kopciuszek2107
Fanka BB :)
Lilijka cieszę się, że wszystko dobrze, zastanawiam się tylko czemu lekarze tak się mylą i fundują nam tyle stresu. Nie ty piewsza miałaś takie przeboje przecież.
Kulaszusza u mnie cellulit okropny, właśnie na udach i pupie. Nie mogę na siebie patrzeć. Wcześniej też miałam, ale nie aż taki. Obyście miały rację i częściowo zmaleje po porodzie.
Ja w obwodzie brzuszka jakiś czas temu miałam 106cm, teraz pewnie więcej. Rozstępy znalazłam na bokach, ale nie wiem czy to nowe, są mało widocznie. W pierwszej ciąży miałam gdzieś wygląd pociążowy, teraz trochę bardziej się tym martwię, bardzo bym chciała wrócić do formy, nawet lepszej niż przed ciążą.
Maggie nie bardzo rozumiem wiadomość od Ciebie o energetyce. Mnie poinformowano, że jak złożę w tym roku wniosek (muszę mieć pozwolenie na budowę), to w przyszłym roku zrobią projekt, a dopiero w następnym postawią stację transformatorową fizycznie. Jeśli chcę wcześniej być może pozwolą pociągnąć tymczasowo z jakiegoś słupa, ale na własny koszt (a to duuuuuży koszt).
Lekarze po prostu sa ostrozni

Wiem ze wtedy my sobie duzo wkrecamy i mamy stracha ale najwazniejsze ze okazuje sie ze jest dobrze:-);-)
dziewczyny Adrian wrócił jadę do lekarza
Trzymamy kciuki i odezwij sie jak wrocisz.