anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes niedoczytalam o tych piatkach Laura ma juz dawno piatki wiec chyba dobrze ze Oliwce wychodza teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnes niedoczytalam o tych piatkach Laura ma juz dawno piatki wiec chyba dobrze ze Oliwce wychodza teraz
Cos poważnego? Ostatnio duzo wypadków i stłuczek na bb ( w tym i mój A.):-(hej dziewczynki
dzien minal.brzuch juz prawie nie boli,tzn pyralgina dziala juz jak trzeba,ale rano czulam sie jeszcze paskudnie.udalo mi sie wygonic p do kosciola z paulina,ale ile o to wczoraj bylo awantury....
tort udany,jakims cudem wczoraj cos mi z niego wyszlo,mimo ze biszkopt gotowy a kremy z torebki
aole dzien poza tym do dupy bo moj brat mial wypadek:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
witam juz jestesmy w domkuw srode w nocy o 2 mąz uslyszal ze z Gabi cos sie dzieje Przynisło ja do nas cała rozpaloną i dusznością scisnęło ej krtań bardzo Zdzwonilismy na pogotowie ipojechalam zn ia do szpitalika Dostala kropłowke leki i dzis juz mogla wyjsc i leczymy sie w domku
Diagnoza ;ostre zapaleni krtani
dziewczyny mialam niezla haje na mamach z limerick ... boszee jedna z lasek sobie zrobila dwa konta i oszukiwala kazda z nas ... my wierzylysmy ufalysmy a ona nas oszukala ... pani M nie miala juz z kim praktycznie gadac to robila sobie konta i oszukiwala kazdego ;/;/;/;/
Z ta niedoczynnoscia tarczycy To mam pytanie Czy objawem tej niedoczynnosci Moze byc ta powiekszona lechtaczka ? Czy ona ma jakis wplyw na ta chorobe tarczycy ?
Lece spac Dobranoc mamuski![]()
U mnie za to nocka supe jak na Oliwke
Zasnela o 22 obudzila sie o 2 i o 6 Niestety na mleczko Nie umiem jej oduczyc mleka w nocyPozneij wstala po 8 jak na Oliwke to naprawde jestem wyspana Choc pogoda do D wiec spac sie chce troche hihih
Dzis idziemy do chrzestnej Oliwki Ona bedzie jej prezenty na roczek zamawiac na allegro tylko musze jej pokazac co chce MILEGO DNIA
ja tylko na chwilke-pochwalic sie fotkami
zrobiłam nowy suwaczek
dziś Maks troche zaszalał-ale w porównaniu do poprzedniej nocy i tak było lepiej
ale dzisiaj poszedl w łeb plan zeby ni dawać mu smokamoja chęć przespania chociaż godziny zwyciezyła
ide sie wykapac i zrobic coś póki mały śpi bo potem znów nie będzie jak, a dzisiaj znów pełno gości przychodzi,i nie dadza mi odpoacząc ani odespać
ps.mama mi dzisiaj kupi laktator, bo mam tak zawalone cyce, że mały potem pic nie umie- w nocy wyciskałam żeby nie były takie twarde
a oto mój mały szkrabekcoponiektóre widziały na nk;-);-)
\
JESZCZE RAZ SERDECZNIE GRATULUJĘ ,JEST MAKSIU PRESŁODKI ,TAKA KRÓSZYNKA
Patrycja ,szalona dziewczyno nie jeżdzij bez prawka ,bo sobie biedy napytasz ,to twój m powinien być odpowiedzialny i nie pić,a nie wystawiać Ciebie kobietę w ciąży, to niebezpieczne mogłoby być,tak uważam
Joanna ,zdrówka dla córci ,prędkiej poprawy stanu zdrowia
My dziś byliśmy w Aua parku w Gryfinie ,było super,a wczoraj wieczorem na parapetówce u znajomych ,ale ponieważ był juz zaplanowany wyjazd dzisiejszy byliśmy bardzo grzeczni ,to taki miły ,rodzinny weekend ,uwielbiam takie
.Agnes masz jakieś dobre horrory na oku ,bo nie mam co oglądać???
Anabuba a z bratem cos powaznego czy to kolizja byla|?
To moje maja jeszcze troche czasu zeby zaczely Im wychodzicTO MOJEJ DOPIERO Z OPÓŹNIENIEM WYCHODZIŁY A TERAZ PIATKI WYSZŁY TAK SZYBKO,NIBY GDZIES PRZECZYTAŁAM ZE DO 3 ROKU POWINNY BYC JUŻ PIATKI![]()
Moja Klaudia usnela dopiero terazZARAZ OLIWKE KŁADE SPAĆ,SPAŁA DZIS TYLKO 1HJUŻ ZJADŁA KANAPKI NA KLACJE I m JĄ MYJE.
MAM NADZIEJĘ ZE SZYBKO USNIE BO CHCEMY SOBIE ZROBIĆ WIECZÓR FILMOWY HORRORY![]()
Widzialam reklame ze dzisiaj jest ostatni odcinek a zamiast tego puszcza jakies badziewie ,ktore tez widzialam na reklamieSebek już w łóżeczko gotowy do snu a Seweryn w wannie siedzi i zaraz do spania. ja spadam bo zaraz mój serial ostatni odcinek.
Mi bardziej podoba sie ta pierwszaAGNES dobre i 15 minut :-) :-)
Nie moge sie zdecydowac ktore z tego ma chrzestna kupic
Czy te 2 miski ?
Tommee Tippee 2 MISECZKI z łyżeczką 6-8 m.NEW (787519843) - Aukcje internetowe Allegro
czy taka jedna ?
tommee tippee miseczka dwudzielna FIOLET.WYPRZEDAZ (767027734) - Aukcje internetowe Allegro
Dobrze ze z brzuchem lepiejhej dziewczynki
dzien minal.brzuch juz prawie nie boli,tzn pyralgina dziala juz jak trzeba,ale rano czulam sie jeszcze paskudnie.udalo mi sie wygonic p do kosciola z paulina,ale ile o to wczoraj bylo awantury....
tort udany,jakims cudem wczoraj cos mi z niego wyszlo,mimo ze biszkopt gotowy a kremy z torebki
aole dzien poza tym do dupy bo moj brat mial wypadek:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Dobrze ze nic powazniejszego sie nikomu nie stalobrat w kolnierzu,palec pozszywany i poobijany.
wiozl moja siostre i szwagra-Ci co mieli slub w tamtym tyg na wesele.siostra obila kolano ale poza tym ok.szwagier tez ok