reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

I mi i 2 panienkom z starego golfa nic się nie stało,u mnie tylko trochę rejestracja nadgięta a u nich zderzak,lampy i pas i obudowa na chłodnicę.Wpadłam w poślizg na wyprzedzaniu 2samochodów na podwójnej ciągłej.Panienka nie chciała psów wzywać ale jakiś gościu - świadek czepił się,bo chciała chyba świat tym zbawić,bo niby 100km/h miałam,to się policjant z niego ąmiał,taaaa 200.A najgorsze że jak jechałam do pracy to pod blokiem Igorka zczaiłam,że prawka nie wzięłam(wogóle portfela nie wzięłam) i żeby nie psiółka to bym kwiczała nieźle,poleciała do mnie do domu i taksówką przywiozła na miejsce stłuczki nim policja przyjechała to miałam je w kieszeni.Staremu już dałam znać,teściu śmieje się,że lepiej BMką zaorałam trawnik niż on pole pługiem.

to jednym słowem taki "rajdowiec" z Ciebie!!!;-)

reklama

Aluśka a co to za badania dla Amandzi:sorry::sorry:
Anaconda te badania kazała nam zrobić pani alergolog u której byłyśmy w ten piątek ponieważ stwierdziła że te pokrzywki i wysypki pojawiające się u Amandzi co jakiś czas mogą być spowodowane właśnie tą lambią:sorry:a jak tu nic nie wyjdzie to 29 pażdziernika idziemy na testy skórne:confused2:

cześć dziewczny!
ale zima za oknem i ciągle pada.
u nas dzisiaj noc w sumie ok. Hubert wstał o 5, ale tata go nosił, także mogłam sobie do tej 7 poleżeć. :tak:

Madzienka jak Julka, miałaś wczoraj z nią iść do lekarza?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczny!
ale zima za oknem i ciągle pada.
u nas dzisiaj noc w sumie ok. Hubert wstał o 5, ale tata go nosił, także mogłam sobie do tej 7 poleżeć. :tak:

Madzienka jak Julka, miałaś wczoraj z nią iść do lekarza?

Hej, zima za knem to malo powiedziane:szok::szok::szok::szok:

Tak bylysmy wczoraj u lekarza i juz wszytsko jest ok...uszko prawie zdrowe jeszcze tylko kilka dni mam kropelki zapuszczac...ufff na szczescie, szkoda tylko ze pogoda taka że wyjśc się nie da...:-:)-:)-:)-(

U nas za oknem

Hej girlsy.
W Chełmie też śniegu po kostki ale topnieje bardzo szybko i robi się nieprzyjemna breja.
My z Fifim znowu wczoraj zaliczyliśmy lekarza bo moje dziecko od niedzieli znowu rozkaszlane. Jak się okazało pojawiła się nowa infekcja. Czyli był zdrowy 2 dni, które to przesiedział w domu, więc skąd znowu to choróbsko????? :no: Nie miał kontaktu z dziećmi ani z chorym dorosłym. Nie mam już siły do tego wszystkiego. :-:)-( Ja jutro wracam do pracy, przez czwartek i piątek posiedzi z nim moja babcia. Mam nadzieję, że będzie mieć siłę bo przecież ma już swoje lata, a zajmowanie się niespełna trzyletnim dzieckiem nawet chorym wymaga sporego wysiłku.
Madzieńka dobrze, że u was lepiej, a swoją drogą widok za oknem masz śliczny, nawet zimowy.
aluśka oj i nam przydałyby się te badania na robaczki. :baffled: Mimo, że młody wziął pierwszą dawkę "trucizny" to nadal zgrzyta zębami.
Basia J ot i entuzjastka. :-D:-D
Marta rajdowca z Ciebie. Ja na podwójnej ciąglej to tylko rowery wyprzedzam. ;-);-):-):-)

Witam ja już po pracy.
Fogia,daj małemu rano na czczo pestek z dyni i niech ciepłym mlekiem popije.Jakby co to mam ziołowy Vernicadis - na owsiki,lambie i glistę:tak:.Zdrówka dla Fifiego.
Co do śniegu to Olek już się pytała o Mikołaja:tak::-D:-D.

reklama
Do góry