reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej dziewczynki
dzien minal.brzuch juz prawie nie boli,tzn pyralgina dziala juz jak trzeba,ale rano czulam sie jeszcze paskudnie.udalo mi sie wygonic p do kosciola z paulina,ale ile o to wczoraj bylo awantury....

tort udany,jakims cudem wczoraj cos mi z niego wyszlo,mimo ze biszkopt gotowy a kremy z torebki:-p

aole dzien poza tym do dupy bo moj brat mial wypadek:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agnes niedoczytalam o tych piatkach Laura ma juz dawno piatki wiec chyba dobrze ze Oliwce wychodza teraz

5 wychodza ta miedzy 2-2,5roku
moja jeszcze nie ma ale juz dziasla ma napuchniete

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki
dzien minal.brzuch juz prawie nie boli,tzn pyralgina dziala juz jak trzeba,ale rano czulam sie jeszcze paskudnie.udalo mi sie wygonic p do kosciola z paulina,ale ile o to wczoraj bylo awantury....

tort udany,jakims cudem wczoraj cos mi z niego wyszlo,mimo ze biszkopt gotowy a kremy z torebki:-p

aole dzien poza tym do dupy bo moj brat mial wypadek:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Cos poważnego? Ostatnio duzo wypadków i stłuczek na bb ( w tym i mój A.):-(

ANABUBA wlasnie co z bratem?
MAMITA acha to chora bylas :-( Zdrowka a ja myslalam ze moze nowy bobasek bedzie :-)

Ide spac Rano trzeba wstac Po 8 ide Oliwke zaprowadzic do kolezanki A ja sama wsiadam w autobus i jake sprawy do zusu pozalatwiac
DOBRANOC MAMUSKI

witam juz jestesmy w domku :tak: w srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku :tak:Diagnoza ;ostre zapaleni krtani

Paulina miala zapalenie krtai jak miala 2,5roku ale co najlepsze nie miala goraczki i zaczelo ja lapac w dzien,tzn od rana do poludnia to szczekala jak pies i strasznie chrypiala.wiec szybko do lekarza,dostalazastrzyk na rozkurcz oskrzeli i na sczescie obylo sie bez szpitala.
krtan z reuly atakujew nocy.
Weronice juz chrypka przeszla praktycnzie,widac alergiczna ale nie mam pojecia od czegp.
Paulina tez juz lepiej

dziewczyny mialam niezla haje na mamach z limerick ... boszee jedna z lasek sobie zrobila dwa konta i oszukiwala kazda z nas ... my wierzylysmy ufalysmy a ona nas oszukala ... pani M nie miala juz z kim praktycznie gadac to robila sobie konta i oszukiwala kazdego ;/;/;/;/

no to ladnie,my raz tez tu z jedna mialsymy problemy...

Z ta niedoczynnoscia tarczycy To mam pytanie Czy objawem tej niedoczynnosci Moze byc ta powiekszona lechtaczka ? Czy ona ma jakis wplyw na ta chorobe tarczycy ?

Lece spac Dobranoc mamuski :tak:

poweikszona lechtaczka moze byc objawem problemow z tarczyca.
ja bym na Twoim miejscu zapislaa sie panstwowo ale ze sie czeka to wczesniej isc prywatnie gdzies do lekarza ale przed tym moze zrobic te badania o ktorych ci pisalam

U mnie za to nocka supe jak na Oliwke
Zasnela o 22 obudzila sie o 2 i o 6 Niestety na mleczko Nie umiem jej oduczyc mleka w nocy :no:Pozneij wstala po 8 jak na Oliwke to naprawde jestem wyspana Choc pogoda do D wiec spac sie chce troche hihih

Dzis idziemy do chrzestnej Oliwki Ona bedzie jej prezenty na roczek zamawiac na allegro tylko musze jej pokazac co chce MILEGO DNIA

moja Weronika do 1,5 roku potrafila sie np o 3 obudzic na jedzenie i spac dalej,mimo ze przed snem dostawala gest kasze.wiec w nocuy musiala dostac cos co smakeim przypominalo mleko z kasza i wystarczylo-czyli na 210wdy-2miarki mleka i 2 miarki kaszy o do rana bylo.
teraz sie budzi ok.8-7 na kasz(czasami poznniej) i dal;ej spi.ale dzis w nocy soie obudzila po 2 glodna i wnioskuje z etgo ze zeby ida bo tak normlanie spi do tej 5-6 bez pobudki

ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek:cool2::-D:-D:-D
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej:-D
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smoka:zawstydzona/y: moja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła:-D:-D

ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać:crazy::-D:-D

ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde:confused2::confused2::confused2::confused2:

a oto mój mały szkrabek:cool2::cool2::cool2: coponiektóre widziały na nk;-);-)

piekny Maksio:-)
a jak rozwowe dresiki?:-D:rofl2:
teraz masz akurat nawal mleczny,wszytsko sie musi ustabilizowac.ja recznie sie doilam:-D

\
JESZCZE RAZ SERDECZNIE GRATULUJĘ ,JEST MAKSIU PRESŁODKI ,TAKA KRÓSZYNKA
Patrycja ,szalona dziewczyno nie jeżdzij bez prawka ,bo sobie biedy napytasz ,to twój m powinien być odpowiedzialny i nie pić,a nie wystawiać Ciebie kobietę w ciąży, to niebezpieczne mogłoby być,tak uważam:tak:
Joanna ,zdrówka dla córci ,prędkiej poprawy stanu zdrowia:tak:

My dziś byliśmy w Aua parku w Gryfinie ,było super,a wczoraj wieczorem na parapetówce u znajomych ,ale ponieważ był juz zaplanowany wyjazd dzisiejszy byliśmy bardzo grzeczni ,to taki miły ,rodzinny weekend ,uwielbiam takie
.Agnes masz jakieś dobre horrory na oku ,bo nie mam co oglądać???

zazdroszcze

Anabuba a z bratem cos powaznego czy to kolizja byla|?

powazny wypadek:-(
samochod do kasacji

TO MOJEJ DOPIERO Z OPÓŹNIENIEM WYCHODZIŁY A TERAZ PIATKI WYSZŁY TAK SZYBKO,NIBY GDZIES PRZECZYTAŁAM ZE DO 3 ROKU POWINNY BYC JUŻ PIATKI :tak::tak::tak::tak::tak:
To moje maja jeszcze troche czasu zeby zaczely Im wychodzic:tak:Chociaz moze to byc troszke pozniej bo Klaudi wyszedl pierwszy zabek dzien przed roczkiem a Wikitorii jak miala 13 miesiecy

ZARAZ OLIWKE KŁADE SPAĆ,SPAŁA DZIS TYLKO 1H:tak::tak::tak::tak::tak::tak: JUŻ ZJADŁA KANAPKI NA KLACJE I m JĄ MYJE.
MAM NADZIEJĘ ZE SZYBKO USNIE BO CHCEMY SOBIE ZROBIĆ WIECZÓR FILMOWY HORRORY :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moja Klaudia usnela dopiero teraz:szok::szok::szok:Wiercila sie ,smiaa i caly czas cos gadala-oby rano ladnie pospala
Sebek już w łóżeczko gotowy do snu a Seweryn w wannie siedzi i zaraz do spania. ja spadam bo zaraz mój serial ostatni odcinek:crazy:.
Widzialam reklame ze dzisiaj jest ostatni odcinek a zamiast tego puszcza jakies badziewie ,ktore tez widzialam na reklamie
Mi bardziej podoba sie ta pierwsza:tak::tak:

hej dziewczynki

Dobrze ze z brzuchem lepiej:tak::tak::tak:
A co z bratem????

No jednak moja Klaudia nie spi bo wlasnie przyczlapala mi sie do wyrka:no::no::no:Znowu cos Jej sie odmienilo
Dzisiaj pod wieczor juz wszyscy mi kaszleli i smarkali ,no ale oczywiscie sie porozbierali i tak biegali:wściekła/y::no:Po kapieli dostali syrop z cebuli i nasmarowalam Ich pulmexem
Ogladalam pogode i od jutra ma byc niby ładniej i cieplej:tak::tak::tak:Oby sie sprawdzilo:-):tak:

reklama
Do góry