madziara-kr
Fanka BB :)
kapusniaczek
mniami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam orbitreka to na pewno z niego skorzystama macie jakis plan na zrzucenie pozniej?
ja juz sobie kombinuje pilates (na osiedlu jest taki fajny, pan w rajtuzkach prowadzi), moze aqua aerobic lub taniec brzucha
plany sa ambitne .....
a podobno jak sie cycem karmi to tak 2 kg miesiecznie samo ladnie schodzi
A ja tylko 3.6 kg na plusie:-) My to jesteśmy anorektyczki w ciąży![]()
mi w szpitalu powiedzieli, ze pierwsze dni zdarzaja sie klopoty z pokarmem, ale ze malec potrzebuje wtedy doslownie kropelki pokarmu i ze czasem go podkarmiaja sonda nie pamietam jakos to nazwali tak po ichszemu
a tak wogole to ktora z nas jest najmłodsza a ktora najstarsza tak mnie jakkos ciekawiktora ile ma latek
???
http://www.suwaczki.com/]
Z tego co wiem, noworodek moze sie obejsc bez pokarmu 3-4 dni ale podejrzewam, ze jakas glukoze dawali po cichu... Po cesarce przynosza dzidzie na drugi dzien i mozna przystawiac do piersi ale to ma znaczenie jedynie edukacyjne. Pamietam straszne to bylo, ze kolejny dzian a nic ze mnie nie lecialo... no a potem lecialo za duzo. Dlatego wolalabym tym razem urodzic naturalnie, wtedy i pokarm szybciej sie pokazuje. Co niektore z nas maja juz od dawna tzw siare... ale ja nie wiem jak to wyglada...tak i wogole nie karmili ani z cyca bo pokarmu nie mialas ani z butli ??? niewiedzialam ze tak sie da ze maly pokarm w sobie ma dzieki za oswiecenie :-)
Dobrze, że ja nigdy nie paliłam, nie miałam problemu z rzucaniemahhh papierosy dobrze ze mi sie udalo rzucic i mam nadzieje ze po urodzeniu a raczej po karmieniu jak skoncze nie wroce do tego :-)
Z tego co wiem, noworodek moze sie obejsc bez pokarmu 3-4 dni ale podejrzewam, ze jakas glukoze dawali po cichu... Po cesarce przynosza dzidzie na drugi dzien i mozna przystawiac do piersi ale to ma znaczenie jedynie edukacyjne. Pamietam straszne to bylo, ze kolejny dzian a nic ze mnie nie lecialo... no a potem lecialo za duzo. Dlatego wolalabym tym razem urodzic naturalnie, wtedy i pokarm szybciej sie pokazuje. Co niektore z nas maja juz od dawna tzw siare... ale ja nie wiem jak to wyglada...