reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Anadri, Ty juz nam takich numerow nie wycinaj. Najlepiej podja numer Klaudzi albo wez jej numer i jak znikasz na dluzej to pisz dlaczego! No...chyba juz Cie przywolalysmy do porzadku;)))
Jak widac po Pianistce nigdy nie wiadomo ktora cichaczem sie rozpakuje ;)

Kaska-Ty to sie nameczysz biedulko :)

Dziunka
Ja z tymi gazami tak mam od 2tyg, wiec nie czuj się odosobniona w problemie ;-)
Nie stosuje żadnych środków. Po prostu przywykłam ze kilka razy w ciagu nocy musze wstać do toalety - taka moja faza, że musze i potrafię to zrobić tylko prosto do kibelka :laugh2:

to tak ja u mnie :-D:-D:-D

Dziunka mam podobnie z gazami i jeszcze straszne zaparcia. Całą ciążę akurat z tym nie miałam problemów, a tu masz na koniec:zawstydzona/y:
Royanno zdrówka dla Macia.

Siedze wczoraj rozwalona na kanapie przed TV, w koszulce, bo ciepło(grzejemy od kilku dni) przylatuje mój synek i ... ugryzł mnie w wystający pępek:szok::-D Nie wiedziałam czy się mam śmiac czy krzyczec:cool2:

A ja wlasnie nie mam zaparc, i to jest najsmieszniejsze :sorry:
Moja cora za bardzo sie brzydzi pepka :sorry: ale brzuszek owszem i caluje i przytula, ale pepek omija :-D

dziewczyny nie przesadzajcie - ja teraz przy kazdym sikaniu musze cos zjesc... no moze prwie kazdym... ale srednio wychodzi 3 razy w nocy...:sorry:

jeeee a myślałam, że tylko ja jestem takim łasuchem hehehe :-)Dzisiaj wstawałam, jak w zegarku normalnie, co 2 godziny:2,4,6 masakra ziewam jak smokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkA u mnmie za oknem szaro, buro i pionuro, mimo wszytsko przesyłam pozytywne wibracje :-)Pianistaka gratuluję, zdrówka dla Ciebie i Maluszka !!!!!!!!!!!!!!
A Kasia to naprawdę się namęczy, bidula...

Ostatnia edycja:
Czyli widzę, że te przeklęte gazy, to nie jest mój odosobniony problem:zawstydzona/y: I podobnie jak mary-mary i dziunka, tylko na kibelku..na szczęście zaparć nie mam:tak:

Madzia - niezły jest Twój synek!! Ależ się uśmiałam..:-D

a ja dałabym wszystko żeby był u nas śnieg:sorry:
nie widziałam go pzez 3 lata...
a tak kochałam zawsze zimę.,.. i śnieżek jak pruszył:tak::sorry:

no to KaMcia - specjalnie dla Ciebie śnieg - minutę temu :-) a żeby Ci przypomnie c, że śnieg to nie tylko urokliwe widoki, załączam też drugie zdjęcie :eek: nie wiem, jak ja się z tym tematem z moim brzuszyskiem uporam...

Załączniki

• IMG_3945.jpg
    IMG_3945.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_3946.jpg
    IMG_3946.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Anadri, Ty juz nam takich numerow nie wycinaj. Najlepiej podja numer Klaudzi albo wez jej numer i jak znikasz na dluzej to pisz dlaczego! No...chyba juz Cie przywolalysmy do porzadku;)))
Jak widac po Pianistce nigdy nie wiadomo ktora cichaczem sie rozpakuje ;)

tak tak :tak: wiecej nie bede :zawstydzona/y:
kontakty juz wymienione :tak:

ps. moj maly ostatnio jest strasznie malo ruchliwy. zastanawiam sie dlaczego ? tlumacze to sobie, ze pewnie spi, bo juz niedlugo czeka go wielki wysilek ...

Do góry