reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

ja wstałam dzisiaj już o 7 zrobiłam śniadanie rodzince a później poszłam do kościoła i tak zmarzłam że teraz siadłam przed laptopem z herbatką :))

reklama
mnie znowu strasznie boli kosc lonowa.....zwlaszcza jak wstaje i pierwsze kroki......:-(no i brzuch mnie pobolewa jak na @ al nie bardzo mocno....cala noc sie wiercilam i nie moglam spac...to nie jest moj dzien....
jeszcze akumulator w samochodzie mi padl...znaczy mam nadzieje, ze to akumulator...laduje sie i zobaczymy potem....

No witam !!! to skoro wy narzekacie to ja też trochę...., powiem wam że was rozumiem, mnie też dzisiaj ciągnie brzuch do dołu i taki jest twardy:szok:, od wczoraj jestem na no-spie - może przejdzie. Tzn. na pewno przjdzie, bo nie ma innego wyjścia na razie.

Któraś z was pisała o soku z aroni na wysokie ciśnienie i muszę wam zakomunikować, że nabyłam taki i działa CUDA :shocked2: takkk takkk ciśnienie spada w oczach, już pół butelki takiego do rozcieńczania za mną - zalewam go wrzątkiem i jest pyszny.

Tak wogole to wam powiem, że zazdroszcze już naszej czwórce, która ma swoje maleństwa w objęciach :happy::happy::happy:

.choc wstawaniem bym to nie nazwala tylko zczołgiwaniem sie albo sturlaniem z jękami i ##%$# cisnącymi sie na usta....

To tak jak ja :-D

Dzisiaj umieram z bolu, tak boli mnie krzyz, normalnie jak wstaje to mam wrazenie ze zaraz sie rozpadne na czesci :sorry: Wczoraj sie narobilam i dzisiaj tez, zaraz goscie przyjezdzaja, a najgorsze jest to ze beda sie przewijac caly dzien, bo jednym taka godzina pasuje a innym inna :wściekła/y:I pewnie dopiero wieczorem bedzie chwila odpoczynku, a co mi to da, jak w nocy spac nie moge :wściekła/y:, a rano trzeba wstac, bo jade do szpitala na badania. Chce juz urodzic poza tym :tak:

no i czas na mnie, zeby podniesc swoje 4 litery z wyrka. jak tak sobie pospie do poludnia to potem mam nawet ochote cos posprzatac :)
tak wiec pranko wstawilam, woda w bojlerze na kapiel sie grzeje, malego uspilam piosenkami Enya i licze ze pospi choc troszke, bo w nocy to niestety mi za bardzo nie dal. caly czas siedzialam, bo sie dziwnie ulozyl i nie moglam nawet nog prostych wyciagnac, bo od razu mnie brzuch bolal.
ale teraz czuje sie juz zdecydowanie lepiej :)

Klaudzia ciesze sie, ze to swedzenie w miare Ci minelo.

Maxwell mialam tak przedwczoraj. bylam w spzitalu, ale oni nie wiedza od czego ten bol. jesli przeszedl to dobrze, jesli nie to kladz sie do wyrka i nie ruszaj. moze dzidzia wpycha gdzies lapki.

Katrenki a bola Cie moze tez kosci miednicy miedzy nogami? bo ja tak mam od ponad tygodnia i nie wiem czy to aby nie maly glowka mi napiera ...

Etna jak wszystkie narzekaja to nie znaczy, ze Ty tez musisz. choc jedna optymistycza wiadomosc na bb by sie przydala. :)

diagnozy nie dali... polozna stwierdzila tylko... "hmm... nie wiem co to moze byc... dziwne"
a skory nie mam suchej... zreszta sama wiesz ile kremow na siebie laduje (ladowalam bo od kiedy zaczelo mnie swedziec wolalam zrezygnowac w razie gdyby to bylo uczulenie)
probowalam ostatnio wziasc balsam z nivei przeznaczony dla mojego synka... myslalam ze moze pomoze, no i kapie sie w oilatum ale efekty sa nawet gorsze...
a do szpitala nie mam sie co wybierac bo nic mi na to "nie poradza"

biedna jestes, ja to wariuje jak mnie swedzi szyja i broda po zjedzeniu jablka, a co dopiero cale cialo :shocked2: musisz wytrzymac, jeszcze troszke! A lekarze buce, dopoki ciaza przebiega bezproblemowo, to wszystko ok, ale jak juz sa jakies odchylenia to oni nic nie wiedza :crazy:

dziunka nie masz wyjscia - zajcznij rodzic dzisiaj :)
zycze duzo sily na te wszystkie wizyty, a bol to napewno z przemeczenia !! powiem zlosliwie, ze sama sobie winna jestes, bo kto ciezko pracuje na 21 dni przed godzina zero? jakbym mogla to wszystkie z WAS, ktore maja takie zapedy porzadkowo-remontowe przywiazalabym lancuchem do kanapy, dala pilota w reke i wypuszczala tylko na spacer do toalety :)

dziunka nie masz wyjscia - zajcznij rodzic dzisiaj :)
zycze duzo sily na te wszystkie wizyty, a bol to napewno z przemeczenia !! powiem zlosliwie, ze sama sobie winna jestes, bo kto ciezko pracuje na 21 dni przed godzina zero? jakbym mogla to wszystkie z WAS, ktore maja takie zapedy porzadkowo-remontowe przywiazalabym lancuchem do kanapy, dala pilota w reke i wypuszczala tylko na spacer do toalety :)

Haha , dobre :-D
Ponoc te zapedy porzadkowe, to tez objaw zblizajacego sie porodu. Tak zwane wicie gniazda. Czyli wszystkie leniuszki, ktore nagle poczuja wielka potrzebe porzadkow, zakupow itp niech szykuja sie na porodowke :-D
Faktycznie 21 dni. Czyli zaczynam 38 tydzien :szok: jeszcze 39 i 40 i bedzie koniec!!!

reklama
Do góry