emwu76
Fanka BB :)
:-)czesc dziewczynki
A co to za humorki dzisiaj. Az tak Wam zle w tych ciazach???
Bidulki. Ja na szczescie nie moge narzekac. Nadal lubie byc w ciazy. Nie dolega mi nic. Owszem czasem ciezko znalezc wieczorem pozycje w lozku ale jak juz zasne to spie super. Sex ?
A sie pochwale ,ze my nadal riki-tiki tak ze dwa razy w tyg. Moze to nie za czesto ale to juz 8 miesiac ciazy.
. Nogi mi nie puchna, nic mnie nie boli. Czasem mnie tylko cos uciska w kosc lonowa no i zadyszka czesciej
.
Naprawde nie moge sie skarzyc. A czy cuje sie sexy? hm... Tak sobie. Raz tak , raz nie. Lubie moje cycki
. Nigdy poza ciaza takich nie mialam
. I tak sobie mysle ,ze mimo ,ze jestem w tak dobrej kondycji (dziekuje bozi) zarowno fiz jak i mentalej to juz bym chciala urodzic. Za dlugo troszke - znudzilo mi sie. Juz chce zobaczyc mojego synka. Wiec skoro mi sie znudzilo to niektore z Was majac dolegliwosci faktycznie dolka moga zalapac.
Pamietajcie - jeszcze tylko KILKA tygodni. Nie kilkanascie a kilka
. Dacie rade.
A co to za humorki dzisiaj. Az tak Wam zle w tych ciazach???
Bidulki. Ja na szczescie nie moge narzekac. Nadal lubie byc w ciazy. Nie dolega mi nic. Owszem czasem ciezko znalezc wieczorem pozycje w lozku ale jak juz zasne to spie super. Sex ?
Naprawde nie moge sie skarzyc. A czy cuje sie sexy? hm... Tak sobie. Raz tak , raz nie. Lubie moje cycki
Pamietajcie - jeszcze tylko KILKA tygodni. Nie kilkanascie a kilka