karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja dostalam szlafrok od tesciowej haha rozmiar xxxl zeby mi sie wszystko zmiescilo ona przytyla w ciazy 30 kg i by chciala zebym ja tez tyle przybrala
DD No ale bardzo ladniutki jest i cieplutki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj poczekaj ! jak ci trysnie to na wkladki nie wyrobisz!ja nie mam przygód z cycami, mi nic nie tryska... ani kropelka![]()
Poczekaj poczekaj ! jak ci trysnie to na wkladki nie wyrobisz!
A może heh i badania na nich prowadziA moze one maja jakies takie unikatowe pipki hahahahahahha ze az sam nie wierzy wlasnym ocza i musi je co jakis czas przegladac czy aby napewno sa inne ahhahaha !
Hehe:-) Dobrze wiedzieć, że tam cosik jest:-)Kochana to Ty teraz jesteś uzbrojona po zęby! TFU! znaczy się po sutki ahahahha![]()
Moja też ma świetną opinię. Z wyglądu to bym jej dała z 37 lat:-)A może heh i badania na nich prowadzi
A ile lat mają wasi ginowie mój coś koło 40
Ostatnio oglądałam rozmowy w toku o ginekologach- jedna dziewczyna straciła dziewictwo na fotelu u gina bo tak świetnie dziewicę zbadałinna zmieniała gina chyba 12 razy a jeszcze kolejnej gin poweidział, że ma fajną bo ciasną
no ja nie wiem gdzie one takich ginów znajdują.
Ja miałam kiepskiego na kasę chorych a teraz płace 80 zl za wizytę u najlepszego w mieście i na każdej wizycie przynajmniej widzę w 3d mojego synka i wiem jak przybiera na wadzę
Moj tez ma ok 40 ! I taki agent z niego ze szok !A może heh i badania na nich prowadzi
A ile lat mają wasi ginowie mój coś koło 40
Ostatnio oglądałam rozmowy w toku o ginekologach- jedna dziewczyna straciła dziewictwo na fotelu u gina bo tak świetnie dziewicę zbadałinna zmieniała gina chyba 12 razy a jeszcze kolejnej gin poweidział, że ma fajną bo ciasną
no ja nie wiem gdzie one takich ginów znajdują.
Ja miałam kiepskiego na kasę chorych a teraz płace 80 zl za wizytę u najlepszego w mieście i na każdej wizycie przynajmniej widzę w 3d mojego synka i wiem jak przybiera na wadzę