maggie_f
Fanka BB :)
maggie co masz do 13.10 ?? bo ja akurat ta date lubie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maggie co masz do 13.10 ?? bo ja akurat ta date lubie![]()
He he, Tobie się nie dziwię że tą datę lubisz. I do października akurat nic nie mam. Tylko 13 dnia każdego miesiąca staram się uważać na to co robię bo mam taką akcję że albo się wszystko zajefanie układa przez cały dzień albo totalna klapa. Tak więc jestem czujna jak to będzie dziś. :-)
Narazie zapowiada się na +.
Ważne że Wy tak chcieliscie i byliście zadowoleni. Wszystkiego Naj, Naj. Fajnie masz z tym swoim mężusiem.a cosmy sie komentarzy nasluchali jak zarezerwowalismy sobie taki termin na slub !!! ale ja nigdy przesadna nie bylam wiec olalam sprawe![]()
MEA wszystkiego naj ,,,, ŻEBY ZAWSZE JUZ TAK PIEKNIE I SLODKO BYŁO :-)
[/FONThttp://www.suwaczki.com/]![]()
hmm no wlasnie tylko jak bo ja sie nie za bardzo na tym jeszcze poznalamwika dodaj sobie suwaczki do sygnatury i beda ci sie automatycznie wklajely !!!