reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dla mnie prawko to jedyny stres w życiu;) Podobno źle nie jeżdżę, nawet dobrze, ale co z tego jak stres robi często swoje. Mam na myśli exam.
Jeju ja tez sie strasznie stresowalam Georgina to bedziemy we dwie ktore w ciazy zdaly prawko a jak ;) Mialam strasznie nadgorliwego egzaminatora jezdzilam po miescie rowna godzine byl upal nie do wytrzymania a w aucie bylo 37 stopni bo byl termometr ledwo pozniej do domu dojechalam hehe

No jakby nie patrzeć to chyba tylko o kulach jeszcze nie chodzę :sorry: Ale obawiam się, że za parę dni może nastać ten dzień, gdy pojawię się w przychodni i poproszę o wypożyczenie. Bez ćwiczeń nie jestem w stanie zwlec się z łóżka niemalże :-(

To nieciekawie... ale grunt ze cwiczenia pomagaja i miejmy nadzieje z obedzie sie bez kul :tak: Ja w kwesti cwiczen jest straaaaaaaasznym leniem i nudza mnie ale wiem ze pewne sytuacje moga bardzo zmienic punkt widzenia. Zobacze jak moje kokrzony zachowaja sie dzis w nocy

Jeju ja tez sie strasznie stresowalam Georgina to bedziemy we dwie ktore w ciazy zdaly prawko a jak ;) Mialam strasznie nadgorliwego egzaminatora jezdzilam po miescie rowna godzine byl upal nie do wytrzymania a w aucie bylo 37 stopni bo byl termometr ledwo pozniej do domu dojechalam hehe
Ja jeszcze nie zdałam, ale marzę by zdać i mieć św. spokój.

Gdyby tę akcję widziała osoba trzecia to by się uśmiała:-) Mamusia polewająca córce drinki by wciągnęła suknię ślubną:-) Ja sobie chyba też poleję na exam z prawka:-) Joke ofc:cool2:

Potocznie mówiąc ''jaja jak berety'' się działy, mama zaczynała już powątpiewać w zawartość barku :-D:-D:-D czy oby ma % a nie wodę mineralną skoro ja nadal latałam i się trzęsłam ze strachu, ale jak świadkowa jednego wypiła to widać było, że jednak butelka dobra została wybrana -> konkretnie RUM, najpierw z siorbatą przed fryzjerem :D, potem godzinę przed godziną ZERO, przy ubieraniu się znowu a potem to już mi nic nie dawali, machneli reką, że nawet cysterna mi w ten dzień nie pomoże :D Nerw znikł dopiero po kościelnym :) potem luz i super zabawa :))

ale mnie mała boksuje. leżę na lewym boku a ona mnie po prawym...
też już kończę na dziś. ból głowy na szczęście przeszedł tylko jeszcze przeżyć noc z biegunką :-(
no nic, idę na dłuższe posiedzenie i spać. dobranoc!

reklama
a laski mam prosbe do dziewczyn co fenoterol biora !!
jak wytlumaczyc kolezance ze ma nie pzrestawac barc leku tylko dlatego ze ma po nim napady drgawek, serce jej wyskakuje i wogole mage zle jej jest !!! bo sie dziewczyna martwi ze cos sie dzieje nie tak jak powinno i chce odstawic lek do czasu jak sie nie skontaktuje z lekarzem a z tego co wy opowiadalyscie to tkie rzeczy na poczatku barnia feneterolu sa normalne !!!!
dziwne,ze lekarz jej nie uprzedził ,ze moze tak byc ! w ulotce jest to napisane :tak:
Ja trzeslam sie tak,ze ledwo bylam w stanie cokolwiek napisac,serce myślałam ,że mi wyskoczy a o przespaniu nocy mogłam zaapomnieć ...na szczeście dostałam tylko jedną tabletkę, bo okazało się,że nie mój stan nie był spowodowany skurczami macicy tak jak w pierwszej chwili podejżewano:tak:

Do góry