reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

doszłam do wniosku, że u mnie w sklepie z wyposażeniem dla maluchów :)laugh2:) jest strasznie drogo!!! stelaż pod wanienkę prawie 100zł... przewijak na łóżeczko 100 zł równe... najtańsza wanienka 30!
a na allegro widzę przewijaki (identyczne) po 60 zł a wczoraj zamówiłam zestaw - stelaż, wanienka i leżaczek do wanienki za 90 zł (już z wysyłką).

reklama
co do zakupow to mi brakuje wlasciwie wanienki i wozka, lozeczko powinno w listopadzie przyjechac z krakowa a reszta chyba juz jest na miejscu :)
kosmetyki jak paulus pisalam - mam z nivei i zamierzam uzywac wlasnie oliwki /po kapieli/ kremu pielegnacyjnego /glownie do smarowania w ciagu dnia/ sudocrem do pupy ... wlasciwie z kosmetykow mam jeszcze mydelka /takie zwyczajne w kostce nivea/ i puder /wszyscy mowia ze nie uzywaja pudru a ja jakos za kazdym razem jak dziecieki przewijalam zasypywalam pupe i tak bylo najlepiej !! /mowie oczywiscie o dzieciakach moich siostr ktorymi sie zajmowalam/

a co do torby to powiem ze brakuje mi wlasciwie rzeczy dla mnie: koszuli, majtek i podkladow ... reszte chyba mam ale o pakowaniu torby nawet jeszcze nie zaczelam myslec !!

karolak jak fajnie ze napisalas !! no i chlopcy sie niezle juz rozgoscili :) waga konkrecik wiec pewnie dobrze im w brzuszku :)

doszłam do wniosku, że u mnie w sklepie z wyposażeniem dla maluchów :)laugh2:) jest strasznie drogo!!! stelaż pod wanienkę prawie 100zł... przewijak na łóżeczko 100 zł równe... najtańsza wanienka 30!
a na allegro widzę przewijaki (identyczne) po 60 zł a wczoraj zamówiłam zestaw - stelaż, wanienka i leżaczek do wanienki za 90 zł (już z wysyłką).

ceny w sklepach sa przerazajace !! jak zobaczylam ceny lozeczek czy poscieli to sobie usiadlam !! i dlatego wiekszosc zakupilam na allegro !!
a wanienke ze stelazem widzialam za 75 /wanienka z odplywem!! bo wg mnie taka jest lepsza :)/

A tu w irlandii sie nie stosuje ceratek do lozeczka. Ze niby niezdrowo. Nie mam gdzie kupic wiec sobie odpuszcze. Kupilismy za to materacyk z taka powloka , ktora nie pochlania wilgoci. Ze niby mozna powycierac i jest cacy. Zobaczymy.

reklama
Do góry