karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja mam jedna dokupie druga a do porodu wezme mojego skarba koszulke on ma pare takich gigantycznych w koncu duzy chlop z niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wróciłam chyba już na stałe..
sytuacja się w miarę opanowała ...
widocznie potrzebne nam było takie małe rozstanie..
ktos w skrócie może mi napisac co sie tu działo? bo ponad 100 stron to ja raczej nie nadrobie..![]()
ciekawe jak u mnie jest...ja mam taką samą jak Aśka i dodatkowo dostałam jedną od mamy ale chyba wolałabym po porodzie przebrać się w piżamkę bo jakoś bardziej komfortowo czuję się w spodniach
nawet podkłady i majtasy jednorazowe już mam
ja się tak zastanawiam czy mogłabym wziąć sobie na po porodzie koszulki męża-ma nówki sztuki nieśmigane białe koszulki bawełniane z krótkim i długim rękawem
boję się,że będzie mi zimno w szpitalu bo ja ogólnie jakaś niedogrzana jestem
Anoola-u mnie w szpitalu kobieta dostaje koszulę szpitalną do porodu![]()
ja se dwie kupiłam.. 30 zł za obie zapłaciłamktórych i tak nie wykorzystam bo nienawidze w koszulach spac wiec niczego wymyslatego nie szukałam..
ale tak se mysle w czym się rodzi? w swoich koszulach czy w szpitalu dają?
hmmm musze o to dopytac ..
mielismy takie pierwsze.. i chyba taka rozłąka i tęsknota nas jeszcze bardziej zblizyła do siebie..baaaaaardzo mnie to cieszy ... ponoc takie male rozstania dobrze robia byle nie za czesto nastepowaly !!! musicie spokojnie pogadac i wszystko wroci do normy![]()
a może wybierzemy sie tam kiedys razem obejrzeć jak to wygląda wszystko i popytać o wsio?jak sie cos dowiesz to chetnie z tej wiedzy skorzystamz reszta musimy sie podowiadywac wszystkiego odnosnie szpitala i ta wiedze zebrac do kupy
![]()
Hahaha o nie Mea ale mnie rozbawilas z tym swieceniem dupskiem usmialam sie do lezjak dla kogo ... chyba nie czulabym sie najlepiej swiecac dupskiem na prawo i lewo chodzac po oddziale /no chyba ze daja koszule dopiero jak juz sie jest na samym finale i lezy sie na lozku/
kopciuszku a ty do naturalnego porodu bylas cewnikowana ?? czy ja cos pochrzanilam ??
bo niestety po porodzie sie czesto zabrudza koszulki zwlaszcza w nocy wiec nie bede chodzila rano w brudnej tylko zmienie na czysta a ta pojedzie szybciutko do prania ... a w 1 dzien nie wyschnie wiec przyda sie jeszcze jedna![]()
a może wybierzemy sie tam kiedys razem obejrzeć jak to wygląda wszystko i popytać o wsio?
co dwie głowy to nie jedna.. - mozemy wtedy wiecej informacji uzyskac.. bo wiadomo jak to z umyslem ciezarnych![]()
NO rozlaka zbliza fakt jak moj wraca z rejsu to jestesmy zakochani jak dwa aniolki hihi dobrze ze juz z nami jestes!!!mielismy takie pierwsze.. i chyba taka rozłąka i tęsknota nas jeszcze bardziej zblizyła do siebie..![]()
u mnie za miesiąc może być za późnociekawe jak u mnie jest...
podkłady to ja se mysle za miesiac kupic razem z kosmetykami dla dzidzi..![]()