reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tez tak chce, znaczy moze nie wszystko bomam bardzo duzo rzeczy ale takie malusienkie spioszki,skarpeteczki,przeciez trzeba cos nowego kupic.. ech jeszcze troszke,jescze troszke,jeszcze tydzien i ciut i moze sie cos rozwinie :sorry:

A u nas nieleje i nie wieje .Pogoda mieszana narazie, nawet sloneczko wyszlo :-)
A próbujecie już?Tzn.widzę suwaczek,co i kiedy,ale czy np.w zeszłym miesiącu coś majstrowaliście?;-)

reklama
hej poczytam was potem bom strasznie wściekła i zajęta
przyszedł mi czek z back to school na stary adres i własciciela matka mi go nie chce oddac:wściekła/y:i znowu musze latac po gardach:crazy:
mój własciciel zrobił błą bo mnie zarejestrował w Private Residential Tenancies Board i dodzwoniłam sie tak i powiedziałam jak było i oni odzyskają ten depozyt dla mnie:laugh2:
narazie musze uciekac

hej poczytam was potem bom strasznie wściekła i zajęta
przyszedł mi czek z back to school na stary adres i własciciela matka mi go nie chce oddac:wściekła/y:i znowu musze latac po gardach:crazy:
mój własciciel zrobił błą bo mnie zarejestrował w Private Residential Tenancies Board i dodzwoniłam sie tak i powiedziałam jak było i oni odzyskają ten depozyt dla mnie:laugh2:
narazie musze uciekac
A to krowa!
mucka.gif

A co do depozytu to super
ola.gif
.Jednak nie jesteś taka pechowa,jak pisałaś..Czy to wyjątek od reguły?:-D:eek::-D

wiem wiem bo nawet oglądałam tylko wkurzyłam sie ze kase za to wzieła a nie dosłała:tak:

uwaga justysia for you
Zobacz załącznik 173951

a tu łóżeczko tylko karuzele musze drugą kupić bo ta była razem z łóżeczkiem:sorry:
Zobacz załącznik 173950

woz super, fajnie,ze ma duze kola ja tez mam z wielkimi i jestem mega zadowolona!!!! i lozeczko turystyczne tez of kors hihihi

a ta babe co Ci czeku nie chce oddac to spalic na stosie hihihihi a ze to krowa jak pisala Agusik to bedzie duzo zarelka

U nas teraz właśnie się trochę rozpogodziło:tak:Nieźle,o 16!Teraz to już trza:tak: na chłopa czekać i go nakarmić a nie gdzieś wyłazić:no:.Nawet wiatrzysko się uspokoiło:sorry:
anineczko:mam do Ciebie romansa:sorry:Chciałam zapytać,czy możesz mi polecić jakieś kosmetyki do włosów;-)Chodzi mi i o szampon i odżywkę,ale też o jakąś maseczkę oraz jakiś kosmetyk do stosowania z prostownicą:tak:Ja mam włosy przesuszone,łamliwe,bez połysku:-(Trochę ostatnio się poprawiły bo w Polsce ścięłam i od tego czasu robię im raz w tygodniu kurację z żółtka i oliwy,a po każdym myciu spłukuję zakwaszoną wodą.Prostownicę używam też już rzadko,ale moje kudły wtedy robią co chcą.Miałam kosmetyki z Polski,ale kończą się pomału i stąd mój interes do Ciebie
bowdown.gif
.Chodzi mi o takie ,które mogę tu kupić,w sklepie:-)Dzięki z góry
Acha,dziewczynki pytałam kiedyś gdzie i co mam kupić do paneli podłogowych,podpowiedzcie proszę!

Ostatnia edycja:
hej juz jestem

a wiec nie bylo tak strasznie z tym woskiem a balam sie ze hoho
boi%20sie.gif

tylko w niektorych miejscach zabolalo teraz wygladam jak obskubany kurczak

ale jak juz tam bylam to i brwi zrobilam pozniej henna na brewki i rzesy ( 1 raz w zyciu )
no i zaliczylam fryzjera
suszarka.gif
hehe jak szalec to szalec a co
tak.gif

a co do pach woskiem to tez sie przymierzm..ale moze innym razem ( czyt. na lato )

dziewczyny o jakim deszczu piszecie..u nas w Galway cudo pogoda...slonko i nic nie wieje

czesc dziewczynki
ja przezylam wczoraj pierwszy dzien w pracy:)i nie bylo tak zle:) tesknilam tylko za moja pszczoleczk bo ona jeszcze taka malutka:(
np ale dzis wolne jutro do pracy znowu wolne i piatek sobota i niedziela pracujaca....no ale na weekend malenstwo bedzie z tatusiem a reszta dziewczyn sama sobie da rade-/:)

Marta wyprawka super!!!
tak sie martwilas ze wozio nie dojedzie:-p
Heh czy Ciebie kiedys opusci ten pech i wszystko inne zwiazene ze starym domem!!???No baba jest wstretna - jak mozna komus nie oddac prywatnej korespondencji:wściekła/y::wściekła/y::szok:.

Co do BCG to moj Szym urodzil sie w niedziele a zaszeczepili go we wtorek:tak:.
W Kilkennach w szpitalu szczepia we wtorki i w soboty!!!!

Mamo Ady wrzuc nam filmik tez jestem ciekawa.
ja czasami wrzucam na "wrzute"!!!

Anineczka fajnie jak bys udzielila porady dla Agusik tez chectnie bym :-pskorzystala

Didi to poszalalas dzisiaj,wstaw jakas fotke w nowej fryzurce!!!

Przypomnialo mi sie ze ktos pisal o tym ze maja zmniejszyc socjal i CHB - kurde a nie wiecie o ile????
Oni chyba oszaleli.
A kolezanka mi mowila ze slyszala od jakiegos Irola ze minimalna ma sie zmniejszyc do 6,75e czy 6,25e na godzine,ze podobno to juz zatwierdzone ale czy to prawda na 100% to nie wiem

U mnie lalo rano i do poludnia teraz jest bardzo slonecznie i dosc cieplo.
Bylam z malym na spacerze ponad godzine a teraz juz od 1h spi na dworze!!!
Gad maly przeprosil sie z mleczkiem ale pogniewal sie na zupki i kaszki.
Lubi jesc chleb z maslem i jakims deserem lub jogurtem a lbo sam jogurt i jakies owoce.
Przeciez jeszcze troche to ludzie pomysla ze dziecko glodze:sorry:

Ostatnia edycja:
Agusik tutaj jest strasznie mały wybór kosmetyków do włosów (zresztą chyba wogóle jest mały wybór wszystkiego) sama używam Pantene pro-vi Ice shine i z tej serii mam szampon,odżywkę i spray do prostowania włosów tzw.Heat protection spray.
http://www.pantene.co.uk/hairstyle/shine-product/index.php
Maseczki używam z elseve.
Moja koleżanka natomiast jest zachwycona marką John Frieda,a zwłaszcza maseczką na noc:
http://www.johnfrieda.co.uk/20_225.asp

No i u mnie niezastąpiony jedwab z Farouk niedostepny w tutejszych sklepach:sorry:

No i dopisuję najważniejsze bo zapomniałam.
Dobrze jest jeśli chcesz wyprostowac włosy przed tym wymodelowac je.To znaczy wysuszyc suszarką i grubą szczotą,ale tak by strumien suszarki padał z góry głowy w dół.Nie wiem jak to wytłumaczyc.eeeee no nie wiem,najchętniej to bym pokazała.
Nie suszyc pod włos tylko z włosem,o!

Ostatnia edycja:
reklama
Agusik tutaj jest strasznie mały wybór kosmetyków do włosów (zresztą chyba wogóle jest mały wybór wszystkiego) sama używam Pantene pro-vi Ice shine i z tej serii mam szampon,odżywkę i spray do prostowania włosów tzw.Heat protection spray.
http://www.pantene.co.uk/hairstyle/shine-product/index.php
Maseczki używam z elseve.
Moja koleżanka natomiast jest zachwycona marką John Frieda,a zwłaszcza maseczką na noc:
http://www.johnfrieda.co.uk/20_225.asp

No i u mnie niezastąpiony jedwab z Farouk niedostepny w tutejszych sklepach:sorry:
No właśnie z tym wyborem kosmetyków tu masakra!Dzięki,a powiedz mi jeszcze jaką maseczkę z Elseve?Najlepiej napisz w jakim kolorze opakowanie:sorry:I co;szampon,odżywka-wiadomo do każdego mycia...Maskę jak często?A ten heat protection spray na mokre czy suche włosy,tuż przed prostowaniem?Jedwab też kiedyś w Polsce kupowałam,jest tu w sklepach jakiś w ogóle?:eek:

Do góry