Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny,czy do drożności jajowodów potrzebny jest posiew z szyjki macicy, czy tylko czystość pochwy,czy nic?? kiedyś już miałam, ale nic nie musiałam robić, nie wiem czy się coś zmieniło??
Hej mam pytanko czy coś się stanie jak opuściłam jedną dawke luteiny??????
Hejka dziewczęta wpadała tylko żeby sie przywitać, i życzyć wszystkim miłego dzionka;-);-);-)
Jak dzisiaj samopoczucie i stan psychiczny?
znac jego to moze byc wszystko
jako tako lepszego samopoczucia nie odczulam.. zawsze dopada mnie przygnecienie jak tempka spada.. czasem robie sie drazliwa..No to mnie przekonujecie powoli![]()
A samopoczucie lepsze? Bo ja niby nie mam bolesnych @ ale okres napięcia przed@ jest okropny!! Daję się we znaki cąłemu otoczeniu a najbliższym najbardziej
:/ Mój M byłby szczęśliwszy gdyby mi tak nie biło
![]()
ostatnie dni faktycznie tylko plamie i jest ona bardziej brązowa, pierwsze dni jest normalnaNektarynko pytanko mam do Cie. Czy przy tych ziołach tez tak masz, ze przy @ robi sie ona mega brązowa?? bo ja teraz 2 dzien ziołek i wczoraj juz nic nie mialam a dzisiaj taki brzydki kolor
wsie wyniki charaszo