reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

przeczytalam ... nie na wszystko odpisalam i pomijalam wszelakie posty dotyczace zarcia bo pizzy i mcshita to mi sie tez juz dawno chce :) a teraz widze ze zapanowala cisza wiec ja sie udam do wanny a potem zrobie jeszcze ten przelewik co by jutro za pierwszym ksiegowaniem to poszlo do jutki :)

reklama
ok chyba sprobuje sie polozyc i moze zasnac... chociaz w sumie jeszcze z godzinke i moj mezus bedzie w domku,... ale znajac sytuacje zasne tuz przed jego przyjsciem...

TFU TFU TFU...:0 zylki widac ale rozstepow nie ma...... (ze sie powtorze tfu .. tfu) chyba bym sie calkiem zalamala.... wtedy moj J juz nagiej w swietle dziennym by mnie nie zobaczyl..... a nawet polnagiej...... i tak sie boje co to bedzie po porodzie,......
tego nie rozumiem
dziecka chcieliśmy oboje więc jeśli choć trochę moje ciało zmieniło się w czasie ciąży i po niej to facet powinien to zaakceptować
ja od trzeciego miesiąca mam pocięty tyłek od rozstępów i wygląda to brzydko ale kiedy tylko o tym wspomnę to mąż zaczyna się na mnie drzeć,że jestem nienormalna bo to jest ostatnia rzecz na którą on zwróci uwagę więc ja też przestałam się tym przejmować-zdrowie dziecka najważniejsze
i jego zdrowy stosunek do rozstępów i innych anomalii ciążowych mi się podoba!

a co do biustu to przez ciążę prawie w ogóle mi nie urósł za to przez ostatni tydzień powiększył się znacznie nie mówiąc już o tym,że jest cały niebieski od żył
chyba zaczęła się wzmożona produkcja:-D

przeczytalam ... nie na wszystko odpisalam i pomijalam wszelakie posty dotyczace zarcia bo pizzy i mcshita to mi sie tez juz dawno chce :) a teraz widze ze zapanowala cisza wiec ja sie udam do wanny a potem zrobie jeszcze ten przelewik co by jutro za pierwszym ksiegowaniem to poszlo do jutki :)
Mea poczekaj do drugiego księgowania bo może do tego czasu dojdzie jeszcze coś ode mnie

tego nie rozumiem
dziecka chcieliśmy oboje więc jeśli choć trochę moje ciało zmieniło się w czasie ciąży i po niej to facet powinien to zaakceptować
ja od trzeciego miesiąca mam pocięty tyłek od rozstępów i wygląda to brzydko ale kiedy tylko o tym wspomnę to mąż zaczyna się na mnie drzeć,że jestem nienormalna bo to jest ostatnia rzecz na którą on zwróci uwagę więc ja też przestałam się tym przejmować-zdrowie dziecka najważniejsze
i jego zdrowy stosunek do rozstępów i innych anomalii ciążowych mi się podoba!

a co do biustu to przez ciążę prawie w ogóle mi nie urósł za to przez ostatni tydzień powiększył się znacznie nie mówiąc już o tym,że jest cały niebieski od żył
chyba zaczęła się wzmożona produkcja:-D

no wiec... to ze nie mam nowych rozstepow w ciaz nie znaczy ze nie mam ich wogole.... po wczesniejszym dosc sporym schudnieciu ma kilka na posladkach i nic na to nie poradze ... nauczylam sie je kochac na swoj sposob.......... jednak nie ukrywam ze zawsze mialam kompleksy mnostwo kompleksow- czasem bezpodstawnych .... no ale,,, nie chce sie po prostu czuc odrazajaca w swoim ciele i tyle... i nie jest to kwestia mojego meza -bo jemu zupelnie to by nie przeszkadzalo(tym bardziej ze sam rozstepow ma sporo:-)) tu chodzi o mnie,,,, i tyle... taki juz mam zryty lepek:-)

No to nie jesteś sama bo ja też zawsze miałam mnóstwo kompleksów ale to tylko dlatego,że żebra można mi było policzyć i w ogóle całe życie wyglądałam jak szczudło-chuda i za długa.
kiedy zaszłam w ciążę bałam się,że się roztyję i po będę mogła zapomnieć o rozmiarze 34 czy 36
ale teraz zostało mi 5 tygodni-przytyłam od początku 6 kg więc raczej nie będę miała problemu po porodzie
tylko kurcze te rozstępy mnie trochę zmartwiły:-(
Mea-no to git:-)

No to nie jesteś sama bo ja też zawsze miałam mnóstwo kompleksów ale to tylko dlatego,że żebra można mi było policzyć i w ogóle całe życie wyglądałam jak szczudło-chuda i za długa.
kiedy zaszłam w ciążę bałam się,że się roztyję i po będę mogła zapomnieć o rozmiarze 34 czy 36
ale teraz zostało mi 5 tygodni-przytyłam od początku 6 kg więc raczej nie będę miała problemu po porodzie
tylko kurcze te rozstępy mnie trochę zmartwiły:-(
Mea-no to git:-)

6 kg to bardzo malo.... jestes wysoka wiec pewnie tylk pilecxzka ci z przodu wyskoczyla.... a ja przytylam 10kg a jestem mala,,, 164 niby tych kg po mnie nie widac ... ale ... wiadomo kobiety inaczek patrza na swoje odbicie w lustrze i inne rzeczy pamietaja.... ja sie sobie w ciazy baardzo podobam ... ale co bedzie po ?
jak mi ta skora zostanie ???? i wogole....???/ brrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry