reklama
G
Georgina
Gość
KotletyJa tez spiaca sie zrobilam jakos !
Musze zrobic kotlety z cyckow kurczaka a za cholere mi sie niechce. Jeszcze z godzine i moj tez bedzie w domu !

Ja dziś mam od wczoraj obiadek. Rosół z makaronem, który już wszamałam a na drugie ziemniaki już się gotują, do tego pieczeń, sos i modra.
G
Georgina
Gość
Od 3 trym czas leci jak szalony:-)O cholercia jutro zaczynam 34 tydzien !
Patryka wlansie wycigali w tym tygodniu ciazy z brzucha![]()
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
witam
Ze spaniem to u mnie też problem
Najlepiej mi się zasypia na pleckach ale to ponoć nie zdrowo,no ale inaczej nie zasnę. Jak przekręcę się na lewy boczek to od razu cierpnę,a jak na prawy to mnie Antoś gdzieś tam w środku ciśnie i tak boli, że od razu się budzę
Czasem jak już pozycja do spania mi nie przeszkadza i smacznie śpię to znowu skurcz w jednej lub drugiej nodze mnie łapie i chcąc nie chcąc budzę się i często jeszcze stęknę i budzę przy tym moją połówkę, i raz już przez to myślał że może już rodzę
)) No a częste wypady do WC to normalka w nocy,potrafię iść zanim usnę 3,4razy a potem jeszcze w nocy się budzę na siusiu ok7razy
Pauluś89
Grudzień 2009
Temat rzeka-mam dość mojej teściowej!!!!!!! Ona jest pokręcona!
Jeszcze się mały nie urodził a już mojemu dogryza, żeby patrzył jak swojego syna będzie wychowywał jak tylko na coś jej uwagę zwraca! KUR...
A jak na obiedzie u niej byliśmy i Artur zaproponował, żeby kiedyś kompot zrobiłą do obiadu bo on lubi-to była tylko propozycja a ona się przy mnie wydarła, że on nie będzie jej pouczał i się rządził!
Dość mam jej

A jak na obiedzie u niej byliśmy i Artur zaproponował, żeby kiedyś kompot zrobiłą do obiadu bo on lubi-to była tylko propozycja a ona się przy mnie wydarła, że on nie będzie jej pouczał i się rządził!

a tam mam wzgledna tesciowa ,ale codziennie to bym jej chyba nie zdzierżyła!Temat rzeka-mam dość mojej teściowej!!!!!!! Ona jest pokręcona!Jeszcze się mały nie urodził a już mojemu dogryza, żeby patrzył jak swojego syna będzie wychowywał jak tylko na coś jej uwagę zwraca! KUR...
A jak na obiedzie u niej byliśmy i Artur zaproponował, żeby kiedyś kompot zrobiłą do obiadu bo on lubi-to była tylko propozycja a ona się przy mnie wydarła, że on nie będzie jej pouczał i się rządził!Dość mam jej
Za to tesc mnie wkur*ia !
Pauluś89
Grudzień 2009
Ciekawe za ile zaczniemy się rozpakowywać tzn. która kiedy po jutce
sylwik1987
Filipek
A ja mam ochotę na Fante.....
ja też...:-( a do sklepu nie chce mi się wyjść..
reklama
Tez ostatnio o tym myslalam !Ciekawe za ile zaczniemy się rozpakowywać tzn. która kiedy po jutce