reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

NIe martw sie niedlugo juz nie bedziesz sama i spacerki beda obowiazkowe;) Ciezko to fakt jest wiekszosci z nas bo albo mezowie calymi danimi w pracy albo lezec trzeba;/ Ja nie jestem lezaca dzieki Bogu ale ja musze byc zdrowa hihi bo moj skarb plywa i jestem juz od 7 tyg sama a jeszcze 3 przede mna rodzice 100 km ode mnie tesciowie 250 km siostra w Anglii a ja wprowadzilam sie do Sczecina pol roku temu wiec nikogo tu nie zdazylam poznac. Jedyne moje pocieszenie to to forum i to ze jak moj wraca to jestesmy w koncu razem no a znajomych mam tu 2 osoby to moze raz w tygodniu do mnie wpadna jak dobrze pojdzie bo kazdy ma prace i swoje zycie. W sumie jestem zdana sama na siebie zakupy, sprzatanie, zalatwianie wszystkich spraw bo nikt mi nie pomoze mimo checi bo wszyscy sa gdzies daleko. Ale nic to daje rade i niedlugo bede miala kumpele na stale jupiiiii:D

reklama
witam sie!!
Kopciuszku super, ze wsio ok!! Mea przystrzyz owce i szybko d lekarza bo my sie tu martwic bedziemy:-)) Martusia-Arabie trzymam kciuki aby ci to szybko minelo i juz zadne cholerstwo sie nie przyplatalo!!!
A ja mam takiego dola, ze masakra!! normalnie takiego, ze nawet mi sie na moja tesciowa nie chce narzekac!!
Moj M zminil prace i jest nia tak zaapsorbowany, ze ja mu juz tylko potrzebna jestem aby cieply obiadek podac pod nos.... po obiadku poopowiada jak bylo w pracy, potem siada do kompa a ja ide zaplakana spac i tak co wieczor ostatnio....................

spkojnie spokojnie ... gdyby nie hormony to bys z nim pogadala, powyjasnialibyscie sobie to i owo i byloby ok ... a kompa czasem mu wylacz i zaciagnij do lozka :)

tak tylko ze ty wazysz 65 kg a ja 100!!
Witam w klubie Mea ja tez z tych wiekszych babek haha niedlugo to bedzie grubo ale mam nadzieje ze juz w te 2 i pol miecha nie dobije az tak. Damy rade a pozniej stworzymy na forum nowy watek. ZMAGANIA Z NASZĄ NADWAGĄ HAHA będziemy sie wspieraly i chudly razem fajnie bedzie a poki co mysle juz co dobrego zjesc na obiad jestem straszna haha

Witam w klubie Mea ja tez z tych wiekszych babek haha niedlugo to bedzie grubo ale mam nadzieje ze juz w te 2 i pol miecha nie dobije az tak. Damy rade a pozniej stworzymy na forum nowy watek. ZMAGANIA Z NASZĄ NADWAGĄ HAHA będziemy sie wspieraly i chudly razem fajnie bedzie a poki co mysle juz co dobrego zjesc na obiad jestem straszna haha

ja na obiad musze tylko ziemniaki oskrobac i ugotowac jajo :) barszczyk juz mam od wczoraj wiec luzik :D
no ale musze jeszcze cos na wynos przygotowac bo mariusz po pracy do mnie na usg przyjedzie i jak go znam /a znam/ bezie piekielnie glodny !!! ja do gina dopiero kolo 13 jade wiec troche na mnie do popoludnia poczekacie :D

reklama
Do góry