyrost:-)

MEA w takim razie zycze milych przygotowan do jutrzejszej wizyty;-)dla mnie golenie dzisiaj bylo lada wyczynem:-Da ile sie przy tym nastekalam to mala glowa:-Dco to bedzie do grudnia?:-)

reklama
Napewno sie poprawi;-)trzymam kciuki za piekny przyrost:-)

MEA w takim razie zycze milych przygotowan do jutrzejszej wizyty;-)dla mnie golenie dzisiaj bylo lada wyczynem:-Da ile sie przy tym nastekalam to mala glowa:-Dco to bedzie do grudnia?:-)

ja myslalam ze to dzisiaj zrobie ale jakos sie nei zebralam ... pomecze sie pewnie jutro rano ...
teraz mowie dobranoc :D

kopciuszek2107 widze ze u ciebie wszystko ok po wizycie u gina a juz sie obawialam o twoja szyjke bo miałas sie oszczedzac ale ci to zbytnio nie wychodziło;-) ciagle cos robisz...
u mnie po wizycie równiez bez zmian szyjka trzyma kolejne 3 kilo do przodu a kolejna wizyta za miesiac no chyba zeby sie cos po drodze wydarzyło... ale jestem dobrej mysli
mea_osi trzymam kciuki jutro za ciebie
jeszcze was trochę poczytam i tez ide lulu

Hej Laseczki,
mea powodzenia u lekarza...
ja dzis wstalam i cos mnie krzyze bola...narazie brzunio miekki ale mam nadzieje ze nie zlapia mnie skurrcze...
chce jeszcze troche polezec w domu...

Witam,
małż mnie obudził telefonem, a młody jeszcze śpi, więc szybko wskoczyłam zobaczyć co u was. Tyle ostatnio piszecie, że boję się narobić sobie zaległości ;-)
Ale mam ostatnio ciężki sen, jakbym wogóle nie spała, kontroluję każdy wydany w domu dźwięk, jakbym już była po porodzie, nasłu****ę. Zostało mi 10 tyg i chciałam jeszcze pospać w tym czasie, a już nie mogę. Do tego chore sny mam. M mnie wkurza więc go oddelegowałam z łóżka, ale nawet samej mi nie wygodnie. Ratunku!

Czesc Dziewczyny :-) i znów piątek i znów kochany piątek jak ja czekam na piątki bo zaczyna sie kolejny tydzien ciazy :) uwielbiam to i zaczynamy 31 tydzien ciąży =):-):-):-)i znów weekend wiecej czasu się spędzi z mężusiem wiec troche bede miala do podgonienia was po weekendzie . a pozatym chciałam was wypytac bo na wątku wyprawki nikt nic nie pisze jak tam z waszymi wyprawkami ??? czy juz macie komplet czy tylko najgłowniejszych rzeczy wam brakuje ... pozdrawiam wszystkie zycze z gory milego dzionka ...:-)

Czesc Dziewczyny :-) i znów piątek i znów kochany piątek jak ja czekam na piątki bo zaczyna sie kolejny tydzien ciazy :) uwielbiam to i zaczynamy 31 tydzien ciąży =):-):-):-)i znów weekend wiecej czasu się spędzi z mężusiem wiec troche bede miala do podgonienia was po weekendzie . a pozatym chciałam was wypytac bo na wątku wyprawki nikt nic nie pisze jak tam z waszymi wyprawkami ??? czy juz macie komplet czy tylko najgłowniejszych rzeczy wam brakuje ... pozdrawiam wszystkie zycze z gory milego dzionka ...:-)
ja ze wzgledu na moj brak szyjki i pochwe o dl 5 cm juz mam wszystko brakuje mi gazikow jalowych i pirytusu do pepka;-)
musze byc przygotowana bo nie wiadomo kiedy maly wyskoczy;-)

reklama
Kopciuszku fajne ze wsio gra :):)
Mea daj szybko znac jak tam z Agatką :)
Martuchna główka do góry kochana .. :* ale przezycia masz niesamowite..

Ja se wczoraj u mamusi byłam a co! ..
posiedziałam pogadałam.. wózki ogladałam.. - w katalogu .. a z tego co wiem to znajomy mojego taty otwiera sklep gdzies na wodziu ale zapomniałam gdzie :-D
wiem ze przezbicie cenowe jest bo niektóre wózki będę o 100zł nawet tańsze niż na allegro czy w innych sklepach..
a jeśli mowa o wózkach.. w tym katalogu spodobał mi sie adbor arte 3x3 ale musze go zobaczyc bo te przednie kółka mnie jakoś martwią że są za małe..no i troche wazy... ;/ sam stelazł 9,5kg a gondola 5,5kg

Do góry