reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja:tak::tak:
U nas slonko ale zimno m jak jechal rano do pracy to bylo -1
Ja niedawno wrocilam od kumpeli Emily pobila rekord bo jak chodzi sopac o 12 tak poszla dopiero przed 16 spac jak wrocilismy do domu ledwo co na oczy bidulka patrzala :tak::tak::tak: a ja jej nawet u kumpeli nie kladalam bo wiedzialam ze i tak nie bedzie spala zreszta nie byla marudna wiec daam jej spokoj:tak::tak:

MEDEUSKA kochana Gratuluje synusia:tak::tak::tak:
ale sie ucieszylam jak przeczytalam ze juz masz porod za soba:tak::tak::tak::tak:

u no to teraz chyba ci pospi:szok::szok:
Oby w nocy nie szalala heheh jak sie wyspi:rofl2:
Rano B mowil ze moje auto zaszronione bylo a on sam wziol kurtke:szok: wiec chyba faktycznie zimno bylo:eek:

Albo odsypia trudy porodu:tak::tak::tak:
Jak tak się czyta to samemu by się chciało mieć takie maleństwo w domu:tak::tak::tak::tak:
A Maja właśnie dostała szlaban na bajki i komputer do końca dnia

Prawda moze spac wiec drynne wieczorem
A co przeskrobala?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam na chwilkę :tak: Kubek śpi już półtorej godziny i zapewne nie długo się obudzi :tak: Ania a Ty teraz na chłopca się szykujesz? :-D ja dzisiaj miałam na miasto iśc bo ja ani kurtki ani butów nie mam :no: myślałam że zdążę a tu tyłek nie dałam rady :no: ja w aucie to mam sezonówki i chyba będę zmieniać na zimowe bo do d** się jeździ na takich :tak:

u no to teraz chyba ci pospi:szok::szok:
Oby w nocy nie szalala heheh jak sie wyspi:rofl2:
Rano B mowil ze moje auto zaszronione bylo a on sam wziol kurtke:szok: wiec chyba faktycznie zimno bylo:eek:
No daje jej pospac do 17 a potem ja budze na szybko obiadek bo musze jeszcze na zakupy i do tesciowej:baffled::baffled::baffled: (juz sie ciesze oczywiscie):baffled::baffled::baffled:
A rano bylo naprawde zimno bo ja wstalam ok 7 zeby sie wyszykowac wyszlam na taras zapalic i myslalam ze zamarzne:szok::szok::szok::szok::szok:
U nas w DE tez zima tylko jeszcze do naszegop regionu nie doszla non stop trabia w Tv ze wypadki wczoraj na autostradzie 18 aut sie zderzylo:szok::szok::szok:

Ja wiem, ja tak mam ostatnio z Kubkiem, jeść nie chce. Coś tam skubnie od czasu do czasu i tyle. Jedyne co zje to rano i na wieczór kaszę :tak: spytaj się jej co by zjadła :tak: może mam akurat na coś ochotę :tak:

reklama
Do góry