reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a cholera u mnie juz wycofali ascofer (znaczy ogolnie ze sprzedazy).. i jestem skazana na żelazo dożylnie... mam nadzieję, że jak mnie pokują to szybciej skoczy, bo jak narazie jest tragedia... 7.0

karnitynka super wiesci;-)
oby tak do konca:-)

a mnie dopadla taka kur...ca ze rozniose zaraz chyba caly dom...
jej jaki moj maz usi byc szczesliwy ze nie musi moich rodzicow co dzien widywac...
wyszlam na dol a tesc do mnie ze nie moze patrzec jak wychodze bez szalika...
przeszlam obok myslac zeby sie ku..a nie patrzyl jak mu sie ne podoba...
i nic sie nie odezwalam...
moze jeszcze zaczna mi mowic jaki olor skarpetek mam zakladac....
szlag mnie tu trafi...
jeszcze dwa lata musze sie tu meczyc..;/

a cholera u mnie juz wycofali ascofer... i jestem skazana na żelazo dożylnie... mam nadzieję, że jak mnie pokują to szybciej skoczy, bo jak narazie jest tragedia... 7.0
Mogła Ci przepisać Sorbifer. Jest tylko na receptę, ale jest ponoć dobry. Zresztą skład jest też spory tego żelaza. Taka tabletka jedna (ja mam brać 3 dziennie) zawiera 100mg jonów żelaza. Nim to mi przepisała to męczyłam się z Bioferem, który skład miał lichy, więc nic nie wzrosło. Ale to pewnie od org. zależy.

no ale to normalne nie jest gin sie pytał czy z tarczyca wsio ok no i niby tak ale jak jest tego powód chyba zwale to na mase jaka mi z ciaza doszła zagryzam zeby i cierpliwie czekam rozwiazanie :-D:-D:-D:-D

W poprzedniej ciąży ciągle miałamte napady gorąca i wszystko ok było,dlatego się śmieję,że w ciąży nie wszystko da się wytłumaczyć;-);-)

Mogła Ci przepisać Sorbifer. Jest tylko na receptę, ale jest ponoć dobry. Zresztą skład jest też spory tego żelaza. Taka tabletka jedna (ja mam brać 3 dziennie) zawiera 100mg jonów żelaza. Nim to mi przepisała to męczyłam się z Bioferem, który skład miał lichy, więc nic nie wzrosło. Ale to pewnie od org. zależy.

najwidoczniej uznał (bo to on) że nie jest wystarczajacy skoro mi przepisał zastrzyki.

reklama
Do góry