reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ja też zauważyłam że bardzo ładnie się chudnie podczas karmienia piersią ale jeszcze szybciej przytyłam jak skończyłam:wściekła/y:

Mea gratulacje;-) A ja kupiłam biustonosz MIZET

Marzka wszystkiego naj najlepszego:-)

Z tym przytyciem to tak samo bylo u mnie:tak:

no wiec ja wam sprzedam pewna moja tajemnice ... co zrobic zeby mnie zmusic do dzialania :) wystarczy mnie porzadnie wqrwic :D to zawsze dziala nie mowiac juz o tym jakiego wtedy dostaje powera !!!

a moja tesciowa lubi porzadek ... i jak to na slasku - lubi jak sie sprzata W SOBOTE !! niezaleznie czy sie sprzatalo w piatek czy nie :) chyba nic wiecej nie musze dodawac ... ide dalej rozladowywac moje frustracje !!

MEA powtarzaj KOCHAM SWOJA TESCIOWA:-D:-D:-D

reklama
Hmm udalo sie ale ciasteczka pychotki tylko kto to wszystko zje za duzo tych ciastek opedzlowalam 4 i mam dosc poki co ale po poludniu sie do nich dobiore:) Szkoda ze ktoras z Was nie moze wpasc na wyzerke a wyobrazacie sobie jakie jaja by byly jakbysmy sie wszystkie spotkaly na jakims babskim wieczorze ale ubaw by byl musimy jak juz nasze maluszki podrosna cos takiego sobie zorganizowac gdzies w Polsce i zaszalec hihi
ale to by było dobre
do Marty na parapetówę!!

Marzka życzę wszystkiego co najlepsze, lekkiego rozwiązania o czasie, słodkiego miłego życia.
Mea congratulations!
Ja też mam dziś sporo roboty, ogarnęłam już chałupkę trochę, zrobiłam pastę rybną, musiałam na chwilę przysiąść bo zakuło w brzuszku, ale już wstaję robić ciasto. Też mam dziś gości, przyjeżdżają znajomi. A małżonek robi zimne nóżki, ciekawe co z tego będzie :-) Chciałabym też przeorganizować trochę szafy. Stasiek ma nową szafkę na ubrania, więc jego komodę już opróżniłam. Mogłabym zapełnić ciuszkami dzidziusia, ale komoda jest u Stasia, a łóżeczko wstawię do sypialni. Jak myślicie, czy to będzie spore utrudnienie trzymać ciuszki w innym pokoju. Mieszkam w bloku więc to niedaleko :-) Mogę jeszcze inaczej pokombinować, ale wtedy nie będę miała wszystkiego w jednym meblu.

cześć kochane, wczoraj dostałam zastrzyk, szyjki to ja już nie mam ale rozwarcia też nie :-D:tak:
No-spa 3 razy dziennie i do lekarza w poniedziałek swojego. No w sumie to chcieli mnie zamknąć :wściekła/y:
Dzisiaj się czuję jak zbity pies. Masakra jak leżę jest ok, jak wstałam zrobić sobie cherbatkę to skurcz:-(, lerze generalnie a ja się do tego nie nadaję :wściekła/y:
jak tylko się ruszę to siku i tak jakoś śmiesznie, nie fajnie.
Idę lerzeć dalej.
Małemu już powiedziałam, że jeszcze minimum 8 tyg ma siedziać. No znowu siku, ałć
Lecę kochane

Dagmara leżeć plackiem proszę!!
ja osobiście się też do tego nie nadaję:tak:
ale ja już mam 35 tydzień więc nawet jak się mała pośpieszy to nie będzie tak źle
za 3 tyg może wychodzić jak dla mnie bo już bym chciała ją przytulić nie mówiąc już o mężu

ja właśnie jem obiadek
zapiekanka już gotowa:-Dciekawe czy dobra:tak:

cześć kochane, wczoraj dostałam zastrzyk, szyjki to ja już nie mam ale rozwarcia też nie :-D:tak:
No-spa 3 razy dziennie i do lekarza w poniedziałek swojego. No w sumie to chcieli mnie zamknąć :wściekła/y:
Dzisiaj się czuję jak zbity pies. Masakra jak leżę jest ok, jak wstałam zrobić sobie cherbatkę to skurcz:-(, lerze generalnie a ja się do tego nie nadaję :wściekła/y:
jak tylko się ruszę to siku i tak jakoś śmiesznie, nie fajnie.
Idę lerzeć dalej.
Małemu już powiedziałam, że jeszcze minimum 8 tyg ma siedziać. No znowu siku, ałć
Lecę kochane

Co za magiczny zastrzyk dawaja na rozwarcie:szok:ja nie slyszalam o takim sposobie.
No ale skoro zle sie czujesz na nogach to musisz niestety lezec:tak:ja mam niby zalecone tez lezenie ale jak nic nie boli to tak jakos nieteges siedziec caly dzien w łozku:tak:

reklama
Marzka, wszystkiego naj naj :tak:

Mea gratuluje bossowania ;-)

Co do biustonoszów do karmienia to właśnie wróciłam z zajęć ze SR i kobitka powiedziała, żeby się wstrzymać z kupnem do 36tc... bo niby piersi i obwód nam cały czas rosną :szok:
Miłego weekendu :-)

Do góry