reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
NO to se zrobilam kanapke z szynka i majonezem ! Alez dobra byla :eek: no szok !
A teraz chce mi sie slodkiego ale jakiegos ciasta albo ciastek !

Chyba zrobie ciasto czekoladowe :szok:.

Jutka - mnie tez zawsze wyganiali ahhahahaahah !

dzień dobry!

Jutka, bardzo się cieszę, że Kruszynki są w coraz lepszej formie. codziennie modlę sie za Was. trzymajcie się!

szalone jesteście z tym pisaniem!
dziecko moje w przedszkolu, śniadanko zjadłam. zrobiłam sobie przepyszną mieszankę płatków i owoców z mlekiem kawa, herbata wypite, a teraz zjadłabym drugie sniadanko :-) tylko nie wiem co.
a ostatnio hurtowo jem pomarańcze. kurde mam już +13kg, o diete dbam, nie jem pieczywa, słodyczy, tylko parowane mięsko, ryby i tony warzyw a i tak tyję. jakbym jadła jak wszyscy to chyba bym już 20 dobiła!

Jutka, dzielne te twoje dziewczyny, takie maleńkie i zarazem takie silne. Trzymajcie się!
U mnie też młody w przedszkolu, domek ogarnięty, więc przysiadłam do kompa. Wczoraj miałam słaby dzień. Po zaprowadzeniu młodego jakoś na nic nie miałam siły, zjadłam śniadanko i położyłam się, spałam do 13-stej, potem też nic mi się nie chciało robić, tv, komp, taka dętka, leń ogromny. Ożywiłam się dopiero jak pojechałam po młodego i po męża, przy okazji zahaczyłam szper, ale tylko Staśkowi zakupy zrobiłam (z moimi chłopakami to max 10 minut w sklepie, potem marudzą). A wieczorem M mnie wkurzał niemiłosiernie, więc awanturę zrobiłam. Dziś jestem trochę żywsza, ale dalej leniwa. To chyba pogoda mnie tak nastraja do snu zimowego. Też tak macie?

reklama
Jutka naprawdę cieszę się że dziewczynki takie dzielne,super!!! Bedzie wszystko dobrze!!!!!!

Tunia ja tez mam 13 kg na plusie, a le czytałam że teraz przyrost wagi tyg może byći 500g:szok:

Gdzie odkładają się kilogramy:

1. dziecko
2. łożysko 750 g do 1 kg
3. płyn owodniowy 750 g do 1 kg
4. macica 1kg
5.piersi 1kg
6. dodatkowa ilość krwi 1,5 do 1,75 kg
7. zapasy tłuszczu 1,75 do 2,5 kg

Czyli cała reszta kg to poprostu nadwaga.

Do góry