reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
moze i lepiej :-D niech poczeka z rozpakowaniem do listopada, bo jak tak dalej pojdzie to z listopadowek zostanie garstka ;-)
ANADRI
No nareszcie. Nie odzywalas sie długo i juz myslalysmy ze cos sie dzieje...
Na dodatek nikt nie ma kontaktu z toba...
Mój Ł, jak mu o pianistce powiedzialam i o Kasi teraz to zapytal co to za listopadowki ze w paxdzierniku rodza... ze jedna zaczela to teraz wszystkie chca :-D

Anadri juz myslalam ze sie rozpakowalas... gdzie Ty sie podziewalas kochana? Ale nam stracha narobilas!!!!

przepraszam :zawstydzona/y:
12 mialam urodzinki i maz mnie zabral na calodniowy wypad na swieze powietrze, a 13 mialam badanie krwi na cukier i 5 razy mnie kluli i dali jakies ohydne swinstwo do picia, po ktorym jak wrocilam do domu bardzo zle sie czulam. bolaly mnie wszystkie miesnie i glowa, wiec lezalam w lozeczku i spalam.
poza tym bylam strasnzie ospala i zmeczona, nie mialam sily nawet wstawac do toalety.

ale dzis jest jzu lepiej. czekam na wyniki i modle sie zeby to byla jednak ta cukrzyca, bo jak wyjdzie ze nie mam cukrzycy to bede sie martwila ze malutki jest jednak chory .... a wtedy to sie chyba nie pozbieram i bede sie strasznie martwila do samego porodu :-(

jak komus sie chce ogladac to na tvn Zawitkowski ma pokazywac jak bezpiecznie kapac nemowle....

ogladalam i mam taki wklad do wanienki co kazal na parapet polozyc i nie uzywac :)
a tak pozatym to boze ile on wody leje do tej wanienki myslalam ze o wiele mniej powinno sie jej tam lac

KaśkaK ma 4cm rozwarcia i wróciły skurcze. Miał być srebrny medal, a tymczasem nie wiadomo czy na brąz się załapie :-)
no to 3mamy kciuki

Siedze wczoraj rozwalona na kanapie przed TV, w koszulce, bo ciepło(grzejemy od kilku dni) przylatuje mój synek i ... ugryzł mnie w wystający pępek:szok::-D Nie wiedziałam czy się mam śmiac czy krzyczec:cool2:

hehehe wariat maly ja to chyba bym umarla mnie drazni starsznie jak tam maz wyka wiec ma zakaz a i tak jak tylko widzi to choc troche dotknac chce i sie smieje ze rozwiazuje mi sie on :)

Natalunia wlasnie o dziwo dzisiaj mi sie nic nie snilo.... teraz troche w glowie mi sie kreci... chyba sie poloze....

a co do zatwardzen to w sumie sa one gorsze... ale mi bez zadnej przyczyny prtzeszlo wlasnie z zatwardzen w ..... i tez tak gdzies od tygodnia...

To ja nie wiem co może być z Twoim brzuszkiem... Połóż się i odpocznij. Ja w sumie zatwardzeń nie miałam przez całą ciążę, ale bez przesady, żeby tyle razy dziennie codzić na "2"! czasami potrafię załatwić się przed snem i jeszcze z samego rana :sorry:

Madzia - to było ekstra :-D Dzieciaki naprawdę mają niesamowite pomysły :tak: Moja najmłodsza siostra plywała z rękawkami w basenie ogrodowym (miała może 3-4 latka) i postanowiła założyć sobie rękawki na nogi.... Dobrze, ze mama była w ogrodzie, bo nie wiem jak by to się skończyło...

reklama
dzisiaj moje samopoczucie równe 0 .... a wiecie czemu ?
wstaje z rana w okno lukam a tam śnieg ... a ja tak nie lubie zimy :( mam nadzieje ze stopnieje zaraz i bedzie chlapa :wściekła/y::wściekła/y:
a ja dałabym wszystko żeby był u nas śnieg:sorry:
nie widziałam go pzez 3 lata...
a tak kochałam zawsze zimę.,.. i śnieżek jak pruszył:tak::sorry:

Do góry