reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja jestem i ja

Paula dzis mialam urlop na odsypianie ;-):-), a z babkami dasz rade, poczatki zawsze sa trudne ale Amelka bedzie rosla, beda sie razem bawic i bedzie gites

Kasia tez bylam w szpilkach i stopy mialam zmarzniete na kamien :sorry::sorry:. I gratki dla Kubusia gaduly :tak:

Kata :-D:-D:-D ale Kinia fajne zdania buduje :-D:-D

Stefanka ja tez sie do suchotnikow nie zaliczam :sorry::sorry:

Elcia gratuluje sukcesu dietowego, brawo

Viki trzymam kciuki za powodzenie w dietowaniu ;-):tak:

Kacha mowisz ze maz fajnie brzmi :-D:-D, powiedz to Stefance bo ona mi nie wierzy :-p:-p:-p:-D:-D

co porabiacie, ja siedze i pije wode z soczkiem malinowym.

reklama
ja zjadłam wlasnie kanapke...bo wiecie od jutra chleba nie moge jesc:sorry:
kasiamaj, mareczek romansuje...

kurde ale mi sie nic nie chce....a prasowanie to codziennie odkładam na "jutro":-p

Jutrzenko-moje na szczęście nie zamarzły-dziękować w Kubcia imieniu.

ja gapię się w ekran monitora i szukam sposobu na wyczyszczenie termosu....ale dochodzę do wniosku że prędzej go wywalę niż czymś doczyszczę.:-)
edit-Viki-ale świnia z niego......

Kasia jaki termos chcesz czyścić? Już o to kiedyś nie pytałaś? :sorry:

Jeju Viki bez chleba to ja bym długo nie pociągnęła... uwielbiam... :cool2:

Jutrzenka no czekam na moment aż mała Amelka się sama zajmie zabawkami na podłodze... ehhh... kiedy to będzie... :zawstydzona/y::sorry:

Ja właśnie wsunęłam bułkę z bitą śmietaną :zawstydzona/y: ale była dobra :-p
Mój potworek buszuje, pies się uwalił na kanapie, a w tv Majewski...

Kseniya Simonova - animacja piaskiem - Wideo - Studio - WP.PL jak macie chwilę to polecam... babka nieziemska!!!

Stefanko zgodnie z sugestią Jutrzenki mówię Ci, że Mąż fajnie brzmi :-D:-D:-D
Viki u mnie prasowanie jest odkładane na "jutro" już ponad półtora roku, w ogóle nie prasuję :-) Czasu mi szkoda ;-)
A ja siedzę i kombinuję jak tu Olisińskiego uśpić, bo on ma nieco inne zamiary i w najlepsze sobie pełza po podłodze i rozwala wszystko co ma pod ręką :sorry:

Paula-pytałam pytałam...i mam juz dość tego termosu bo nic nie skutkuje-jego czas już dobiegł końca.....
Kacha-witaj...daj mu sie wyszaleć to sam padnie na tej podłodze.:tak:;-)

Edit-
Paula-kiedyś widziałam coś podobnego....piękne to "piaskowanie"

Ostatnia edycja:
paula no super to piaskowanie:szok:

kacha wawa młoda mężatko nasza witaj:tak:

hehe dziewczyny pamietacie te czasy jak wspolnie siedzialysmy tu na bb popijając winko..... piwko i inne napoje hihihih

reklama
Do góry