reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka:-)juz wrocilam i mam zgode na porod rodzinny hehe ale oczywiscie trzeba wplacic cegielke na szpital "co laska" hehe..niby jak sie ma pieczatke od ordynatrora to nie moga mnie juz z tego szpitala odeslac z kwitkiem nawet jak bedzie pelno porodow..no zoobaczymy!!

Paula leki na podtrzymanie nie dostane bo na ktg nic sie nie dzieje...poza tym mam jeszcze tydz dac rade a potem niech sie dzieje co chce:p

Pyszczku
mnie strasznie brzusio bolal i nospa nie pomagala ale teraz jest epiej..w pt ide na ktg to zobacymy co tam slychac:-)co do rozpakowania sie pierwsza to ja bym chciala ale moj m mowi ze spokojnie do listopada dotrwam...czas pokaze:-)

ale dzis zimno u nas brryyy​

reklama
Jarzebinko! Synek cudowny!!!

Anufifi, zrob jakas salatke na zimno, warzywna, typu-salata, pomidory, feta, kukurydza itd a do tego na cieplo tosty z piekarnika: chleb tostowy posmarowany maslem czosnkowym i posypany zoltym tartym serem. Do masla dajesz duuuuzo wycisnietego czosnku i mieszasz, smarujesz pieczywo, przykrywasz tartym serkiem i zapiekasz w ok 180 st az ser stopnieje i sie zezloci.
I do popicia winko, bo po tych tostach suszy :)

Gosiu, super, ze wszystko zalatwilas!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jarzębinko- chyba Cię dzis myslami sciagnęlam na to forum !!!!!
Syneczek uroczy!!!!!!!!! i jaki podobny do braciszka starszego!!!!!
Jak sie czujesz Kochana
i jak dajesz radę z dwójeczką?
Buziaki

Dziewczyny ...potrzebuje waszej pomocy...

mam dzisiaj kuzyna na kolacji , potrzebuje przepis na cos dobrego szybkiego do przygotowania ....

napiszcie jakie macie propozycje:):) bardzo ładnie prosze

images
Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami - puszka.pl
Ja je zaraz zacznę robic na obiadek:tak::-DWczoraj dziewczyny mi smaka narobiły na marcówkach:-D

witam serdecznie i pozdrawiam Was wszystkie, bez wyjątku i chciałam się troszkę pochwalić, oto moja 2 tygodniowa pociecha:

Zobacz załącznik 171993 Zobacz załącznik 171994
Ahh.. jaki piękny brzdąc:tak::-)

Agniesiak pozdrawiam :-) fajnie że dzidzia kopie:tak: ale ciekawe kto tam siedzi w brzuszku? widzę że macie imię dla chłopca :-) a jak bedzie dziewczynka? macie jakiś pomysł na imię dla dziewczynki? ;-) życzę pozytwnego rozwiązania z bankiem i ze studiami! :tak:
Już M powiedział, żebym się nie martwiła bo on pojedzie na swoją uczelnię w sobote to i do mnie zajedzie i weźmie to zaświadczenie, wytłumaczy co i jak i weźmie, także troszkę odetchnęłam z ulgą:tak:
Co do imienia dla dziewczynki to nie mamy:-( Mialo byc Ania, ale teraz wydaje mi się takie zwyczajne:zawstydzona/y: już sama nie wiem..:-D Mamy nadzieję jednak, że to chłopak takie kuksańce mamusi sprawia:tak::-D

Łazanki z kapustą kiszoną i pieczarkami - puszka.pl

Ja je zaraz zacznę robic na obiadek:tak::-DWczoraj dziewczyny mi smaka narobiły na marcówkach:-D

Agniesiak narobiłaś mi smaka na te łazanki i jutro będą u nas na obiad :tak::-D

Anufifi ja w głowie za dużo przepisów to nie mam, w domu mam magiczny zeszycik to bym Ci coś napisała a tak to....przykro mi :sorry:

Gosiu dobrze że ten poród juz masz załatwiony :tak: jeszcze tydzień się oszczędzaj a potem już możesz rodzić ;-):tak:

Royanna tez robię takie pieczywko czosnkowe tylko z bagietką :tak: i lubie też taką bagietkę czosnkową z Biedronki tylko tam jest bez sera ale też pyszna :tak:

reklama
Do góry