reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A mi własnie głupio jechać jeśli nie byłabym ogolona:eek:
Mi tez by glupio bylo ale to pewnie dlatego ze od zawsze sie gole i nie jestem do buszu przyzwyczajona bo pewnie na ginie to nie robi zadnego wrazenia haha juz sie napatrzyl na gorsze widokie:) Wlasnie skonczylam walke z zyletka jeju chyba z pol godziny mi to zajelo i sie pozacinalam troche ale juz spokoj ufff

reklama
Też chciałam ale usłyszałam, że to wykluczone heh. A jaki masz zawód? Ja technik ekonomista ze specjalizacją rachunkowość i finanse więc z dupencją bym siedziała np w Urzędzie Skarbowym:tak::cool2:
witam w tym samym swiecie - tez mam ten zawod i specjalizacie ahhahaha !
I szczerze nienawidze tego - niewiem nawet jak to zdalam !:eek:

Fakt ekonomię ciężko się przyswaja. Ja planuję za rok zacząć pedagogikę u mnie w mieście zaocznie ale zobaczymy jak to wyjdzie...Synek zweryfikuje plany mamusi:laugh2:
tak samo jak ja zaocznie no ale wszystko zalezy jak to bedzie ,,,,, od małego :-) mi sie pedagogika bardzo podba ale jak w praktyce niewiem hehe ale jakis tam kierunek wybiore ,,,, narazie szkoła sie nie stresuje ani praca :-) wiec mamy luzik hehhee

widze ze was na tematy goleniowe znowu wzielo :) ja przyznam ze lubie byc ogolona ale nie do zera ... zwykle zostawiam mala kepke rowno przystrzyzonych woloskow ... a ostatnio to mi to troche nie wyszlo i musialam zgolic wszystko ... nastepnym razem juz si emezus nie wywinie !!
No Mojego naszło i ostatnio mi pasek zostawia taki cieńki:-)

Ja już teraz golę się tylko do gina:-D bo nie chce mi się co chwilę kombinacji alpejskich z lusterkiem robić:laugh2: więc mąż narzeka, że dla niego to już się nie golę a dla przystojnego Pana Czarka to już tak:-DNo fakt nawet fajny jest i nie taki stary ale to w końcu ginekolog i na nim już ogolone cip... wrażenia raczej nie robią:cool2:
Ja wogole podziwiam ginekologow ! BO na nich to juz zadne cipki wrazenie nie robia ahahahh ! Wieczorem zonka sie rozklada przed nim a tam znowu cipka ! to chyba nudne !:baffled: ahahhaah

Ja odbieram zaświadczenie o ubezpieczeniu co miesiąc bo dzidzia przydarzyła się po szkole i w PUP-ie jestem zarejestrowana jako ciężarna bezrobotna więc książeczki nie mam tylko zaświadczenia niestety.
A co do tego czy mąż może to nie wiem prawdopodobnie tak jeśli tylko o pieczątkę chodzi:tak:
Paulus ja tez jestem zarejstrowana w urzedzie wlasnie bo sie tu przeprowadzilam i pracy szukalam a tu dzidzia wyszla ale oni nie wiedza ze jestem w ciazy chodze co 2 miesiace i sie podpisuje ze niby jestem zdolna do pracy a co hehe jakby cos zaproponowali to bym poszla ale i tak by mnie nie wzieli do pracy z w urzedzie nikt sie nie zajarzyl ze mam brzuszek bo ja jestem kulka taka ale teraz sie zastanawiam mam za 2 dni wizyte i powiedz mi moze czy jakis papier wziac dzis od ginki czy jak bo pewnie juz zauwaza ze jestem w ciazy:)

reklama
Co do golenia to mój mnie raz tak zastrzelił, że teraz to ja go wole nie prosić o golenie.:eek:

''Kochanie może ja Ci tą Twoją pensetą powyrywam będzie na dłużej'' :eek:

Do góry