reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej dziewczynki ja tez juz po sniadanku i wyspana snili mi sie mnostwo rzeczy dzis ale pamietam ze wygralam szostke w lotka ide szybko sprawdzic bo wczoraj wyslalam hihi oby to byl sen proroczy.
Co do picia to ja w nocy nie pije a siuku to tez nie zawsze ale za to rano to lece szybciutko:)

Czesc dziewczyny !
Wczoraj dzien z mezem i synkiem ,i leniuchowanie w domu ,bo moj i obiad zrobi i ogarnol mieszkanie a ja lezal i przysypialam !

Sniło mi sie ze mam juz maluszka i ze bylam z niam na spacerze w nowym wozku ...ahhh jaki fajny sen - tylko ze obudzilam sie ze swiadomoscia ze to byla DZIEWCZYNKA !

Dzisiaj wstalam zrobilam sniadanie ,naszykowalam chlopakow do kosciola i wszystko bylo fajnie czułam sie calkiem dobrze !!
Ale tylko jak chlopaki wsiedli w auto do kosciola ,mnie w przeciagu 15 minut zaczely oblewac na przemina zimne -gorace poty !!!!!!!!!Dostalam biegunki ,brzuch - bardziej zoladek zaczol bolec ,otworzylam okno co by powietrza zimnego zaczerpnac na chwile pomoglo a mozniej znowu sie zaczelo ....przez pewien moment zrobil mi sie taki brzuch twardy jak kamien ,polozylam sie i gowno dalo ...tez zle ...
jakos teraz przeszlo - ale nie wygladal to zaciekawie -tak nagle mnie sieklo ze szok !!!!!A w nocy jak sie obudzilam jaos tak mnie bolal caly dol brzucha ,z rana tez to czulam i mezowi mowilam ze jakos sie dziwnie czuje !
qurwa - co jest grane ????

Najlepsze jest z tego ze chlopaki przyjechali a ja juz sie czuje calkiem calkiem - choc dziwnie :eek::eek::eek::eek::eek:

Mam nadzieje ze nastepna fala mnie nie dosiegnie !

Dzien dobry Wszystkim :tak:

Wstalam niedawno i wciaz nie jadlam sniadania bo nie wiem na co mam ochote. Co jadacie na niedzielne sniadanko?

Wczoraj mialam gosci i podejmowalam ich miedzy innymi kurczakiem ktorego baaaaaaaaaaardzo szybko sie robi (ok 10 min) i uwazam ze jest ciekawa alternatywa na szybki obiadek. Jakby ktos byl zainteresowany chetnie sie podziele sposobem jego przydzenia

Chcialam Was zapytac czy ktoras z Was ma moze problem z plecami? Pewnie wiekszoc :-) ale ja mam na mysli taki konkretny - nie moge lezec na plecach bo po paru minutach nie moge sie podniesc bo straaaaaaaasznie bola mnie (chyba!) korzonki. Dzis w nocy zasnelam na plecach i jak sie obudzilam to przez dlugi czas walczylam zeby sie przekrecic na ktorys bok bo tak bolalo. I na koniec zlapal mnie jeszcze skurcz w stopie :eek: Macie jakies sposoby na te plecy?

Czesc dziewczyny !
Wczoraj dzien z mezem i synkiem ,i leniuchowanie w domu ,bo moj i obiad zrobi i ogarnol mieszkanie a ja lezal i przysypialam !

Sniło mi sie ze mam juz maluszka i ze bylam z niam na spacerze w nowym wozku ...ahhh jaki fajny sen - tylko ze obudzilam sie ze swiadomoscia ze to byla DZIEWCZYNKA !

Dzisiaj wstalam zrobilam sniadanie ,naszykowalam chlopakow do kosciola i wszystko bylo fajnie czułam sie calkiem dobrze !!
Ale tylko jak chlopaki wsiedli w auto do kosciola ,mnie w przeciagu 15 minut zaczely oblewac na przemina zimne -gorace poty !!!!!!!!!Dostalam biegunki ,brzuch - bardziej zoladek zaczol bolec ,otworzylam okno co by powietrza zimnego zaczerpnac na chwile pomoglo a mozniej znowu sie zaczelo ....przez pewien moment zrobil mi sie taki brzuch twardy jak kamien ,polozylam sie i gowno dalo ...tez zle ...
jakos teraz przeszlo - ale nie wygladal to zaciekawie -tak nagle mnie sieklo ze szok !!!!!A w nocy jak sie obudzilam jaos tak mnie bolal caly dol brzucha ,z rana tez to czulam i mezowi mowilam ze jakos sie dziwnie czuje !

Najlepsze jest z tego ze chlopaki przyjechali a ja juz sie czuje calkiem calkiem - choc dziwnie :eek::eek::eek::eek::eek:

Ojeju Asiu to uwazaj na siebie dobrze ze Ci troche przeszlo moze to jakies zatrucie bo zoladek plus biegunka i te poty moglo Ci cos zaszkodzic oby nic powazniejszego poloz sie i herbatki mietowej sie napij .

mam prosbe ... czy mozecie sprawdzic teraz czy wszystkie widzicie obrazki dodawane na liste nasza ?? bo zmienilam jedna rzecz w dostepnosci albumow i moze to pomoze :D

Ja widzę, mam kubusia z tygryskiem, i jak pisałam wcześniej jestem jak najbardziej z nich zadowolona,
co do kubusia, to z synkiem przebrneliśmy wczoraj przez rozdział 7, czytaliśmy od 22.35 do 23,35 - wredna mamuśka nie odpuściła, ale powiedziałam, że jeśli zmieści się w godzinie to dziś po wstaniu będzie mógł do 10.30 grać na kompie i pomimo tego, że już zasypiał dzielnie czytał i zmieścił się co do minuty- a swoją drogą- nie podoba mi się ta chatka puchatka ani kubuś puchatek- wersje dziecience są fajniej napisane niż oryginał, choć historyjki są te same.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Wszystkim :tak:

Wstalam niedawno i wciaz nie jadlam sniadania bo nie wiem na co mam ochote. Co jadacie na niedzielne sniadanko?

Wczoraj mialam gosci i podejmowalam ich miedzy innymi kurczakiem ktorego baaaaaaaaaaardzo szybko sie robi (ok 10 min) i uwazam ze jest ciekawa alternatywa na szybki obiadek. Jakby ktos byl zainteresowany chetnie sie podziele sposobem jego przydzenia

Chcialam Was zapytac czy ktoras z Was ma moze problem z plecami? Pewnie wiekszoc :-) ale ja mam na mysli taki konkretny - nie moge lezec na plecach bo po paru minutach nie moge sie podniesc bo straaaaaaaasznie bola mnie (chyba!) korzonki. Dzis w nocy zasnelam na plecach i jak sie obudzilam to przez dlugi czas walczylam zeby sie przekrecic na ktorys bok bo tak bolalo. I na koniec zlapal mnie jeszcze skurcz w stopie :eek: Macie jakies sposoby na te plecy?
Czesc Emira pewnie wklej ten przepis na grudniówki gotują ja chetnie skorzystam.
Mnie ostatnio tez bola plecy na dole wlasnie szczegolnie po prawej stronie ale to od schylania i jak chodze duzo a na plecach wogole staram sie nie lezec tylko na boczku wiec Ci niestety nie pomoge mi na moj bol wlasnie lezenie poma.

a ja sie cos dzis nienajlepiej czuje ... a chcialam po obiedzie do gliwic do forum pojechac ... moj musi sobie kupic dzinsy jakies ... ja moze jakis sweterek jak bym znalazla ...

asko takie troche dziwne masz objawy ... a moze cos zjadlas ??

emira co do plecow to mnie najbardziej bola jak sie klade i brzuch dociska mi kregoslup do podloza ... ale po chwili przechodzi i jest lepiej :) a z obracaniem sie tez mam problemy ale to raczej za sprawa pokaznego brzucholka ktory trudno "przerzucic" na druga strone

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny !

może to faktycznie jakiś wirus? mojego męża też coś złapało wczoraj i siedział większość dnia na kiblu...

a co do snów, to mi się dziś też dzidzia śniła... już była ze mną. i wszystko fajnie, ale to był chłopczyk :laugh2: ale taki śliczny i kochany...

reklama
może to faktycznie jakiś wirus? mojego męża też coś złapało wczoraj i siedział większość dnia na kiblu...

a co do snów, to mi się dziś też dzidzia śniła... już była ze mną. i wszystko fajnie, ale to był chłopczyk :laugh2: ale taki śliczny i kochany...
hahahahh no fajne sa takie sny ,widze ze snilysmy podobnie ahhahaah

Do góry