reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
anka wez ty sie zamknij baboooooo bo potem co sie dziwic jak moj chlop mi wierzyc nie chce ze masz termin na ten sam dzien co ja !!!!

dobra 10 min temu powinnam byla wyjsc z domu /wedle zalozonego na dzis planu zadan/ no ale musialam odpicowac makijaz /jej nic mi tak nie poprawi ahumoru jak porzadny maikjaz w kolorach rozow i ioletow :)/

tym czzasem spadam i wroce pewnie nei wczesniej jak o 17 :)

Ostatnia edycja:
NO wlansie zajazylam ze mam przecie krupnik z wczoraj haaaaa !
a na drugie obralam ziemiaki hahahahah i rozmrazam jakies miesa chyba łopatke! Niech sie rozmraza az maz wroci z pracy cos wymysli z mieska bo ja nie mam koncepcji !
no i wlansie zobaczylam ze mam kapuche kiszona - mniam !!!!!!!!!!

Nie jest zle ! haaa !

ale tak czy siak chodzi za mna omlet z zółtym serem ,natka pietruszki i kielbaska ! wieczorem sobie zrobie nie ma co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no i zjadlabym marchewke gotowana z groszkiem !:eek:

anka wez ty sie zamknij baboooooo bo potem co sie dziwic jak moj chlop mi wierzyc nie chce ze masz termin na ten sam dzien co ja !!!!

dobra 10 min temu powinnam byla wyjsc z domu /wedle zalozonego na dzis planu zadan/ no ale musialam odpicowac makijaz /jej nic mi tak nie poprawi ahumoru jak porzadny maikjaz w kolorach rozow i ioletow :)/

No to zes sie wystroiła !!!!!!!!!!!!!!!!
czekamy na wiesci !

ps.zapakuj wałówe dla meza !

hahahaha :-D
to pewnie temu ze ja duzo schudłam przez bełtansko.. potem przybralam potem znowu schudłam jak mnie to choróbsko dopadło .. ale teraz to żrem i tyje :-D

a na drugie obralam ziemiaki hahahahah i rozmrazam jakies miesa chyba łopatke! Niech sie rozmraza az maz wroci z pracy cos wymysli z mieska bo ja nie mam koncepcji !

Nie jest zle ! haaa !

ale tak czy siak chodzi za mna omlet z zółtym serem ,natka pietruszki i kielbaska ! wieczorem sobie zrobie nie ma co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wczoraj jadlam marchewke z groszkiem pychaaaaaaaa no a dzis mialam tez wyjc łopatke i zapomnialam hmm wiec bede musiala zrobic cos innego

według kalkulatora 3 kg za duzo upssssssss:-(

Nie jest zle ! haaa !

marchewke z groszkiem o mniaaaam.. se na jutro strzele chyba.. :-D

Tu mnie tak:
Waga sprzed:65
wzrost 165

32 tydzień-według kalkulatora jest 75!!!!!
a u mnie:
32 tydzień: 63kg...:szok::szok::-D:eek:
Wychodzi na minus;-)

Nieźle nie
na razie +5kg:-)
ja 168 cm, 68 kg przed ciaza, teraz 30 tydzien i 78 kg, wg kalkulatora powinnam na koniec wazyc 81 kg... ale jak widze mamy swietny apetyt:zawstydzona/y:
moja dzidka na poprzedni usg waga dwa razy tyle co norma a na dzisiejszym usg okolo 500 gram wiecej niz norma .... wiec to nie ja tak duza ino maluch łakomczuch ;-)

reklama
wczoraj jadlam marchewke z groszkiem pychaaaaaaaa no a dzis mialam tez wyjc łopatke i zapomnialam hmm wiec bede musiala zrobic cos innego

według kalkulatora 3 kg za duzo upssssssss:-(
ja według kalulatora 4kg za mało :-D
sie okaze jak do srody dojade.. :-D
zawsze sie boje stawac na ta wage u poloznej bo sie boje ze mi tam wiecej wyjdzie a wychodzi mniej :-D

Do góry