reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

:-)czesc dziewczynki
A co to za humorki dzisiaj. Az tak Wam zle w tych ciazach???
Bidulki. Ja na szczescie nie moge narzekac. Nadal lubie byc w ciazy. Nie dolega mi nic. Owszem czasem ciezko znalezc wieczorem pozycje w lozku ale jak juz zasne to spie super. Sex ? :) A sie pochwale ,ze my nadal riki-tiki tak ze dwa razy w tyg. Moze to nie za czesto ale to juz 8 miesiac ciazy. :). Nogi mi nie puchna, nic mnie nie boli. Czasem mnie tylko cos uciska w kosc lonowa no i zadyszka czesciej :).
Naprawde nie moge sie skarzyc. A czy cuje sie sexy? hm... Tak sobie. Raz tak , raz nie. Lubie moje cycki :). Nigdy poza ciaza takich nie mialam :). I tak sobie mysle ,ze mimo ,ze jestem w tak dobrej kondycji (dziekuje bozi) zarowno fiz jak i mentalej to juz bym chciala urodzic. Za dlugo troszke - znudzilo mi sie. Juz chce zobaczyc mojego synka. Wiec skoro mi sie znudzilo to niektore z Was majac dolegliwosci faktycznie dolka moga zalapac.
Pamietajcie - jeszcze tylko KILKA tygodni. Nie kilkanascie a kilka :). Dacie rade.

reklama
emwu ja cycki to mialam przed ciaza ... teraz trudno opisac te olbrzymy ... no i tak troche to ja sie sexi nie czuje bo mi sie wydaje ze wygladam juz jak solidny wieloryb ... ale sex nadal sprawia mi sporo radosci :D

emwu ja cycki to mialam przed ciaza ... teraz trudno opisac te olbrzymy ... no i tak troche to ja sie sexi nie czuje bo mi sie wydaje ze wygladam juz jak solidny wieloryb ... ale sex nadal sprawia mi sporo radosci :D
a ja nie miałam i nie mam
przyjemności z seksu nie czerpię i bardzo mi tego brakuje
seksi też się nie czuję chyba,że do pasa a jak patrze na rozstępy na udach to chce mi się wyć-ale sama sobie urody nie wmówię a mąż nie wykazuje chęci:-(

to jak takie macie posepne minki to wam cos posle jak tylko sie uda :) to jest filmik z jakiegos nieieckego "mam talent" ja sie niezle usmialam :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=eRctjI9s5Y4"]YouTube - Utalentowani[/ame]

jeśli chodzi o seks to ja bym chciała tylko kąpiel z mężem przy świecach jak kiedyś...ale na to też jest zbyt zmęczony:-(
my 1,5 roku temu jak wynajmowalismy mieszkanie mielismy taka wypasiona wanne narozna z hydromasazem ale bylo tak fajnie.... ehhhhh wg mnie to nasze najlepsze, ale sie rozmarzylam sasasasasa. Teraz niesttey bedziemy mieli prysznic, ale u rodzicow bedzie wielka wanna sasasa

my 1,5 roku temu jak wynajmowalismy mieszkanie mielismy taka wypasiona wanne narozna z hydromasazem ale bylo tak fajnie.... ehhhhh wg mnie to nasze najlepsze, ale sie rozmarzylam sasasasasa. Teraz niesttey bedziemy mieli prysznic, ale u rodzicow bedzie wielka wanna sasasa

wiesz tak na codzien to sobie mysle "ile ja bym dala za prysznic !!!!" bo wanna mnie wykancza nerwowo !! w nowym domu wanna bedzie na gorze w lazience a prysznic na dole :) bo bez tego ani rusz !!

Taaaaak....jesteśmy sexi pingwinice....
a ktoś mi może przypomnieć co to jest sex:wściekła/y:

A kaczuszki też z nas niezłe....szczególnie jak wczoraj w auchanie leciałam pędem do wc bo tak mnie mały kopał po pęcherzu....ale ludzie musieli mieć ubaw:-):-):-)

Jak ja niecierpię być w ciąży:no:
Ale już tylko góra 59 dni.........

Aga, wystarczy, że się przejdę to po 5 min mam takie sikanie że szok... no chyba Mała siedzi mi na pęcherzu :confused2: jak leżę to jest wszystko dobrze, także to raczej nie jest jakaś infekcja czy cuś...?

Ale najgorsze jest to że jak pomyślę sobie jak było po urodzeniu Hani z seżem a teraz 2x tyle roboty....to aż mi się płakać chce:no:
Pewnie trudno w to uwierzyć ale od tamtego porodu nie robiliśmy tego w sypialni:szok::zawstydzona/y:
Za bardzo się boję że mała się obudzi a już nie ta młodość i siła:-) żeby lubić sex na twardej podłodze albo niewygodnym fotelu a za ścianą jeszcze brat:wściekła/y:
Czasami zastanawiam się jakim cudem udało nam się drugie dziecko zrobić:-(
Gdzie te czasy jak było po kilka razy za noc...nie mówiąc o dniu:no:

Ach jak dobrze że jest się gdzie wypisać:tak:
Bo kto nas lepiej zrozumie jak baba w ciąży:-)do tego wna tym samym etapie co ty;-)

reklama
Mea-szalona!!!!
Cherie-jesteśmy w ciąży:tak:
a teraz żart:
Witam,

Ile czasu ma Osrodek Pomocy Spolecznej na wyplate becikowego od momentu
wplyniecia wniosku. Gdzie to mozna sprawdzic ustawa/rozporzadzenia? I co mozna
zrobic jesli czas oczekiwania wynosi juz 2 miesiace?

pozdrawiam
Michal

odpowiedź:
Oddać dziecko albo zgłosić się do LPR.:-D

Do góry