jesli Cię to pocieszy to każda z nas będzie miała mniej niż 40 dni i będzie się bała tak samo jak Ty..![]()
oddałabym wszystko,żeby tylko nie zacząć rodzić jak mąż będzie w pracy
ja chcę z nim

sama świadomość,że jest na korytarzu dużo mi da

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli Cię to pocieszy to każda z nas będzie miała mniej niż 40 dni i będzie się bała tak samo jak Ty..![]()
nie pocieszaj mnie
kurcze wiesz jak ja się boję...
Georgina z tego co wiem to musisz stawić się do szpitala zanim odejdą Ci wody i wody nie mogą być zielone jeśli chcesz rodzić w wodzie-tak gdzieś czytałam
no no noto plan jest taki - na wizycie dopytamy dzinow a potem sie zgadamy i sruuuu![]()
ja Ci przepowiadam ze on wtedy w domu bedzieoddałabym wszystko,żeby tylko nie zacząć rodzić jak mąż będzie w pracy
ja chcę z nim
sama świadomość,że jest na korytarzu dużo mi da![]()
piszę co czytałam najprawdopodobniej w m jak mama albo mam dzieckoKochana stan wód można określić dopiero po ich odejściu lub przebiciuto jak wcześniej mają wiedzieć jaki ma kolor ? kolor wód nie ma tu nic do rzeczy bo to kwestia wielu czynników na niego wpływa np. przenoszona ciąża kiedy dzidzia załatwia się do środka
![]()
a co za to chcesz??no no no
już widze ten nalot 3 ciężarnych na Rydy
ja Ci przepowiadam ze on wtedy w domu bedzie![]()
oddałabym wszystko,żeby tylko nie zacząć rodzić jak mąż będzie w pracy
ja chcę z nim
sama świadomość,że jest na korytarzu dużo mi da![]()
nic,a co za to chcesz??![]()
piszę co czytałam najprawdopodobniej w m jak mama albo mam dziecko
wiem od czego wody robią się zielone
to że tak powiem nie lada wyczyn..ja juz pisalam na ten temat ... wyciagniecie meza z dolu to bedzie niezla przeprawa !!!