aania29
Fanka BB :)
Ooooooj jakoś cieńko
Przyjechałam po dwóch dniach nieobecności z Krakowa i co tu widzę
. Widzę, że prawie nic nie widzę
. Jakoś słabo sie staracie Dziewczynki - no chyba, że wszystkie starają się tak osobiście, sam na sam...;-)
U mnie wszystko wporządku, wyszkolona, teraz sobie troszkę odpocznę, szybciej pójdę spać. Jutro też mam lenistwo - no oprócz obiadku, który musze zrobić:-) ale ja też przecież z niego skorzystam.
Aga27 trzymam za Ciebie kciuki, narazie (wiem, że to trudne) spróbuj nie mieć czarnych myśli - tylko takie różowe i niebieskie
. Ja sobie myślę, że jak nie teraz to za chwilę i git
ale to są tylko te świadome myśli - co z nieświadomością to każdy wie:-(. Będzie dobrze
Pozdrawiam Pajeczkę, Madzię i całą resztę...
Jutro nowy dzień i nowe, pozytywne chwile!!!
Wszystko się może zdarzyć gdy w głowie pełno marzeń... jak śpiewała kiedyś Anita Lipnicka;-)

Przyjechałam po dwóch dniach nieobecności z Krakowa i co tu widzę

U mnie wszystko wporządku, wyszkolona, teraz sobie troszkę odpocznę, szybciej pójdę spać. Jutro też mam lenistwo - no oprócz obiadku, który musze zrobić:-) ale ja też przecież z niego skorzystam.
Aga27 trzymam za Ciebie kciuki, narazie (wiem, że to trudne) spróbuj nie mieć czarnych myśli - tylko takie różowe i niebieskie

Pozdrawiam Pajeczkę, Madzię i całą resztę...
Jutro nowy dzień i nowe, pozytywne chwile!!!
Wszystko się może zdarzyć gdy w głowie pełno marzeń... jak śpiewała kiedyś Anita Lipnicka;-)