reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Robię sobie gorącą herbatkę bo mnie jakieś katary naszły:szok::szok:
agunia-ln to zapraszam do mnie skoro masz niedaleko a i tak program sobie spierniczyłaś:-p:-p
ja bardzo chętnie bym się stąd wyrwała ale burak siedzi i mógłby na mnie delikatnie mówiąc donieść:szok::szok: w piątek sobie pojechałam w czasie pracy zrobić przegląd i czasem z kumpelką gdzieś jeżdżę służbowo (tzn ona służbowo a ja towarzysko:-p) a że wczoraj nie byłam w pracy to dzisaj muszę siedzieć dłuzej (przynajmniej urlop mi nie leci) ale dzięki za zaproszenie:tak:moze kiedyś się spotkamy na ploteczki w realu;-)

[/B]
a mnie listonosz nasz tak wnerwił że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostałam paczkę z gerbera słoiczek 3 łyżeczki śliniaczek i koszulkę i z pampersa dwa gratisowe pampersy a ten gnojek zamiast do skrzynki włożyć pożądnie to ledwo włożył aa że to duże koperty to wypadły i pod skrzynką w kałuży sobie leżały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdybym nie wyszła śmieci wyrzucić to pewnie do 13 by rozmokły do reszty....jak pójdę na tą pocztę to będe chyba kur**** sypać bo to nie pierwszy raz:no:

No to rzeczywiście!!!:no: Ja też bym się niezle wku......:crazy::crazy:
A tak w ogóle to jakaś promopcja czy konkurs był w gerberze???

AGNES nie ma to jak napisac posta obie naraz :-)
A powiec mi jaka jest Twoja Oliwka ????????Bo ja slyszalam ze Oliwki sa niedobre i niegrzeczne Moja juz taka jest hehheheNormalnie DIABEL O ANIELSKIEJ TWARZY :-)

jaka jest Oliwka? nie pytaj :-D:-D:-D:-D:-D:-DDiabła ma za skórą:-D:-D:-D:-D:-D wszedzie jej pełno,wlezie tam gdzie nie powinna,ma pomysły nie z tej ziemi,zawsze ruszy to co nie powinna,strasnie żywa,nie usiedzi 10min na tyłku to tak w skrócie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D czasami ma lepsze dni i da mamie odpocząć ale to jet rzadkością niestety :tak::tak::tak::tak::tak:

teraz zniosła sobie wszystkie lalki Barbi które dostała w spadku od kuzynki i czesze im włosy,a najbardziej lubi obgryzac im nogi i rozbierac ich do golasa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

masz jakies pytania to pytaj :tak::tak::tak::tak: chyba nasze Oliwki mają coś ze sobą wspólnego :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas

wiki no to u was zima pełna parą :tak::tak::tak::tak::tak:

widok z okna mojej babci, pozniej wyjde zrobie zdj u nas

przerażaja mnie na razie te widoki bo jak dla mnie to za wcześnie na takie atrakcje :tak::tak::tak::tak:

DOROTKA MAMY DZIECI MAMY tylko się nauczył mamy przy kompie trza się bawić:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: i fakt mamy dzieciaczki w podobnym wieku tylko ja to już matka weteranka:-D:-D:-D:-D
a co do kasy kochana tu wszzystkie z nas łapią jakieś dołki finansowe mniejsze większe ale są:tak::tak:jakoś się nie dajemy choć czasami doły łapiemy nie małe:tak::tak::tak:
a mnie listonosz nasz tak wnerwił że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostałam paczkę z gerbera słoiczek 3 łyżeczki śliniaczek i koszulkę i z pampersa dwa gratisowe pampersy a ten gnojek zamiast do skrzynki włożyć pożądnie to ledwo włożył aa że to duże koperty to wypadły i pod skrzynką w kałuży sobie leżały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdybym nie wyszła śmieci wyrzucić to pewnie do 13 by rozmokły do reszty....jak pójdę na tą pocztę to będe chyba kur**** sypać bo to nie pierwszy raz:no:
tez bym sie wkurzyła,ja na twoim miejscu zgłosiłabym to kierownikowi poczty :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie dzis kolejny dzięń leje,ma tak lać do niedzieli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oliwka już swira dostaje bo trzeci dzień siedzi w domu a ja razem z nią masakra jakaś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zimno to mozna wyjść ale jak leje mocno to już nie za bardzo :no::no::no::no::no::no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałas:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie ze strachu się spociłam:szok::cool2::cool2::cool2:

jak bys zgadla, zaraz porobie zdj to wstawie

no to nie jestesmy sami, a pługi u was jezdza???

ja odwalilam kawal roboty odsniezylam do drogi a tu zonk droga nieodsniezona:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Chyba rano jechał ale unas droga czarna my drogi nie odgarniamy chodzi mi o doge do naszego domu bo autem nie jezdzimy to naco a mówią ze od niedzieli ma byc lepiej
MALINKA widze ze mamy dzieci w podobnym wieku :-)
Tzn ty to juz potrojna mama :-)
AGUNIA-IN mnie tez wlasnie brak kasy spedza sen z powiek A jaka jestem Wsiciekla z tego powodu Normalnie bez kija nie podchodz :-(
Bardzo bym chciala aby M wyjecha do mojego brata do angli i tam sobie czegos poszukal Inym sie udaje Dlaczego nam by sie miala tam nie udac ?
Juz do brata na NK napisalam Zobaczymy co mi odpisze
PATRYSIA Oliwka non stop choruje Tak jak na poczatku tutaj pisalam Zaczelam siedziec z nia w domu Bo non stop jest chora I praca nie ma sensu Ale ciesze sie ze jestem z nia w domu Tylko czasem mam strasznego nerwa na nia :-(
Dziewczyny wy to chyba dzieci nie macie heheh Jedziecie z tym pisaniem ze czlowiek na nadaza czytac heheh

Oliwka marudzi lece do niej
Dojdziesz i ty do wprawy i pogodzisz opieke nad dzieckiem i plotkowanie z nami :tak::-D
Jestem juz byłam w sklepie teraz Kamilka usypiam a później bede co robiła ale jeszcze nie wiem co kupiłam dziecią zabawki na przyjazd tatusia ale jeszcze cos na jarmaku do kupie i bedzie

poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałas:szok::szok::szok::szok::szok:normalnie ze strachu się spociłam:szok::cool2::cool2::cool2:

:szok: niezle :szok:
mi kiedyś jak jeszcze z rodzicami mieszkałam, w nocy "poszła" szklana półka w regale- masakra!!!:szok:

moze kiedyś się spotkamy na ploteczki w realu;-)

Jasne:tak::tak::tak:

a najbardziej lubi obgryzac im nogi i rozbierac ich do golasa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moja też:-D:-D:-D

To faktycznie serce może stanąć:szok::szok::szok:

reklama
Współczuje ale dobrze ze ztego stachu czego innego nie zrobiłaś:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Do góry