reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dobra wiekszos zaplanowanych na dzis zadan mam zaliczonych, kuchnia posprzatana, wykapana /czuje sie jakbym pzebiegla maraton a to tylko golenie bylo!!/ ziemniaki i jajka sie gotuja, pranie rozwieszone /to co posciagane czeka na prasowanie ale to popoludniem i wieczorem ... tylko musze sobie jakies siedzace miejsce do prasowania zorganizowac bo na stojaco wymiekam/
zostalo mi sie ubrac, zrobic porzadek z wlosami, jakis makijaz - to dla niepoznaki bo mi potem mama mowi ze blada jestem, cholera a mam na to ledwo pol godzinki !!!

reklama
dobra wiekszos zaplanowanych na dzis zadan mam zaliczonych, kuchnia posprzatana, wykapana /czuje sie jakbym pzebiegla maraton a to tylko golenie bylo!!/ ziemniaki i jajka sie gotuja, pranie rozwieszone /to co posciagane czeka na prasowanie ale to popoludniem i wieczorem ... tylko musze sobie jakies siedzace miejsce do prasowania zorganizowac bo na stojaco wymiekam/
zostalo mi sie ubrac, zrobic porzadek z wlosami, jakis makijaz - to dla niepoznaki bo mi potem mama mowi ze blada jestem, cholera a mam na to ledwo pol godzinki !!!

Mea Kochana jak tak się rozpędziłas to może wpadnij do mnie i mi pomóż w porządkach?;-);-);-)

Ale ci dobrze ja sama siedzę i co mój kupi to jest....
no naprawde nie mam prawa narzekac sa oboje wzorowi tesciowa z racji tego ze mame mam bardzo chora dzielnie mi ja zastepuje naprawde zasluguja na to by do nich bez wstydu mowic mamuniu i tatunciu. Męża mi kochanego wychowali sami do niczego nie wtracaja sie jak mi cos trzeba to nie musze nawet nic mowic i oni to zalatwiaja i jest, tylko meza mi tu brak. Takze jak slysze jakie potrafia byc wredne tesciowe to az ciary po plecach mam bo moja tesciowa to moja przyjaciolka, nawet o sexie na luzie z nia mozna pogadac:)

Czesc Dziewczyny. Wpadam z krotkim pytaniem. Zacofana jestem, bo na ten temat bylo. Chyba jestem ostatnia, ktora nie miala jeszcze badania glukozy. No i mam watpliwosc czy to trzeba na czczo czy nie... ???
Poza tym temat wagi... Prawie w ogole sie nie ruszam, nie wychodze, bo katar i takie tam i mam do przodu na razie 10 kg no i smiesznie wygladam. Z tylu w ogole nie widac ciazy, talia i w ogole a z przodu dopiety balonik i to taki na granicy pepka))).

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny. Wpadam z krotkim pytaniem. Zacofana jestem, bo na ten temat bylo. Chyba jestem ostatnia, ktora nie miala jeszcze badania glukozy. No i mam watpliwosc czy to trzeba na czczo czy nie... ???
Poza tym temat wagi... mam do przodu na razie 10 kg i smiesznie wygladam. Z tylu w ogole nie widac ciazy, talia i w ogole a z przodu dopiety balonik i to taki na granicy pepka))).
niestety na czczo :)

a ja dzis po wizycie usg,
córcia 29t2d waży sobie 1700 :):):)
i wiek wg usg + tydzien, czyli tak jakby tydzien wyprzedza wyliczenia i tym samym przesuwa nam sie termin porodu na 16 grudnia :)
:happy:

Poza tym temat wagi... mam do przodu na razie 10 kg i smiesznie wygladam. Z tylu w ogole nie widac ciazy, talia i w ogole a z przodu dopiety balonik i to taki na granicy pepka))).
Spokojnie, to lekarz prowadzący decyduje na jakie badania kierować, a jak nie jestes pewna zawsze mozna sobie dodatkowo badania(niestety odpłatnie) zrobić:tak: Ja w po przedniej ciąży glukozy nei miałam robionej, dopiero teraz ale to głównie dlatego że zdażały mi się omdlenia.

reklama

Ja już byłam i u mnie kazali być na czczo ale co laboratorium to inne przepisy..

Do góry