reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Paulus ja tez jestem zarejstrowana w urzedzie wlasnie bo sie tu przeprowadzilam i pracy szukalam a tu dzidzia wyszla ale oni nie wiedza ze jestem w ciazy chodze co 2 miesiace i sie podpisuje ze niby jestem zdolna do pracy a co hehe jakby cos zaproponowali to bym poszla ale i tak by mnie nie wzieli do pracy z w urzedzie nikt sie nie zajarzyl ze mam brzuszek bo ja jestem kulka taka ale teraz sie zastanawiam mam za 2 dni wizyte i powiedz mi moze czy jakis papier wziac dzis od ginki czy jak bo pewnie juz zauwaza ze jestem w ciazy:)
Weź kartę ciaży bo chyba jak 3 oferty pracy się odrzuci to wykreślają Cię z listy bezrobotnych

reklama
Torba spakowana. Tzn brakuje pierdół kilka, ale to zakupię na dniach. Brakuje mi papci dla mnie (mam tylko klapki pod prysznic), brakuje mi wkładek laktacyjnych, stanika do karmienia i majtek jednorazowych. A Mojej Małej kosmetyki muszę kupić a co do szpitala z nich będzie potrzebne to spytam jak pojadę porodówkę oglądać.

reklama
Ja wogole podziwiam ginekologow ! BO na nich to juz zadne cipki wrazenie nie robia ahahahh ! Wieczorem zonka sie rozklada przed nim a tam znowu cipka ! to chyba nudne !:baffled: ahahhaah
A pdobno z mojego to taki miglanc, że ma kobitkę w dwóch miejscach i obie o sobie wiedzą, więc mu chyba cipek nigdy nie za wiele:laugh2::eek:(wiem bo moja ciotka dobrze go zna) tyle widzi w pracy a tu jeszcze dwie czekają na obrobienie:szok::-Djak on się wyrabia to nie wiem.:-D:-D:-D harem zakłada:laugh2:

Do góry