edee24
Mama Alanka :-)
U mnie pogoda też beznadziejna. Mglisto i deszczowo no i zimno... a ja bez ogrzewania więc w ogóle:-(
U nas dokładnie też jest taka pogoda do bani :-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pogoda też beznadziejna. Mglisto i deszczowo no i zimno... a ja bez ogrzewania więc w ogóle:-(
Agatkas jak ja zobaczyłam tę reklamę to też byłam prawie pewna. Szczególnie ta dzidzia do Mariczki podobna.
Tygrysku podziwiam, ja na pierwszego guza to płakałam i nie mogłam przez tydzień przeboleć. Dopiero jak zniknął to przestało mnie boleć.
i my bez ogrzewania, bo tez mamy gazowe:-U nas dokładnie też jest taka pogoda do bani :--(, i też bez ogrzewania (narazie) bo mamy gazowe i jeszcze troszkę się wstrzymamy zanim załączymy piec, bo te rachunki pózniej są makabryczne :-
-
-(
i my bez ogrzewania, bo tez mamy gazowe:--
-(ale tak na serio to my nie lubimy jak jest bardzo cieplo, wiec mamy teraz w domciu 20 stopni, czyli ksiazkowo
a tak poza tym to dziendoberek
u nas nocka oki, spalysmy do 8.30, to juz 2 dzien tak spimy, oby tak zawsze
pogoda jak wszedzie---szaro, buro i ponuro, ale z kuflem kawy jakos damy rade
milego dzionka
w srode mamy rocznice slubu i nie wiem co mam kupic mezowemu????????????jakies pomysly?
my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?
my tez mamy gazowe ale u nas juz zalaczone. Dziewczyny napiszcie jak mozecie jakie macie rachunki mniej wiecej na ile metrow?