wiktoria12
Mama i żona :)
No ja też lubie i też juz go widziałamFajny jest ten film.Ja juz go widzialam pare razy ale lubie takie copki:-);-)
Mi też przedtem wyskoczył błądej cos mi blad jakis wyskakuje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też lubie i też juz go widziałamFajny jest ten film.Ja juz go widzialam pare razy ale lubie takie copki:-);-)
Mi też przedtem wyskoczył błądej cos mi blad jakis wyskakuje![]()
zamierzacie zostać już tu na stałe? ja miałam propozycję pracy jak mały miał 3 miesiące, ale szkoda nam go było zostawić, babcia mieszka 50 km od nas, i zrezygnowałam,
Co jadlam hehe bo juz kolacyjki nie ma
Jadlam zwykle kanapeczki z szynka a wczesniej spaghetti z obiadu jeszcze
my mieszkamy w Lublinie, ale ja pochodzę z Kraśnika. po studiach byłam na stażu, w międzyczasie okazało si, że będzie Hubert, staż mi się skończył i tak zostałam w domu, więc tylko M pracuje, a mały kosztuje, oj kosztuje.Tak, ja pochodzę z Lublina, M ma tutaj w koncu pracę. Mieszkamy na swoim tzn w mieszkaniu gdzie się urodziłam,rodzice wyprowadzili się pod Lbn. Tam w Wawce wynajmowaliśmy-pozatym opiekunka w Wawie to masakra,zarobiłabym tylko na nią.
Moja mama pracuje, teściowa 70km od Lublina, więc wiesz jak to jest...
A z jednem pensji to kiepsko przy dziecku... opłatach, życiu, itp...:-(
my mieszkamy w Lublinie, ale ja pochodzę z Kraśnika. po studiach byłam na stażu, w międzyczasie okazało si, że będzie Hubert, staż mi się skończył i tak zostałam w domu, więc tylko M pracuje, a mały kosztuje, oj kosztuje.
powoli zamierzam się rozglądać za jakąś pracą, wiesz jak to u nas jest trochę trzeba się naszukać i odczekać swoje.
tak teraz mieszkamy w Lublinie na Czechowie, na samym końcu przy pętli.Oj wiem, wiem!!!! A teraz mieskzanie w Lublinie??? Gdzie dokładnie -ja na Czubach.
tak teraz mieszkamy w Lublinie na Czechowie, na samym końcu przy pętli.