reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hi hi ja mam też dopiero 26...ale pocieszam się że jak odchowam dziecieczki to jeszcze będę młoda i wtedy poszalejemy:-)

Ech...wzięłam cieplutki prysznic, wygoliłam się, jeżeli siostra na czas odbierze dziecko to może przytulę na chwilę męża;-)

A jak nie dzis to jutro też jest dzień:-)

no i to mi sie bardziej podoba ... nie ma co marudzic na zapas :D ja mojego tez zaraz zaciagne do sypialni albo i nie :D

reklama
Jak szkoda Natalko że do ciebie tak daleko:no:
Dziś to z chęcią bym się z domu wyrwała!
Jeszcze żeby było śmiesznie ten szwagier przyjedzie na mecz dziś z żoną....to ta siostra męża która już dawno stara się o dzidziusia!
A ja na prawdę nie mam dziś nastroju zeby udawać że mały się nie rusza, że nic mnie nie boli i ogólnie że nie jestem ZNÓW w ciąży:crazy::no:
Wiem że jestem wredna ale jutro mi przejdzie...a dziś chce mi sie myśleć tylko o sobie:no:

Az tak zle z nia ze musisz udawac?Nie rozumiem jak mozna zazdroscic ciazy innym:eek:

Taaaaak....jesteśmy sexi pingwinice....
a ktoś mi może przypomnieć co to jest sex:wściekła/y:

A kaczuszki też z nas niezłe....szczególnie jak wczoraj w auchanie leciałam pędem do wc bo tak mnie mały kopał po pęcherzu....ale ludzie musieli mieć ubaw:-):-):-)

Jak ja niecierpię być w ciąży:no:
Ale już tylko góra 59 dni.........

Dziewczyny nie narzekajcie tak:no:
Jak dla mnie ciaza to piekny stan:tak:az mi szkoda sie robi ze juz nie bede miala okazji byc w ciazy (tzn.nie planujemy juz dzieci )mi sie podoba ten stan choc czasem tez mam dosc jak sie szybko mecze lub nie moge z czyms dac sobie juz rady.Ogolnie zazdroszcze ze jeszcze niektore z was a moze i wszystkie beda mialy okazje byc jeszcze w ciazy i nosic dzidziolki w brzuszku:tak:

Natalko tak mi przykro:no:
Ja bym się nie odzywała dobrych kilka dni za takie coś:wściekła/y:

Kopciuszku....jak się ktoś tak długo stara i nic a tu pod nosem same ciężarne to można być trochę sfrustrowanym....ale dziś nie mam siły jej usprawiedliwiać:-(

A co do narzekania to chyba każda ma czasem taki dzień że już ma wszystkiego dość.....a ja uwielbiałam być w ciąży z Hanią....teraz jast 100 x gorzej!
Dopadło mnie wszystko co najgorsze może być w ciąży:no:

Ale macie racje czego się nie robi dla naszych maleństw:-)

ja pamiętam, jak w dzień naszej rocznicy Krzysiek sobie zażyczył grila ze znajomymi... jak to usłyszałam to najpierw wpadłam w furię - wrzeszczałam, krzyczałam, że go nienawidzę, że w ogóle mu na mnie nie zależy, skoro nie wie jaki dziś dzień, później był wielki płacz, odwołanie grila, tulenie i na koniec tłumaczenie się ciążą :laugh2::laugh2::laugh2:

a co do Twojego męża, to tak - zapytałabym wprost - gdzie są kwiaty dla mnie?

A to moje dwa wykańczające słoneczka

Załączniki

• t.jpg
    t.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 45
O jeju ale jestem styrana bylam u taty w szpitalu i 5 godzin mi to zajelo 7 razy musialam sie przesiadac jeszcze tramwaj ktorym jechalam wpadl w jakas nierownosc i wypadl z torow ale na szczescie tylko lekko podskoczyl i nic sie nie stalo. Zawiozlam tacie zupke szczesliwy byl bo widzialam pelen talerz zupy szpitalnej a w nim pelno plywajacej pietruszki i moj bidulek tata nie mogl tego zjesc bo on wszystko musi miec zmielone na miazge nawet pietruszki nie przelknie i mowilismy babom o tym a te dalej swoje ale moja zjadl ze smakiem :) Potem sie odwazylam i wsiadlam w auto bo musialam zrobic zakupy a nie mialam sily juz isc na piechote i udalo mi sie wyjechac i wjechac z garazu hihi ale bylam podjarana gorzej z zaparkowaniem w realu tyle aut i sie troche nakrecilam ale dalam rade. Wtargalam to na gore i padlamna wyro hihi ale juz ok kupilam warzywka na leczo jutro zrobie i takie ladne baklazanki byly to kupilam ma moze ktoras jakis fsajny przepis na baklazany bo nigdy nie robilam?????????? NO i ogorkow kupilam bo mam chcice na malosolne albo jakies w occie zrobie bo takie male jedrniutkie byly jak ktos ma przepisik to tez plissssssss :)))
Ja nie bede narzekac bo poki co nie mam na co ciezko nieraz i czlowiek musi wyjatkowo na siebie uwazac ale jestem szczesliwa ze juz wiekszosc ciazy za mna a przeszlam ja bez szwanku badania ok samopoczucie tez oby dzidziulka byla zdrowa i nic mi wiecej nie trzeba:)
Natalia ja tez sie nudze nie martw sie i to cale 2 miesiace sama ale co zrobic;/
Mea filmik git ale sie usmialam hehe a Twoje stanowisko pracy jeszcze lepsze;)
Hmmm sexik no od 7 tyg nie uprawiam bo moj skarr w morzu a on to ma potrzeby haha juz mnie wypytuje czy bedziemy mogli pobaraszkowac jeszcze jak wroci no ale to sie jeszcze zobaczy lekarki spytam ale na pewno nie bedzie to taka czestotliwosc jak wczesniej bo juz za ciezka jestem hehe taka foka ze mnie:DDD
NIe wiem Aga jak to u nas bedzie jak sie dzidzia pojawi ale chyba nie bedzie mi przeszkadzac ze sobie spi obok hihi przynajmniej bedzie wiedziala ze rodzice sie kochaja a kolderke mamy 2 na 2.20 wiec jest sie gdzie schowac :D
Marciu popieram ze duza wanna to wypasik jest nam sie upieklo bo jak kupowalismy mieszkanie to lazienka byla cudnie zrobiona i nic w niej nie zmienilismy jest duzy prysznic i wielka wanna z biczami wodnymi i hydromasazem normalnie los na loterii nigdy takiej nie mialama piany to daje tyle ze mozna miskami zbierac polecam kazdemu zimne winko swieczki i duuuuzo piany normalnie cos cudownego!!!

reklama
Do góry