ulenka7883
mamusia Antolka:)))
mój Antoś miał wczoraj chyba ze trzy razy!!! ale nie wiem czy to dużo czy malo...a duzo razy wasze dzieciaczki maja czkawke w ciagu dnia ?? czy jak to oceniacie.... ile razy maja ... itd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój Antoś miał wczoraj chyba ze trzy razy!!! ale nie wiem czy to dużo czy malo...a duzo razy wasze dzieciaczki maja czkawke w ciagu dnia ?? czy jak to oceniacie.... ile razy maja ... itd
moj ma raz moz dwa razy dziennie...mój Antoś miał wczoraj chyba ze trzy razy!!! ale nie wiem czy to dużo czy malo...![]()
może i zastrzyk niepotrzebny, ale każde dziecko inaczej się rozwija, jedne szybciej, inne się rodza po terminie bo potrzebują więcej czasu
NO wlansie mnie tez to wnerwia masakrycznie !Mnie co wkurza w ciąży to to, że często mi się leje z wiadomego miejsca. Śluz taki w sumie jasny, ale bez podkładki się nie obejdzie. A jak zapomnę założyć to się wnerwiam na całego bo to bardzo niekomfortowe.