reklama
A ja znowu inaczej ,nie wyobrazam soebie jak moglabym pojechac nie ogolona do ginaJa to nawet do ginekologa nie lubię jeździć tam łysa. Nie wiem czemu:-) A ja myślałam, że przed porodem to się goliło![]()

W
wika_20
Gość
W sumie to wkradł się błąd bo termin mam na 16ale urodzinki mam 17 grudnia heh. No ja też z 89
już myślałam, że najmłodsza jestem jedyna
Ja trafiłam na miłą kobietkę spytała mnie na kiedy mam termin i następny podpis ustaliła mi na 20 stycznia![]()
No mam nadzieje ze ja tez juz ostatni raz bo kurde trzeba jedzic i to po glupie tylko podpisy bo jak bylam w 4 m to chcieli mi robotke dac a ja mowie ze jestem w ciazy i czy sie nadaje ta praca a oni a to nie to nie pani przyjdzie za 3 m hehe a dali by jakas na stazu i płacicli marne grosze ,,, :-)
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja za swój z mikrofazy-tak to chyba się nazywa płaciłam 20 a jest naprawdę fajny ciepły i mięciutki no i coś dla Mei---żabio zielonyJa mam 2 polarkowe. Za jeden nie płaciłam bo dostałam a drugi kosztował 29zł.

U nas sie pytaja ? czy ogoli sie sama czy maja ja golic !!!!!!!!
Mnie golily ( musialy po tydzien w szpitalu ponad bylam przed cieciem i golarki nie mialam!)!!!!!!!!! ( przed cesarka hahaha) na samolocie ale wierzcie ile stresu przezylam to przezylam ! wogole na sucho to zrobila franca !
I nigdy wiecej !!!!!!!!!!! Sama wole meczyc sie godzine a nie dam sie dotknac !
Wlansie golenie i cewnikowanie najgorzej wspominam z calej cesarki !
NO i ja niemiło wspominam golenie na sucho

Teraz zamierzam sama się ogolić,są kremy więc no problem.
W
wika_20
Gość
ja tez dostalam z mikrofazy bardzo milusi :-)Ja za swój z mikrofazy-tak to chyba się nazywa płaciłam 20 a jest naprawdę fajny ciepły i mięciutki no i coś dla Mei---żabio zielonynie wiem czy drugi kupować, no ale chyba z polaru
Pauluś89
Grudzień 2009
Też chciałam ale usłyszałam, że to wykluczone heh. A jaki masz zawód? Ja technik ekonomista ze specjalizacją rachunkowość i finanse więc z dupencją bym siedziała np w Urzędzie SkarbowymNo mam nadzieje ze ja tez juz ostatni raz bo kurde trzeba jedzic i to po glupie tylko podpisy bo jak bylam w 4 m to chcieli mi robotke dac a ja mowie ze jestem w ciazy i czy sie nadaje ta praca a oni a to nie to nie pani przyjdzie za 3 m hehe a dali by jakas na stazu i płacicli marne grosze ,,, :-)

Wziasc nie zaszkodzi ,a prawda jest taka ze to zalezy od dziecka ! czy bedzie do potrzebowac czy nie !Sorry za takie dziwne pytanie, ale pakuję torbę do szpitala i trafiłam na smoczuś co ginka dała. Smoczek też się do szpitala bierze? Nigdzie o tym nie czytałam.
Moja brat ,jechal o 2 w nocy do apteki narobil rabanu na pol miasta i po co ??? Bo Natalka mala w pierwsza noc tak sie darla ze nie dalo rady bez smoka.Wyobrazcie sobie mine babki w patece ,nagly wypadek jak ta lala !!! Zakup smoczka !
reklama
W
wika_20
Gość
Też chciałam ale usłyszałam, że to wykluczone heh. A jaki masz zawód? Ja technik ekonomista ze specjalizacją rachunkowość i finanse więc z dupencją bym siedziała np w Urzędzie Skarbowym![]()
hehe no ja mam jeszcze gorzej bo ja skonczylam Ogólniak ... i głupia jestem bo moglam pojsc do technikum to chociaz zawod by byl i zapisalam sie na studium na ekonomie hehe ale ekonomia mi sie znudzila bo paru zajeciach no i ide od wrzesnia na studium zaoczne..... ale to dopiero od wrzesnia mialam isc od tego no ale wole nawet na weekendy nie zostawiac małego a szkoła poczeka rok