kingusia1991
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za gratulacje 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak ja zawsze mialam tez kilka kilo za duzo i jak bylam w pierwszej ciąży to rozstepy wyskoczyly mi dokladnie wszedzie pod kolanami w pachwinach i piersiach oczywiscie caly brzuszek tez mialam posiatkowany.... ale mysle ze moze dlatego ze okolo 7 miesiaca strasznie przytylam napuchłam poniewaz mialam klopoty z cisnieniem i bialko w moczu.Ja tam zawsze byłam pulchnitkawięc się nie obawiam, że mogę mieć rozstępy..
Ale jeżeli miałabym jakieś to makabra:-(

e daj troche :-) kurka ale bym zjadla dobrych goląbkow maskara!!! jutro chyba cos wymodze bo zwariuje a dzisiaj robie nalezniki z mieskiem serem zoltym i pieczarkami 

nadzieja matka glupich jak widac
;-)
przed ciążą paliłam paczkę dziennie mocnych papierosów..Wiadomo nałóg..W tej chwili ograniczam się, wiem nie powinnam palić..Ale u mnie to jest duży sukces, paląc papierosy superlajty, i do ok najwięcej 3 dziennie..
bo bys taka zjebe dostala ze makabra
ale dziewczyna chyba sie wystraszyla naszych komentarzy do niej i uciekla...
zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy choc staralismy sie 4 miesiace palilam cyba do poltora miesiaca liczac od om... pozniej juz jakos mi bylo lekko rzucic choc wiadomo nie palilam duzo wie moje zapotrzebowanie na nikotyne nie bylo az takie wielkie... ale nie powiem ze czasem lubie wachac jak moj maz pali
a no i raz zapalilam mentalowego linka chyba miecha temu z nerwow na mojego ale tak to nie....

stół cały zastawiony pysznościami
Ale nie wierzy we mnie że podołam pokonać tę "kupę".A ja jakośnie mam wątpliwości

Zobaczymy jak to będzie po tej ciąży.