didi
Fanka BB :)
aaaa...tutaj tez dostaniesz te nakladkiz nogami to szczerze współczuje a co do przedmiotu to były to nakładki silikonowe do karmienie i wątpie zeby zdążyłą dosłac przed moim porodem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa...tutaj tez dostaniesz te nakladkiz nogami to szczerze współczuje a co do przedmiotu to były to nakładki silikonowe do karmienie i wątpie zeby zdążyłą dosłac przed moim porodem![]()
Ja tez mam daleko,ale warto jechac po kilka rzeczy do domciu, jaksiepotrzebuje za jednym zamachem troche *******Witam wieczorowa pora
Super faktycznie wygladaja, bardzo podobaja mi sie kubusie ale czy pasuja dla chlopca?
Wiem wlasnie ze w Ikei super ceny sa ale mam troche daleko:-( bede szukac dalej jak nie to kupie jakis niedziecinny
Mnie juz stres lapie nie na zarty, co noc przez sen jakies zakupy robie, T sie juz smieje zebym wczesniej spac chodzila bo sie nie wyrobie z tymi zakupami
Dobrej nocki
wiem wiem bo nawet oglądałam tylko wkurzyłam sie ze kase za to wzieła a nie dosłała
uwaga justysia for you
Zobacz załącznik 173951
a tu łóżeczko tylko karuzele musze drugą kupić bo ta była razem z łóżeczkiem
Zobacz załącznik 173950
Didi-kobieto!!!Na co Ty sie porywasz?ja próbowałam kilka razy i jestem zdania-depilator jest the bestPrzyjemnych doznań życzę
Potem opowiesz...
prawda,parwda DIDI co my kobiety nie przezyjemy a o bólach krzyzowych to ja do końca życia nie zapomneurodzilam 2 dzieci...przezylam bole krzyzowe i z brzucha...w tym cesarka a pozniej porod naturalny wiec i ta depeilacje przetrwam...mam taka nadzieje
Dzień dobry Dziewczynki!!!
MamoAdy(i inne Mamusie)-a jak to wygląda z tymi szczepieniami...Bo słyszałam,że tu nie robią mnustwa tych,które w pl.są obowiązkowe i jeśli ktoś chce zaszczedpić dziecko to sam musi o to poprosić
A tak w ogóle...Przestałam chodzić z wiszącymi smarkami-wszystko mi się przerzuciło na gardło i teraz oskrzela mnie bolą:-(Dzieciaki też kaszlące,ale dzielnie chodzą do szkoły i przedszkola,bo właściwie oprócz kaszlu nie ma nic-ani katarku,ani gorączki,ani bólu czegokolwiek
Strasznie dziś deszczowo i wietrznie,ale i tak życzę Wam wszystkim milusiego dnia:-)
dzien dobry:-)
swoją drogą znowu mi sie brzuch obniżył tylko teraz bardziej![]()
Didi-kobieto!!!Na co Ty sie porywasz?ja próbowałam kilka razy i jestem zdania-depilator jest the bestPrzyjemnych doznań życzę
Potem opowiesz...
Chciałam zauważyć,ze zdążył jednak przed godziną 23:30!no dziewczynki mam wózek
ewelcia no zapomniałam go zapytac o godzinekurcze no
bym wiedziała na którą sie szykowac
dobranoc![]()