R
rouż
Gość
To jest nas dwieja się nie piszę na październik:-):-):-)
chcę urodzić w listopadzie, a najlepiej po terminie....![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest nas dwieja się nie piszę na październik:-):-):-)
chcę urodzić w listopadzie, a najlepiej po terminie....![]()
nooo kochana jesteś jednak...moze i lepiejniech poczeka z rozpakowaniem do listopada, bo jak tak dalej pojdzie to z listopadowek zostanie garstka ;-)
To jest nas dwie![]()
Dziunka
Ja z tymi gazami tak mam od 2tyg, wiec nie czuj się odosobniona w problemie ;-)
Nie stosuje żadnych środków. Po prostu przywykłam ze kilka razy w ciagu nocy musze wstać do toalety - taka moja faza, że musze i potrafię to zrobić tylko prosto do kibelka![]()
Dziunka mam podobnie z gazami i jeszcze straszne zaparcia. Całą ciążę akurat z tym nie miałam problemów, a tu masz na koniec![]()
Royanno zdrówka dla Macia.
Siedze wczoraj rozwalona na kanapie przed TV, w koszulce, bo ciepło(grzejemy od kilku dni) przylatuje mój synek i ... ugryzł mnie w wystający pępekNie wiedziałam czy się mam śmiac czy krzyczec
![]()
dziewczyny nie przesadzajcie - ja teraz przy kazdym sikaniu musze cos zjesc... no moze prwie kazdym... ale srednio wychodzi 3 razy w nocy...![]()
nie wytrzymałam.. uratowałam moje maleństwa ...teraz leżę.. brzuch boli jak przedtem, ale teraz przynajmniej wiem od czego
![]()
a ja dałabym wszystko żeby był u nas śnieg
nie widziałam go pzez 3 lata...
a tak kochałam zawsze zimę.,.. i śnieżek jak pruszył![]()
Anadri, Ty juz nam takich numerow nie wycinaj. Najlepiej podja numer Klaudzi albo wez jej numer i jak znikasz na dluzej to pisz dlaczego! No...chyba juz Cie przywolalysmy do porzadku))
Jak widac po Pianistce nigdy nie wiadomo ktora cichaczem sie rozpakuje![]()