już 4 rozpakowaneja juz to chyba nawet przez sen mowie !!!
a listopadowki juz 3 rozpakowane !! albo dopierobo w sumie na druga polowe pazdziernika to chyba niewiele
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już 4 rozpakowaneja juz to chyba nawet przez sen mowie !!!
a listopadowki juz 3 rozpakowane !! albo dopierobo w sumie na druga polowe pazdziernika to chyba niewiele
![]()
ja kupialm jelpa do balego i do koloru i gratis dostalam plyn do plukania tkanin jelpa 1l.:-)Mialam siedziec w domu caly dzien ale tak sie wynudzilam ze skoczylam do reala poza tym chleba nie mialamNO i kupilam przy okazji 2,4 kg jelpa bo byla promocja w poniedzialek ruszam z praniem!
Myślę, że ty "przejście" kilku kilometrów zajmie mu najmniej czasu- załatw od razu kogoś od mierzenia czasu, jest szansa, że zostanie wpisany do księgi ginnesa ( nie wiem jak się to pisze) jako najszybciej pokonany dystans pod ziemią.:-):-)no to wyobraz sobie ze ja musze najpierw zadzwonic na dyspozytornie /i trafic na jakiegos normalnego ludzika!!/ i poprosic zeby go ODSZUKALI NA DOLE !! nie masz pojecia jakie to jest przedsiewziecie !! bo najpierw trzeba znalezc kierownika ktory wie jaki sztygar robil podzial, potem tego sztygara, ktory wie gdzie poslal do pracy mojego M a dopiero potem zadzwonic kazac mu isc na wyjazd /zwykle z buta pare kilometrow pod szyb/ ... potem trzeba znalezc sygnaliste co by go na gore wywiozl i pana ktory ma klucze od łaznia jak juz sie wykapie to pewnie bedzie trzeba znalezc planistke co by mu wypisala urlop /no chyba ze ktos mu odbije dyskietke w co raczej watpie/ i kieronika, ktory go laskawie podpisze !! JA W MIEDZYCZASIE UPIEKE TO CIASTO I PEWNIE ZDAZE JESZCZE SPORA JEGO CZESC ZJESC !!!
Musisz być twarda, bo leżenie przy dwójce małych dzieci w domu nie jest łatwe.Mea masz rację zastrzyk był na skurcze, do tego teraz no-spa.
Wypuścili mnie bo podpisałam że nie zostanę, nie mogę jak zacznie być gorzej to się położę.
Dzisiaj lepiej ale i tak boli dół brzucha i ciśnie do dołu, bleee.
Cóż Mea gratuluje.
Dziewczynki nadrabiam po troszku i do wyrka bo już boli, 10 minut na siedząco i koniec :-(
Wszystkim dziękuję za kciuki;-)
3majcie się
Kochana juz z gorki ani sie nie obejrzysz a bedziesz spacerowala i smigala jak rakieta przy maluszku nie lam sie dasz rade!!!a ja mam na odwrot jak mam gdzies isc to akurat musi mi sie dobrze spac i sie rano denerwuje ze musze wstac a bylo tak blogo:-)
podczytuje was caly dzien ale nic nie pisze bo jakis zly dzien mam...leze przed tv i nawet sama nie wiem co ogladam...
kazdy dzien taki sam w lozku....poszlabym jzu na spacer z malym...a tu jeszcze tyle lezenia...
Nie stresuj się, to jest najpiękniejsza rzecz na świecie, nie myśl o tym ,żyj spokojnie jak żyłaś dotychczas.
Przy pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia, i położna powiedziała, że jak poczujesz pierwsze skurcze to nie trzeba panikować lecieć od razu do szpitala, ale zająć się przygotowaniem i pieczeniem ciasta, bo to przecież wielkie święto. :-):-)
no to wyobraz sobie ze ja musze najpierw zadzwonic na dyspozytornie /i trafic na jakiegos normalnego ludzika!!/ i poprosic zeby go ODSZUKALI NA DOLE !! nie masz pojecia jakie to jest przedsiewziecie !! bo najpierw trzeba znalezc kierownika ktory wie jaki sztygar robil podzial, potem tego sztygara, ktory wie gdzie poslal do pracy mojego M a dopiero potem zadzwonic kazac mu isc na wyjazd /zwykle z buta pare kilometrow pod szyb/ ... potem trzeba znalezc sygnaliste co by go na gore wywiozl i pana ktory ma klucze od łaznia jak juz sie wykapie to pewnie bedzie trzeba znalezc planistke co by mu wypisala urlop /no chyba ze ktos mu odbije dyskietke w co raczej watpie/ i kieronika, ktory go laskawie podpisze !! JA W MIEDZYCZASIE UPIEKE TO CIASTO I PEWNIE ZDAZE JESZCZE SPORA JEGO CZESC ZJESC !!!
już 4 rozpakowane) jakoś się trzymamy, ale już podejrzewam że się posypie
niektóre już mają skurcze ale czakają aż się rozkręcą
)
Mea masz rację zastrzyk był na skurcze, do tego teraz no-spa.
Wypuścili mnie bo podpisałam że nie zostanę, nie mogę jak zacznie być gorzej to się położę.
Dzisiaj lepiej ale i tak boli dół brzucha i ciśnie do dołu, bleee.
Cóż Mea gratuluje.
Dziewczynki nadrabiam po troszku i do wyrka bo już boli, 10 minut na siedząco i koniec :-(
Wszystkim dziękuję za kciuki;-)
3majcie się