reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a tak poza tym to se Wam powiem co u mnie się zmieniło..
puchnę jak wieprz ostatni..
zgaga to moja wierna towarzyszka na która już chyba nic nie działa..
dychać nie umiem..
co chwile mnie cos boli..
spac bym mogła całymi dniami ..a w nocy nie umiem.. o_O

haaa i se byłam dzisiaj na zakupach.. kupiłam se staniora.. ale sie zszokowałam..
biore rozmiar 80C.. mały..
biore 85C.. mały :O
biore 85D o dziwo dobry :-D
a przed ciąża miałam 75B/C zależało chyba od stanika :-D

nie pocieszaj mnie:-D
kurcze wiesz jak ja się boję...

Georgina z tego co wiem to musisz stawić się do szpitala zanim odejdą Ci wody i wody nie mogą być zielone jeśli chcesz rodzić w wodzie-tak gdzieś czytałam

Kochana stan wód można określić dopiero po ich odejściu lub przebiciu :) to jak wcześniej mają wiedzieć jaki ma kolor ? kolor wód nie ma tu nic do rzeczy bo to kwestia wielu czynników na niego wpływa np. przenoszona ciąża kiedy dzidzia załatwia się do środka :)

Kochana stan wód można określić dopiero po ich odejściu lub przebiciu :) to jak wcześniej mają wiedzieć jaki ma kolor ? kolor wód nie ma tu nic do rzeczy bo to kwestia wielu czynników na niego wpływa np. przenoszona ciąża kiedy dzidzia załatwia się do środka :)
piszę co czytałam najprawdopodobniej w m jak mama albo mam dziecko
wiem od czego wody robią się zielone

reklama
Do góry