agunia-ln
Fanka BB :)
no jak nie?? my po sąsiedzku po kabluto tylko ja nikogo tu nie mam po sasiedzku :--
-
-
-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no jak nie?? my po sąsiedzku po kabluto tylko ja nikogo tu nie mam po sasiedzku :--
-
-
-(
ja bardzo chętnie bym się stąd wyrwała ale burak siedzi i mógłby na mnie delikatnie mówiąc donieśćRobię sobie gorącą herbatkę bo mnie jakieś katary naszły
agunia-ln to zapraszam do mnie skoro masz niedaleko a i tak program sobie spierniczyłaś![]()
[/B]
a mnie listonosz nasz tak wnerwił żedostałam paczkę z gerbera słoiczek 3 łyżeczki śliniaczek i koszulkę i z pampersa dwa gratisowe pampersy a ten gnojek zamiast do skrzynki włożyć pożądnie to ledwo włożył aa że to duże koperty to wypadły i pod skrzynką w kałuży sobie leżały
gdybym nie wyszła śmieci wyrzucić to pewnie do 13 by rozmokły do reszty....jak pójdę na tą pocztę to będe chyba kur**** sypać bo to nie pierwszy raz
![]()
AGNES nie ma to jak napisac posta obie naraz :-)
A powiec mi jaka jest Twoja Oliwka ????????Bo ja slyszalam ze Oliwki sa niedobre i niegrzeczne Moja juz taka jest hehheheNormalnie DIABEL O ANIELSKIEJ TWARZY :-)
Witam w zimowy dzien zaraz lece do slepu a później poczytam co u was a tak jest dzisiaj u nas
widok z okna mojej babci, pozniej wyjde zrobie zdj u nas
tez bym sie wkurzyła,ja na twoim miejscu zgłosiłabym to kierownikowi pocztyDOROTKA MAMY DZIECI MAMY tylko się nauczył mamy przy kompie trza się bawići fakt mamy dzieciaczki w podobnym wieku tylko ja to już matka weteranka
a co do kasy kochana tu wszzystkie z nas łapią jakieś dołki finansowe mniejsze większe ale sąjakoś się nie dajemy choć czasami doły łapiemy nie małe
a mnie listonosz nasz tak wnerwił żedostałam paczkę z gerbera słoiczek 3 łyżeczki śliniaczek i koszulkę i z pampersa dwa gratisowe pampersy a ten gnojek zamiast do skrzynki włożyć pożądnie to ledwo włożył aa że to duże koperty to wypadły i pod skrzynką w kałuży sobie leżały
gdybym nie wyszła śmieci wyrzucić to pewnie do 13 by rozmokły do reszty....jak pójdę na tą pocztę to będe chyba kur**** sypać bo to nie pierwszy raz
![]()
Chyba rano jechał ale unas droga czarna my drogi nie odgarniamy chodzi mi o doge do naszego domu bo autem nie jezdzimy to naco a mówią ze od niedzieli ma byc lepiejjak bys zgadla, zaraz porobie zdj to wstawie
no to nie jestesmy sami, a pługi u was jezdza???
ja odwalilam kawal roboty odsniezylam do drogi a tu zonk droga nieodsniezona![]()
Dojdziesz i ty do wprawy i pogodzisz opieke nad dzieckiem i plotkowanie z namiMALINKA widze ze mamy dzieci w podobnym wieku :-)
Tzn ty to juz potrojna mama :-)
AGUNIA-IN mnie tez wlasnie brak kasy spedza sen z powiek A jaka jestem Wsiciekla z tego powodu Normalnie bez kija nie podchodz :-(
Bardzo bym chciala aby M wyjecha do mojego brata do angli i tam sobie czegos poszukal Inym sie udaje Dlaczego nam by sie miala tam nie udac ?
Juz do brata na NK napisalam Zobaczymy co mi odpisze
PATRYSIA Oliwka non stop choruje Tak jak na poczatku tutaj pisalam Zaczelam siedziec z nia w domu Bo non stop jest chora I praca nie ma sensu Ale ciesze sie ze jestem z nia w domu Tylko czasem mam strasznego nerwa na nia :-(
Dziewczyny wy to chyba dzieci nie macie heheh Jedziecie z tym pisaniem ze czlowiek na nadaza czytac heheh
Oliwka marudzi lece do niej
słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałasnormalnie ze strachu się spociłam
![]()
moze kiedyś się spotkamy na ploteczki w realu;-)
a najbardziej lubi obgryzac im nogi i rozbierac ich do golasa![]()
słuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
poszłam do łazienki nastawić pranie i nagle zrobiło się ciemno normalnie czarno i nagle huk aż krzyknełam a to sypnoł mega grad a że w łzience okno dachowe to był straszny hałasnormalnie ze strachu się spociłam
![]()
Współczuje ale dobrze ze ztego stachu czego innego nie zrobiłaśsłuchajcie dawno się tk nie wystraszyłam
![]()