Czarodziejka
Fanka BB :)

Czesc Dziewczynki!
Od dzis jestem na zwolnieniu!!!
I wiecie co....dobrze mi z tym
Bede miala czas zając sie wiecej synkiem bo przez pracę troszke go zaniedbalam...przychodzilam zmeczona i juz nawet nie mialam sily sie z nim bawic.....
Dzisiaj mam ginka wiec zajrzymy do naszego "okruszka"....pewnie podrósł od ostatniej wizyty....ciekawa tez jestem jak glukoza mi wypadla!!!!
Pati - na wymioty z domowych sposobów mi pomagała herbata imbirowa!!!!
Natomiast ginek przepisal mi specjalne czopki jak wymiotowalam na maxa, tak ze nawet do pracy nie moglam pojść....faktem jest ze nie wzięlam ich duzo bo nie chcialam ale pomagaly!!!!!!
Nazywaly sie TORECAN
Zycze Ci zdrówka Kochana.....ehh niestety te poczatki ciązy nie są zbyt przyjemne.....jedynie sie ciesze ze w drugiej ciązy czuje sie bez porownania lepiej!!!
Natomiast ginek przepisal mi specjalne czopki jak wymiotowalam na maxa, tak ze nawet do pracy nie moglam pojść....faktem jest ze nie wzięlam ich duzo bo nie chcialam ale pomagaly!!!!!!
Nazywaly sie TORECAN
Zycze Ci zdrówka Kochana.....ehh niestety te poczatki ciązy nie są zbyt przyjemne.....jedynie sie ciesze ze w drugiej ciązy czuje sie bez porownania lepiej!!!
Paula- ciesze sie Kochana ze wynik ok.....teraz pozostaje trzymac kciuki za szczesliwe zafasolkowanie!!!!!
Kiki- córeczka sliczna i wloski takie czarniutkie...piekna brunecia z niej bedzie. A synek prawdziwy fotograf
Bershka- trzymam kciuki zeby Kubulek za 2 tyg był juz z Wami w domku!!!!!
Gie- oska- trzymaj sie Kochana !!!!! wiesz ze my ci tu mocno kibicujemy!!!!
Dzastina- testy w aptece są dosc kosztowne!!! ale warto je w ogole kupic i uzywac....
Buziaki i pozdrowienia dla reszty dziewczynek!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: