reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ale pysznie wygalda :) no to se zrobie dzisiaj ciacho i wieczorem jak bede jadla pomysle o tobie ;) mniam galaretka mniam :)
nie inaczej :-D

Kamcia wszystkiego najlepszego. Widze ze urodzilysmy sie w tym samym dniu :-D
dziękuję... wzajemnie...
haha to będzie powójny torcik.....:-p no i można już zacząć świętować....

chyba że coś jeszcze brakiuje??

no to musisz urodzić dzis, bo zubilewicz mówil, że śnieg ma być jutro..

:D
Dzieki Bogini w Posen nie ma zim :) znaczy jest cos a'la zim (rozumiecie pol centymetru sniegu przez wiekszosc czasu). Pamietam jak poprzednia lepsza polowa przyjechala w konkury (sto lat temu) z poznania do mnie do warszawy. Grudzien byl jakos - patrze a "toto" ma na nogach polbutki skorzane cienkie... a tam zawieje i zamiecie :) snieg po kostki - ubawilam sie po pachy - pierwsze co zrobilismy to wycieczka do sklepu po buty :) Taka oto jest roznica miedzy zima w posen (brak zimy) a reszta kraju :)

Ostatnia edycja:
Mimo, że Kamci składałam, ale na takie ciacho chcę się załapać :-p:-p:-p

Wszystkim naszym listpoadowym solenizantkom 100 lat życia, zdrowych maleństw i szybkich porodów :-):-):-):-)

:szok: właśnie po kryjomu rabałam tatara jak to przeczytałam :eek: teraz mi niedobrze :-(

tatar troche niebezpieczny w ciazy chyba...:cool:
Tez sobie tak pomyslalam ze zostalo naprawde 4 tygodnie to moze dac se na luz - ani coli ani tatara (ktorego kocham pasjami) ani prawdziwego sera"smierdziucha" - czekalam tyle czasu poczekam ta chwilke...

Kam... za taki tort to teraz dam się pokroić...;-)

ILONKA wszystkiego najlepszego , żeby Ci się dobrze działo , a że działo to armata, zeby Ci się dobrze armaciło:-D:-DI nie pytaj mnie o sens tych zyczeń , bo od paru lat takie składa mi mój M i do dzis nie rozumiem co on ma na myśli, ale na pewno nic złego:tak:

reklama
Kam... za taki tort to teraz dam się pokroić...;-)

ILONKA wszystkiego najlepszego , żeby Ci się dobrze działo , a że działo to armata, zeby Ci się dobrze armaciło:-D:-DI nie pytaj mnie o sens tych zyczeń , bo od paru lat takie składa mi mój M i do dzis nie rozumiem co on ma na myśli, ale na pewno nic złego:tak:
Fajne :-D

Dziekuje wszystkim

Do góry