reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

hej widzę że też nuie śpicie,,,]
ja to coś spać nie mogę,.. w nocy późno zasypiam , rano wcześnie wstaję
a dziś miałam albo bóle albo koszmar bo podobno tak się dałam przez sen że D się obudził:eek:

jednym słowem źle się czuję,.. ehhh a myślałam że to będzie piękny dzień

reklama
He..., ja na obiad robię pieczone ziemniaczki w plasterkach z piekarnika z przyprawami + schabowy:-)
A co do filmowych jadłospisów, to czy któraś z Was oglądała "Wiecznego Studenta"? Tam robili takie obrzydliwe hot-dogi;-):-D i mieli specyficzny sos do nich:-D:-D:-D
Polecam film, bo śmieszny!

Kasiula ja tez zawsze miałam punktualnie @, więc może urodzę według ostatniej@- jest jakaś zależność?

właśnie się dowiedziałam, ile będę miala macierzyńskiego - brutto 382,80 pln. Jak jeszcze raz mi ktos powie o polityce prorodzinnej, albo o równym traktowaniu, albo o ochronie kobiety ciężarnej, to plunę w twarz :wściekła/y:

no ale z moim M to zawsze mam wszystko na ostatnia chwile:wściekła/y:no ale juz jestem szczesliwa ze efekty juz widze powoli:)))
pozdrowionka
Że Ci tak brzydko napisze niedramatyzuj kobitko, naprawdę z twoim mężem nie jest tak źle, uwież mi, to anioł w porównaniou z moim, bo nas czeka wymiana okna w pokoju, drzwi, paneli, tapet, rur i kaloryfera i elektryka, a mój mąż jeszcze w morze :cool2:, do porodu jedyne 5 tygodni I CO JA MAM POWIEDZIEĆ, ostatnio mnie pocieszył, bo chyba nie wraca koniec października, tylko 7/8 listopada, ale co tam raz się żyje, a ja jestem taka szczęśliwa że mam pod sercem swoje maleństwo że niczym się nie przejmuję, jak będzie remont to dobrze jak nie będzie to pewnie jeszcze lepiej, a może jak wyląduje w szpitalu to się zrobi beze mnie uffff, na co najbardziej liczę :sorry:.

P.S. a na obiad dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym :)

właśnie się dowiedziałam, ile będę miala macierzyńskiego - brutto 382,80 pln. Jak jeszcze raz mi ktos powie o polityce prorodzinnej, albo o równym traktowaniu, albo o ochronie kobiety ciężarnej, to plunę w twarz :wściekła/y:

:sorry::sorry: chyba się nie da tego skomentować ....:sorry:a mnie się pytaja czy planujemy 2-gie dziecko...:sorry:taaaaa

a ja ledwo wstałąm z łóżka. Ciśnienie niziutkie, moje też pod normą jak zwykle, szaro, zimno... Jak przyszło ubrać dzieci do wyjścia, to się okazało, że musiałam wybebeszyć całą garderobę, bo o ile wiedziałąm, gdzie są kurtki zimowe, o tyle czapki i szaliki schowały się przede mną dość skutecznie, A jak je znalazłam, to się okaząło , że są brudne po poprzedniej zimie, ale takie musieli założyć:zawstydzona/y: teraz mam straszliwy bałagan... a musze iść do diabetologa dziś... i mam nieuzupełnioną książeczkę cukrzyka, więc jeszcze musze to zrobić i nie chce mi się strasznie
Na dodatek mój wielki polar jest opięty i jeszcze ze dwa cm mi przybędą i już się nie zapnę :wściekła/y: czyli już nie wyjdę z domu, bo przecież snieg ma być:eek:
To ja chyba wczoraj coś przeczuwałam bo odszukałam wszystkie szaliki i czapki i wrzuciłam do pralki :))))
Powodzenia u diabetologa!!!
co do kwoty macierzyńskiego to szkoda gadać!!! Całe szczęście, że masz pracowników i twoja firma będzie funkcjonowała podczas twojego macierzynskiego i może jakieś zyski będą, a jakbys tak musiała zaprzestać działać na kilka miesięcy??? Nie no nasze państwo jest the best!

reklama
IzaBK to jest skandal i tego nie da się komentować:wściekła/y:

A ja mam za sobą koszmarną noc, prawie nie spałam, bo brzuch bolał jak na @, a do tego zatwardzenie i ech..... namęczyłam się:-(.
Dziewczyny czy Wy też macie wrażenie że te bóle @ coraz mocniejsze się stają?
Ja już zaczęłam się martwić, a moja lekarka dopiero za tydzień będzie. W końcu!!!

Do góry