reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nooo ja tez kurna kiepsko plywam nie utopie sie ale cienias ze mnie ale moj T swietnie plywa jak rybka z racji zawodu robi jakies kursy co rusz wydostawania sie z helikopterow zatonietych albo zrzucaja ich pontonami z ktorych musza sie wydostac bo sie one obracaja do gory dnem wiec mysle ze sobie postawi jako punkt honoru zeby nasza malutka nauczyc plywac hihi a i moze mnie podszkoli a co:D

reklama
Mea wszystkiego najlepszego dla Was..oby następny rok był jeszcze lepszy od poprzedniego:-)
Jej..a;e wy produkujecie te strony!
Ja uciekam do obiadku, malowania i pisania...odpocznę sobie..w listopadzie..na razie mam tyle pracy że nie wiem co najpierw robić;-)

Nooo ja tez kurna kiepsko plywam nie utopie sie ale cienias ze mnie ale moj T swietnie plywa jak rybka z racji zawodu robi jakies kursy co rusz wydostawania sie z helikopterow zatonietych albo zrzucaja ich pontonami z ktorych musza sie wydostac bo sie one obracaja do gory dnem wiec mysle ze sobie postawi jako punkt honoru zeby nasza malutka nauczyc plywac hihi a i moze mnie podszkoli a co:D
u mnie to już w ogóle jest porażka bo ani ja ani mąż nie umiemy pływać!!!:tak:
biedne te nasze dzieci:tak:
mój za to z racji zawodu potrafi mnie obezwładnić jedną ręką:-D

kiedyś babka na geografii dała radę dziewczyną z mojej klasy-szukajcie męża jak najszybciej bo po 24 roku życia na jednego faceta przypadają 4 kobiety a później to już w ogóle faceci są przebrani jak buty na wyprzedaży:-D

hehehe dobre:)ale to chyba bylo za jej czasow:)bo jak patrze na kumpli mojego meza to wiekszosc jest kawalerami i to wolnymi:)jedyne co sie zgadza to to ze sa przebani:D hahaha

kiedyś babka na geografii dała radę dziewczyną z mojej klasy-szukajcie męża jak najszybciej bo po 24 roku życia na jednego faceta przypadają 4 kobiety a później to już w ogóle faceci są przebrani jak buty na wyprzedaży:-D
Coś w tym jest. Bo potem gdzie jakiegos fajnego faceta znaleźć? Moje kochanie jak wraca czasem z imprezy z chłopakami to sie śmieje ze ich znów atakowały laski z jak to on mówi 'szałem macicy';-) Dobrze że nas juz ten problem nie dotyczy
Sic, wypiłam diś kolejna kawke- taka normalna, z ekspresu ale oczy mi się kleiły a jeszcze trochę nauki przede mną

reklama
ja sie witam znad sniadanka :D
weszlam z rana do pokoju i na klawiaturze zastalam pudelko czekoladek i karteczke "bo kwiaciarnie o 5 rano byly jeszcze zamkniete" :) kochany ten moj mezczyzna :D

2 lata temu o tej porze to ja juz konczylam fryzure robic i stresiol byl straszny !! ale piekny byl ten dzien :D
Wszystkiego dobrego:-) Ależ milusi ten Twój Man:-)

Do góry