A
AnOoLa88
Gość
a ja wam powiem żesta wszystkie grube jak wieloryby bo ja tylko 6kg do przodu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sugeruje zmiane wagia ja wam powiem żesta wszystkie grube jak wieloryby bo ja tylko 6kg do przodu![]()
![]()
to ci powiem ze nie ryzykuj. Tam z zewnatrz fajnie wyglada wszystko ale jak sie juz tam trawi to doslownie krew zalewa! przez nich o malo co dziecka nie stracilam 3 dni mnie trzymali zero opieki macica cala krwia mi sie wypelnila krwiaki porobily i chcieli mi w 12 tyg macice czyscic. Na szczescnie udalo mi sie z tamtad wypisac a na wypisie wpisali ze krew jest od zapalenia pecherza moczowegoplanuje na Siemiradzkiego, nawet ostatnio bylam na dniu otwartym i ten szpital najbardziej mi podchodzi![]()
za duzo schudłaś to sie nie liczyszAnola ja 5kg do przodu:-)A jeszcze mi brakuje do tych 7 co schudłam:-)
A my dzisiaj wizytę mamy u ginki i obiadek jemy w karczmie po drodze, żeby zdążyć...;-)Zobaczę synusia znów!
Was tez boli kość ogonowa??
slyszalam identyczna historie o narutowiczu i ujastku, a duzo pozytywnych od mam kolezanek o siemiradzkim, wiec jak widzisz przypadki po ludziach chodza i jestem juz zdecydowana wiec tylko trzymac kciuki co by szczesliwieto ci powiem ze nie ryzykuj. Tam z zewnatrz fajnie wyglada wszystko ale jak sie juz tam trawi to doslownie krew zalewa! przez nich o malo co dziecka nie stracilam 3 dni mnie trzymali zero opieki macica cala krwia mi sie wypelnila krwiaki porobily i chcieli mi w 12 tyg macice czyscic. Na szczescnie udalo mi sie z tamtad wypisac a na wypisie wpisali ze krew jest od zapalenia pecherza moczowegoi wlasnie tam w dodatku zeby to wiarygodne bylo to mi pecherz moczowy sądą rozwalili tak ze sikalam krwia i do teraz mam problemy. a kolezanka tam rodzila bo najblizej miala to porod wywolali w ten sposob ze na przuch jej lekarz skoczyl i mala przydusili jej 2 pkt dostala od razu je wypisali na 2 dzien i do teraz mala ma problemy al lekarza niby tez z tamtad miala
Co robicie dzisiaj na obiad ???????????????
ja jakos koncepcji dzisiaj nie mam !![]()
fany ten kalkulatorek i widze ze ja tez dobrze waze:-)szczesciary ja +10 kg na liczniku
ale tu jest kalkulatorek Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko. i wychodzi, ze łokeej![]()