reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
aaaa...tutaj tez dostaniesz te nakladki
wiem wiem bo nawet oglądałam tylko wkurzyłam sie ze kase za to wzieła a nie dosłała:tak:

uwaga justysia for you
wozek.jpg

a tu łóżeczko tylko karuzele musze drugą kupić bo ta była razem z łóżeczkiem:sorry:
łóżeczko.jpg

Witam wieczorowa pora

Super faktycznie wygladaja, bardzo podobaja mi sie kubusie ale czy pasuja dla chlopca?:sorry:

Wiem wlasnie ze w Ikei super ceny sa ale mam troche daleko:-( bede szukac dalej jak nie to kupie jakis niedziecinny:sorry:

Mnie juz stres lapie nie na zarty, co noc przez sen jakies zakupy robie, T sie juz smieje zebym wczesniej spac chodzila bo sie nie wyrobie z tymi zakupami:-D:-D

Dobrej nocki
Ja tez mam daleko,ale warto jechac po kilka rzeczy do domciu, jaksiepotrzebuje za jednym zamachem troche ******* :tak:Ja jade jakies 3 godziny :cool2:
wiem wiem bo nawet oglądałam tylko wkurzyłam sie ze kase za to wzieła a nie dosłała:tak:

uwaga justysia for you
Zobacz załącznik 173951

a tu łóżeczko tylko karuzele musze drugą kupić bo ta była razem z łóżeczkiem:sorry:
Zobacz załącznik 173950

Nice buggy:-) A kojec kupilas tez na alegro?

No apropo chorob moje dziecko dzis osowiale wstalo:crazy: katar,i ciagle mowi ze pic chce.W nocy plakal i pokazujac na gardelko mowil ze boli..Tempki jeszcze nie ma ,zobaczymy co sie wykluje..Wczoraj wialo brzydko,pewnie sieprzeziebil chociaz byl stosownie ubrany..:confused2:

MartaF-Faktycznie taki sam kolor wózków mamy:tak::-DJa mam zwykłe łóżeczko-drewexu,ale czekam na pościel jeszcze:sorry:Moja Mamusia oczywiście nawrzucała do paczki czego się dało i nie wiem ile koniec końców waży i ile zapłacę:eek:.To nic-grunt,żeby doszła:tak:
Didi-kobieto!!!Na co Ty sie porywasz?ja próbowałam kilka razy i jestem zdania-depilator jest the best:tak::-DPrzyjemnych doznań życzę:happy::rofl2:Potem opowiesz...

urodzilam 2 dzieci...przezylam bole krzyzowe i z brzucha...w tym cesarka a pozniej porod naturalny wiec i ta depeilacje przetrwam...mam taka nadzieje
prawda,parwda DIDI co my kobiety nie przezyjemy a o bólach krzyzowych to ja do końca życia nie zapomne:tak::szok:witam sie z wami moje drogie miłe panie w ten mokry dzień oczywiscie BÓL GŁOWYjest:tak::-(chyba sie wreszcie przejde do tego lekarza bo to już do przesady...........dziewczyny kupujecie kosmetyki z ORIFLAME???????Słyszałam ze 9 grudnia maja podac nowe budżet i że ciecia maja byc ostre.................w tym zasiłki dla bezrobotnych i child benefit:szok:

Dzień dobry Dziewczynki!!!
MamoAdy(i inne Mamusie)-a jak to wygląda z tymi szczepieniami...Bo słyszałam,że tu nie robią mnustwa tych,które w pl.są obowiązkowe i jeśli ktoś chce zaszczedpić dziecko to sam musi o to poprosić:sorry::eek:
A tak w ogóle...Przestałam chodzić z wiszącymi smarkami-wszystko mi się przerzuciło na gardło i teraz oskrzela mnie bolą:crazy::-(Dzieciaki też kaszlące,ale dzielnie chodzą do szkoły i przedszkola,bo właściwie oprócz kaszlu nie ma nic-ani katarku,ani gorączki,ani bólu czegokolwiek:happy::tak:
Strasznie dziś deszczowo i wietrznie,ale i tak życzę Wam wszystkim milusiego dnia:tak::-)

Nie mam pojecia, jakie sa obowiazkowe szczepienia w PL. Moze pozniej skonsultuje to z moja siostra- ona jest na biezaco:-)
Wiem natomiast, ze w PL za wszystkie trzeba placic niemala kase!!!
A i nigdy nie slyszalam, zeby trzeba bylo samemu prosic o szczepienia. Bynajmniej my zawsze dostawalismy wczesniej list przypominajacy ze szpitala. Ale moze w innych rejonach maja inne zasady. Tak jak np. w Dublinie szczepionka BCG jest podawana w szpitalu zaraz po urodzeniu sie dziecka. W Galway teoretycznie wprowadzili to ponad rok temu- ale jak widac na przykladzie Monidan, nie kazde dziecko zostaje zaszczepione:confused2:

Co do chorych dzieci, to Ada nadal kaszle i ma katar. Tyle, ze zamiast wody cieknacej z nosa pojawily sie zolte giluny:baffled: Dostaje antybiotyk co 8 godz i mam nadzieje, ze wkrotce wydobrzeje

dzien dobry:-)
swoją drogą znowu mi sie brzuch obniżył tylko teraz bardziej:confused2:

No to lekarz prawde mowil. Bo niby sie mowi, ze brzuch sie obniza na 2 tyg. przed porodem:-):-):-):-)

Didi-kobieto!!!Na co Ty sie porywasz?ja próbowałam kilka razy i jestem zdania-depilator jest the best:tak::-DPrzyjemnych doznań życzę:happy::rofl2:Potem opowiesz...

Ojjjjj... Lubiczanka ma racje, ze to pierunsko boli. Bylam w swoim zyciu 2 razy i juz sie raczej nie wybiore. Tyle ze ja, jakbym miala wybrac, to chyba wolalabym wosk niz depilator:baffled: Przy wosku bol jest chwilowy i cala depilacja krocej trwa. Ja tam jade wszystko maszynka- przynajmniej moge sobie przy goleniu pospiewac... ;-)
A co do depilatorow, to ja zamierzam sie z kupnem tego laserowego, co to niby ma trwale usuwac. Juz go sobie upatrzylam:-) Ojjjjj, ale sobie poszaleje:-D:-D:-D

No i tak na koniec (wiem, ze powinnam wlasciwie od tego zaczac:-)) Witam Wszystkie Mamusie...:-):-)

Witam wszystkie panie:-)
Ale Irlandia dziś płacze:confused2:
rain.gif

Dobrze,że koleżanka w Polsce akurat siedzi z chorym dzieckiem w domu to mam co robić-GG,Skype:tak:
Zaraz się za obiadek biorę...
no dziewczynki mam wózek:tak::-D:-D:-D
ewelcia no zapomniałam go zapytac o godzine:eek:kurcze no:wściekła/y:bym wiedziała na którą sie szykowac:-D:-D
dobranoc:cool2:
Chciałam zauważyć,ze zdążył jednak przed godziną 23:30!:shocked2::-D
A wózeczek cacy,ja też chcę wózeczek kupować
beczy.gif
i łóżeczko i inne takie...Bo niedługo zwariuję!
pleased.gif

reklama
Witam.

Leje,wieje.
A i pierwszy raz mieszkam w chacie,która ma wywietrznik w pokoju :eek:
Kurde wiało przez to jak w kieleckim.:shocked2:

Antek już zdrowszy hmmm po jednym podaniu antybiotyku.Już nie chce gnic cały dzień w łóżku.Jeszcze go gorączka w nocy łapała i cherla jak stary gruźlik.

Marta śliczna wyprawka.No to teraz odliczanko do porodu.
A kto zostanie z dziecmi? Będzie poród rodzinny?

Ja też sobie wczoraj pośpiewałam przy goleniu nóżek :-D:-D

Nogi woskiem,jak nogi,ale znam dziewczyny co sobie paszki i bikini woskiem golą :szok::eek::-D

Ela witamy,witamy :-):-)

Agusik to nie ma co płakac tylko do roboty się brac :rofl2:

Lece zobaczyc co dzieciaki robią ;-)

Do góry